-
Pravda bolí - A že to tak už léta není, to tě nezajímá, co?
-
Ok, můžem začít tím, že první Diablo vyšlo na PSX, tolik k tě "nikdy nebyla konzolivka" části
No a k tomu scamu, pokud ti někdo nabídne prodej věci za určitou částku a ty na to přistoupíš, částku mu zaplatíš a dostaneš přesně to, na čem jste se dohodli, nejedná se o scam, ale o základní princip tržní ekonomiky *3* -
Diablo pred D3 nikdy nebyla konzolovka zalozena na real money scamu a vytvorena jenom proto, aby delala omacku kolem real money aukce, ktera jim vydelavala prachy. Muzes diskutovat o cem chces.
-
Řekl bych, že rozdíl mezi Diablo 1 a Diablo 2 je větší, než mezi 2 a 3, ale můžeme o tom podiskutovat
-
Mozna byla vynikajici svou spatnosti, ale hlavne nebyla Diablo. *3*
-
Pravda, D3 nebyla dobrá hra, ale přímo vynikající
-
Myslel jsem, že je to Viktor Vran, jak tam má tu vránu
-
Treba je GD narozdil od D3 dobra hra.
-
o dost kratsi nez d3
-
Muzete mi nekdo npsat jak je ta hra dlouha ? jestli je to stejny nebo jeste mensi nez slavne D3 tak to nema smysl ani hrat
-
můj názor na hru:
http://www.databaze-her.cz/k17386 -
neni to spatna hra,ale nejak me ji nebavilo hrat na vyssi obtiznosti = opakovane...snad ta potreba farmit reputace k frakcim, nebo podivny loot, pripadne zadni zapamatovatelni bossove - snad krome te brouci kralovny a finalniho bosse si na zadneho dalsiho nevzpomenu
-
neprehanej, čtvrtina to urcite nebyla,
-
Po tom co sem po jedný čtvrtině mapy běhal a zabíjel 1 typ skřeta (nic jinýho tam bohužel nebylo) sem to smazal...
-
http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64
16.4.1 hotfix vydané 4.4.2016?
Nebo 16.3.2 s WHQL vydané 28.3.2016. -
Jo, já to kdysi nějak podělal a myslel si, že je S2 pořádný brak, a ono to bylo jen zabugované, hmm. :) Určitě vemu tu steam verzi.
-
Starý engine naroubovaný novýma věcma, z toho zázraky nevykouzlíš. Engine ani nezvládá naspawnovaný počet monster, crashne na malloc když probíhám jednou z posledních instancí. AMD procesory budou mít problém, jak už to tak u enginů co nejsou schopny reálně použít víc vláken, bývá.
Nenazval bych top "hard core" mlátičkou. Ono to není zas tak těžké ani na Veterána, problém je v balancu některých bossíků (Sallazar je sidequestový bossík 2x silnější než cokoliv v actu 1 a krom toho bandity i actu 2), mobky i bossíci instakillují, přičemž nedávají ani negativní buffy a ani nesnižují rezisty.
Dá se to hrát odpočinkově a na lehkou to proběhneš za 15 hodin. Ale má to volbu Hardcore módu i Nemesis bossů. Takže je to mix pro všechny.
Celkově se mi to líbí, zatím sem v tom utopil 126 hodin :3 -
Multiplatformni asi tezko když PS3 a X360 verze vysli skoro dva roky po PC verzi a mají uplne jiny interface, inventare a ovladani. Jinak souhlasim ze ne každému sedne zpracovani a design hry, je to takovy trochu pejsek a kocicka varily dort. Ja tu hru mam rad z mnoha duvodu a radim ji k tem lepsim, samozrejme o tom ze D3 je lepsi se není třeba bavit, je.
-
Pls, jake musim mit ovladace, at mi to jde s AMD kartou? Porad mi to hlasi problem s kartou, dival jsem se na net a prijde mi, ze mam nejnovejsi ovladace, stahl jsem je na konci prosince. diky
-
1. Nebavím se o kombech, ale o počtech použitelných skillů. Kombo s tím nijak nesouvisí. Kombo je jen několik skillů spuštěných (klidně i jedno to samé) za sebou. Nemá žádnou logickou souvislost s tím, kolik skillů v základu je užitečných. Když je shitový skill (což je spousta), tak je shitový i v combu.
2. Potvory jsou možná "normální", ale já se nebavím o typech potvor (postav), ale o designu (art design, animace, zvuky, barevná paleta...)
3. Metalová hudba je sice můj šálek, ale ne tahle kapela a ne v takový hře. Metal se sice k fantasy celkem hodí, ale to musí být fantasy s velkým F a ne tahla generická přebarvená mazanice.
Na ovládání sem zapomněl, hrůza děs, to samé kamera. Holt multiplatformní diablovka. *7* Jo.. když chce někdo udělat kompromis mezi gamepadem a myší. To by kluci museli umět jako třeba v Blizzardu s D3, kde na kompromisy nehrajou. Jinak souhlasím s tou kýčovitostí, to asi vystihuje nejstručněji a nejvýstižněji. Holt němci...