Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • řekne mi někdo, jak aktivovat ty kruhové "portály" ??
    Už mám asi 4 lokace, v každé je portál, když do něho vlezu, zobrazí se mi mapa, ale nic není aktivní, aby mě to někam přeneslo.
    • Kliknes na portal v mape a ono te to na nej prenese. Normalne mi to funguje...
      Teda jestli nemas piratskou verzi protoze pak to muze nefungovat.
  • Myslel jsem, že je to Viktor Vran, jak tam má tu vránu
    • To je jedinej loading screen ve hře. Vryje se ti do paměti.
      • Voodo sh!t
  • Muzete mi nekdo npsat jak je ta hra dlouha ? jestli je to stejny nebo jeste mensi nez slavne D3 tak to nema smysl ani hrat
    • o dost kratsi nez d3
      • Treba je GD narozdil od D3 dobra hra.
        • Pravda, D3 nebyla dobrá hra, ale přímo vynikající
          • main
            Bohuzel nemuzu reagovat na tvoje prispevky nize, kazdopadne se mi libi tvuj styl a drzim ti palce. Skoda, ze anonym, jinak bych ti i potrasl pravici.
          • Mozna byla vynikajici svou spatnosti, ale hlavne nebyla Diablo. *3*
            • Se zrušením RMAH, patchema a RoS se to hodně zlepšilo, ale o důstojém nástupci bych radši pomlčel. D3 se má v itemizaci od D2 ještě hodně co učit...
            • Aukce za realny peníze v D3 nebyl spatnej napad, me se to celkem libilo, sice jsem na tom za celou dobu vydelal asi jen 300 euro ale verim ze plno lidi si na tom nasyslilo daleko vic, takze spousta hracu na tom skodna nebyla, tim padem je trochu jedno jestli s tim mel Blizz nejaky nekaly umysly. Druha věc byla ta ze to krapet rozbijelo hru a nakonec se to dostalo do faze kdy to zadusilo samo sebe a bylo třeba to utnout. Z herního hlediska to bylo urcite dobře, kdyby to byla nejak extremne funkcni věc ta aukce za realny prachy tak ji mame dneska v každý hre kde se něco sbira.
              D3 je dneska vyborna hra a vůbec se neda srovnat s tim co Blizz v roce 2012 vydal (hraju to od prvního dne, tak sem si prosel celej ten vyvoj hry az do dnesni podoby)..a jo..v roce 2012 to byla trosku srracka:)
            • "D3 vytahují ti, co si ho ani dneska neumí koupit"

LOL
            • Asharak
              Nikoliv. D3 vytahují ti, co si ho ani dneska neumí koupit a hrají ty ARPG co seženou, nejlépe zdarma *3*
            • D3 samotné dobré nebylo...od RoS je to ale naopak perfektní hra a důstojný nástupce.
            • A hokejisti hrajou fotbal, protoze se snazi dostat predmet do brany. To jestli je to kopackou nebo hokejkou z toho nedela jinou hru. *15*
              Kdyby D3 byla dobra hra tak ho fanboyove hrajou a nemusi na internetu fanbojovat a nalhavat si jak je to dobra hra. A protoze tvoje radobyargumenty nejsou vubec zabavne tak jdu hrat hry, ktere me bavi hrat a nemusim je obhajovat na netu.
            • pokud mluvíš o příspěvku, který jsi teď napsal, bohužel musím souhlasit, to je v podstatě čistá demagogie a teď tobě i ostatním lidem co půjdou okolo rád dokážu proč

"Diablo na PSX byla jiná hra" - Nikoliv, Diablo na PSX byla hra, kde jsi si zvolil jednoho ze tři hrdinů a pak jsi se za pomoci magie, luku nebo chladných zbraní probojovával patry až dolů k Diablovi, rozdílný interface a ovládání z toho nedělá jinou hru.

"Napriklad kdyz se treba karetni hrac domluvi, ze mu ten kdo micha karty bude davat lepsi karty na ruku, tak to vlastne neni podvod ale normalni obchod." další demagogie z tvé strany, to co popisuješ je podvod a nic podobného se ve hře Diablo neděje, už jen proto, že hra neobsahuje PvP a hráči se ani nedělí o loot, to co jsi napsal je nesmysl

"Hra ma stejne mechaniky od zacatku, stackuji se staty, hrdina nema zadny vyvoj, hra je koridor. Cili je to konzolovka od zacatku a nic se nezmenilo." toto nedává vůbec žádný smysl, takže to ani nebudu komentovat, jen snad k tomu koridoru, hledat schody dolů byla vždy ta nejnudnější část ve starých Diablech, proto taky tolik lidí používalo maphack, aby mohli jít přímou cestou, protože hledat to byla otrava
            • Koukam opet denni davka demagogie. *15*
              D1 co vyslo na prvni PS byla jina hra nez to co vyslo na PC, Pc verze tedy nebyla konzolovka.
              Napriklad kdyz se treba karetni hrac domluvi, ze mu ten kdo micha karty bude davat lepsi karty na ruku, tak to vlastne neni podvod ale normalni obchod.
              Hra ma stejne mechaniky od zacatku, stackuji se staty, hrdina nema zadny vyvoj, hra je koridor. Cili je to konzolovka od zacatku a nic se nezmenilo.
              To ze zrusili rmah aby meli fankids nad cim honit je sice fakt, ale nemeni nic na tom, ze D3 vzniklo jako omacka k rmah.

