Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Pedowhatever: Argument "nemusím nic zdůvodňovat, stejně to budu dělat." patří do kategorie "nevím, jak si svůj názor obhájit, tak ho obhajovat pro jistotu nebudu"

xxx:

Ach ano, politici náš okrádají o miliony tak proč já nebudu okrádat někoho jiného, že? Člověk si říká odkuď se ti politici asi tak rekrutují.
  • Jack1947
    Jo tak je to návrat trochu ke GTA:SA ale to bych nebral na škodu. Navíc po nárazu větším jde do kopru většina aut. Kritiku bych dal spíše jinam třeba na Wach dogz kde nebyl ten fyzikální ani žádný jízdní model ne ke GTA. GTAIV mělo sice hezký model ale hra jako taková byla nuda... radši GTAV. které je zábavnější. GTA nikdy nebylo o bourání , hraj MAFII1,2 kdyř se ti to nelíbí tam je model dostačující.

Tvůj názor ti neberu, jestli to je pro tebe problém tak bohužel no.
  • Pro stručnost:

Jízdní model v GTA IV byl pro mě osobně nejlepší a nejvíce zábavný. To co jsem viděl z pětky je pro mě zničení poloviny celé hry. Arkádový a super-primitivní model vznášedel.
  • Ty nemáš PC? Nekecej *4*
  • Politici nas okradaji o miliony. Miliardy z nasich dani jdou kazdorocne na cikany kteri jdou nasledne krast do toho tesca. Po celem svete kazdy kdo muze tak krade. (jenom moralisti se vesele nechaji okradat)
    To ze si nejaky zazobanec neda na svoji jachte po ranu kaviar protoze ja sem mu ho nezaplatil to je vazne to posledni co me sere.
  • 1) ano, ukradnu v Tescu rohlík a pokladní bude mít sníženou svou už tak minimální mzdu... To jistě.
    2) stahování her není krádež, to může tvrdit pouze hlupák
    3) nemusím si nic obhajovat, zdůvodňovat ani omlouvat - hry stahuji a stahovat budu, pokud bych měl platit, tak je raději nebudu hrát
  • Jack1947
    Nevím, co na něm bylo špatného ... pokud tedy nejde jen o to že by auto mělo přestat jet po 1větším nárazu ale to by jsme si asi moc nezajezdily co? *15*
  • Jack1947
    Tobě taky přeji propařené hodiny... *3*
  • Povíš nám ještě něco moudrého čobolku? Další čobolek s inteligencí na hranici debility..
  • Kéž by změnili jízdní model. Ale to je jen zbožné přání.
  • Konecne spravny gamer co neriesi SR vs CR a PC vs BOXY A STATIONY.
    Zdravim a zelam mnoho "proparenych hodin"
  • Pilgrim66
    Ja jsem PC hrac a konzoli nemam :D
  • Pilgrim66
    Ach ano. Robin Hood Jr., zlým akcionářům brát, sobě dávat.

Asi nemá smysl vysvětlovat ti, že fixní plat maj jenom proto, že někdo ty hry kupuje co?

Bež něco ukrást do Tesca a pak se vymlouvej, že majitelé maj přece dost peněz!
  • Zavistlivi krabickar chod sa hrat bandikotiny na svoju kinderkrabicku.
  • Jack1947
    Já vám to přeju, čekali jste hodně dlouho a tak si to užijete také doufám že bude lepší optimilizace néé jak u GTAIV. Jinak všechno co má konzole max tak ty DLC budou možná součastí ale přeju Pcckáři si vytrpěli celkem dost než se vůbec mohli dozvědet že jejich milované GTA vůbec bude a ted už ví i kdy. Rockstar vás prostě zklamat nemůže to nejde. *4*

Tyvle, přectu si pár odstavců z poslední strany, fakt zírám se řeší nějaké závistivé komplexy a taky nechápu urážení slováků jako by Češi byly o moc lepší co ?*7*
    Fakt silná káva toto...
  • Aspon nekdo chape jak to chodi :D ale moralistum nema smysl nic vysvetlovat. A uz vubec ne konzolistovi co maka na pokladne v tescu a na konci mesice vyhodi ctvrtinu platu za gta na zastaralou konzoli :D
  • Zase len raz zle a zle informacie redakcie ... Opravte si to

Source: http://www.rockstargames.com/V/news/article/52261/Grand-Theft-Auto-V-Coming-this-Fall-to-PlayStation-4-Xbox

"In addition, the current community of players will have the ability to transfer their Grand Theft Auto Online characters and progression to their choice of PlayStation 4, Xbox One or PC."

*2*
  • To je průjem...
  • Protože to jsou idioti. Nedělej si obrázek o vztazích mezi Čechy a Slováky na základě retardů v diskuzi. Spousta z nich ani netuší, že mají na Slovensku kořeny.
  • Všichni se zde hádají jak malé holčičky na pískovišti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit