-
Dobrá videorecenze (ale anglicky) v článku
http://www.postavy.cz/novinky/path-of-exile-ctvrty-datadisk/ -
http://steamcommunity.com/app/219990/discussions/0/522730700418904876/
-
hledal bych chybu jinde než u hry :)
-
tak to je pecháček
nic si z toho nedělej , já nedávno při pokusu o instalaci Windows 10 skončil s černou obrazovkou, taky sem si řikal "to je ten OS technicky tak blbě udělanej" a "to se mi při instalaci OS tedy ještě nestalo" -
Couldn't initialize graphics engine
NOVE OVLADACE KE KARTE nainstalovany, ale stejne mi to porad hazi tuhle hlasku a hra se mi nespusti. To je ta hra technicky tak blbe udelana? Tohle se mi jeste u zadne jine hry nestalo:-(( -
Hru koupil a nelituju.Oproti diablu je ta hra o necem jinem.Pokud to nekomu prijde na zacatku lehke at s tam na zacatek da obtiznost veteran.Musim uznat ze s nekteryma postavama to jde lepe nez klasika s mecem.
-
Dohráno :D A já včera dohrál The sims. Poslední boss nic moc ale jinak to bylo dobrý. *9*
-
Nezajímavé monotoní prostředí. Krátké. To, že jsem hru dohrál jsem zjistil druhý den, když jsem googlil hlavního bosse..
-
Se zrušením RMAH, patchema a RoS se to hodně zlepšilo, ale o důstojém nástupci bych radši pomlčel. D3 se má v itemizaci od D2 ještě hodně co učit...
-
Aukce za realny peníze v D3 nebyl spatnej napad, me se to celkem libilo, sice jsem na tom za celou dobu vydelal asi jen 300 euro ale verim ze plno lidi si na tom nasyslilo daleko vic, takze spousta hracu na tom skodna nebyla, tim padem je trochu jedno jestli s tim mel Blizz nejaky nekaly umysly. Druha věc byla ta ze to krapet rozbijelo hru a nakonec se to dostalo do faze kdy to zadusilo samo sebe a bylo třeba to utnout. Z herního hlediska to bylo urcite dobře, kdyby to byla nejak extremne funkcni věc ta aukce za realny prachy tak ji mame dneska v každý hre kde se něco sbira.
D3 je dneska vyborna hra a vůbec se neda srovnat s tim co Blizz v roce 2012 vydal (hraju to od prvního dne, tak sem si prosel celej ten vyvoj hry az do dnesni podoby)..a jo..v roce 2012 to byla trosku srracka:) -
"D3 vytahují ti, co si ho ani dneska neumí koupit"
LOL -
Nikoliv. D3 vytahují ti, co si ho ani dneska neumí koupit a hrají ty ARPG co seženou, nejlépe zdarma *3*
-
D3 samotné dobré nebylo...od RoS je to ale naopak perfektní hra a důstojný nástupce.
-
Pěkná recenze. Myslím, že Path of Exile by zasloužilo taky nějaký článek. Samozřejmě psát podruhé recenzi asi není úplně nejlepší nápad. Navíc je tu problém v tom, že PoE chce od hráče opravdu hodně času, než ukáže všechny klady, a ostatně i samotný obsah (mapy, lepší vybavení atd.), takže pokud to případný autor nehraje "sám od sebe", psalo by se to těžko. Ale - byť je to subjektivní názor a ta hra rozhodně není dokonalá, už vůbec ne pro každýho - od vydání/recenze strašně zkvalitněla a pro lidi, kteří se přehoupnou přes to, že je hra absolutně "newbie unfriendly", nevadí jim vyšší obtížnost a naopak rádi zkouší vlastní postupy a buildy, je to zajímavá volba.
-
Kliknes na portal v mape a ono te to na nej prenese. Normalne mi to funguje...
Teda jestli nemas piratskou verzi protoze pak to muze nefungovat. -
řekne mi někdo, jak aktivovat ty kruhové "portály" ??
Už mám asi 4 lokace, v každé je portál, když do něho vlezu, zobrazí se mi mapa, ale nic není aktivní, aby mě to někam přeneslo. -
A hokejisti hrajou fotbal, protoze se snazi dostat predmet do brany. To jestli je to kopackou nebo hokejkou z toho nedela jinou hru. *15*
Kdyby D3 byla dobra hra tak ho fanboyove hrajou a nemusi na internetu fanbojovat a nalhavat si jak je to dobra hra. A protoze tvoje radobyargumenty nejsou vubec zabavne tak jdu hrat hry, ktere me bavi hrat a nemusim je obhajovat na netu. -
pokud mluvíš o příspěvku, který jsi teď napsal, bohužel musím souhlasit, to je v podstatě čistá demagogie a teď tobě i ostatním lidem co půjdou okolo rád dokážu proč
"Diablo na PSX byla jiná hra" - Nikoliv, Diablo na PSX byla hra, kde jsi si zvolil jednoho ze tři hrdinů a pak jsi se za pomoci magie, luku nebo chladných zbraní probojovával patry až dolů k Diablovi, rozdílný interface a ovládání z toho nedělá jinou hru.
"Napriklad kdyz se treba karetni hrac domluvi, ze mu ten kdo micha karty bude davat lepsi karty na ruku, tak to vlastne neni podvod ale normalni obchod." další demagogie z tvé strany, to co popisuješ je podvod a nic podobného se ve hře Diablo neděje, už jen proto, že hra neobsahuje PvP a hráči se ani nedělí o loot, to co jsi napsal je nesmysl
"Hra ma stejne mechaniky od zacatku, stackuji se staty, hrdina nema zadny vyvoj, hra je koridor. Cili je to konzolovka od zacatku a nic se nezmenilo." toto nedává vůbec žádný smysl, takže to ani nebudu komentovat, jen snad k tomu koridoru, hledat schody dolů byla vždy ta nejnudnější část ve starých Diablech, proto taky tolik lidí používalo maphack, aby mohli jít přímou cestou, protože hledat to byla otrava -
Koukam opet denni davka demagogie. *15*
D1 co vyslo na prvni PS byla jina hra nez to co vyslo na PC, Pc verze tedy nebyla konzolovka.
Napriklad kdyz se treba karetni hrac domluvi, ze mu ten kdo micha karty bude davat lepsi karty na ruku, tak to vlastne neni podvod ale normalni obchod.
Hra ma stejne mechaniky od zacatku, stackuji se staty, hrdina nema zadny vyvoj, hra je koridor. Cili je to konzolovka od zacatku a nic se nezmenilo.
To ze zrusili rmah aby meli fankids nad cim honit je sice fakt, ale nemeni nic na tom, ze D3 vzniklo jako omacka k rmah.
Tyhle veci Gay Wilson priznal. Takzetak. -
Ještě bych dodal, k tvému třetímu bodu, že pokud byla celá hra postavena na RM aukcích, je až s podivem, že po jejich zrušení běží bez problému dál, většinou pokud je něco na něčem postaveno a tu věc na které stojí odebeš, tak by se měla zhroutit, což se u D3 nestalo