Tyhle veci Gay Wilson priznal. Takzetak.
            • Ještě bych dodal, k tvému třetímu bodu, že pokud byla celá hra postavena na RM aukcích, je až s podivem, že po jejich zrušení běží bez problému dál, většinou pokud je něco na něčem postaveno a tu věc na které stojí odebeš, tak by se měla zhroutit, což se u D3 nestalo
            • jakubc
              Pravda bolí - A že to tak už léta není, to tě nezajímá, co?
            • Ok, můžem začít tím, že první Diablo vyšlo na PSX, tolik k tě "nikdy nebyla konzolivka" části

No a k tomu scamu, pokud ti někdo nabídne prodej věci za určitou částku a ty na to přistoupíš, částku mu zaplatíš a dostaneš přesně to, na čem jste se dohodli, nejedná se o scam, ale o základní princip tržní ekonomiky *3*
            • Diablo pred D3 nikdy nebyla konzolovka zalozena na real money scamu a vytvorena jenom proto, aby delala omacku kolem real money aukce, ktera jim vydelavala prachy. Muzes diskutovat o cem chces.
            • Řekl bych, že rozdíl mezi Diablo 1 a Diablo 2 je větší, než mezi 2 a 3, ale můžeme o tom podiskutovat
  • můj názor na hru:

http://www.databaze-her.cz/k17386
  • neni to spatna hra,ale nejak me ji nebavilo hrat na vyssi obtiznosti = opakovane...snad ta potreba farmit reputace k frakcim, nebo podivny loot, pripadne zadni zapamatovatelni bossove - snad krome te brouci kralovny a finalniho bosse si na zadneho dalsiho nevzpomenu
  • Pls, jake musim mit ovladace, at mi to jde s AMD kartou? Porad mi to hlasi problem s kartou, dival jsem se na net a prijde mi, ze mam nejnovejsi ovladace, stahl jsem je na konci prosince. diky
    • psal sem to vyse vyhod crimson a vrat se na posledni ovladace pred crimsonem
    • http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64
      16.4.1 hotfix vydané 4.4.2016?
      Nebo 16.3.2 s WHQL vydané 28.3.2016.
  • Cim vic jsem tehle diablo her hral tim min mam chut nejakou zacinat a vždycky si rikam ze mi asi uz bude stacit si občas zahrat Diablo 3. Ale uznavam ze Grim Dawn je v tomhle zanru nadprumer, ostatne Titan Quest jsem mel moc rad, jen je skoda ze to slo přes komunitni financovani, byt to přes kvalitního vydavatele nepůsobilo by to tak amatersky, ale holt asi nebyli peníze.
  • dobrá diablovka, kvalitou srovnatelná s Titan Questem. TQ se mi subjektivně líbil o něco víc, myslím že to je hlavně settingem a atmoškou. TQ se odehrával v Egyptě, v Řecku, v Babyloně, v Číně, v Podsvětí. Tady je to v jednom světě.
    Mechaniky to má dobré.
    Dohrál jsem to na první obtížnost během 4 dnů, co jsem byl nemocný, každý den jeden akt. Hrál jsem to za Demolitionist\Arcanist - dual wielding pistols. A pak jsem to dojel asi do půlky na obtížnost Elite, a tam jsem skončil pro nedostatek času. Vyšší obtížnosti v těchto hrách vyžaduje obrovské nasazení času\grindování\farmení předmětů, protože bez dobrého gearu nemáte šanci.
    85\100
  • Za mě naprostá spokojenost. Člověk si může vytvořit několik postav se stejnou kombinací povolání, ale díky množství skillů vytvoří naprosto odlišné postavy a když k tomu přidám devotion systém, tak fantazie. Hrál jsem velikány jako např. diablo 3 i path of exile, ale prostě mě neudržely a po chvilce jsem skončil.
    A co se týče údajných kovbojů s bambitkami, tak ono to jsou spíš banditi, gang, který vypálí vesnici jenom proto, že jsem se rozhodl výběrčímu nezapatit, ale rozsekat ho na padrť.
    Za mě 9/10. Plný nedávám, protože mě štve, že už mám 5x stejný epický revolver, který nepotřebuju, ale co bych chtěl, tak ne a ne padnout :D
    • Jj souhlas. Taky me to drzelo dele a lepe nez Path of Exile. Diablo 3 to zatim casem neprekonalo ale bavi me porad vic.
  • Ja si nemôžem pomôcť, už je to tak dlho, čo v tomto žánri peknú izometrickú 2D grafiku nahradila akcelerovaná 3D a stále mám pocit, že je to krok späť *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit