Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz tu nereste Konzole vs PC nebo mys+klavesnice vs gamepad PC gameri tu prevladaj nema to cenu :D. (-24)
  • :D tvůj vtip ti nevyšel kámo
  • Já proti konzolím nic nemám,jenom nemám rád,když se dobré hry dělaj jenom na ně. Viz Forza či Gran Turismo. Pc nemá žádnou pořádnou takovouhle závodní hru. Ale více mě to štve u tohoto gtáčka,pro mne je tato hra jediná,na kterou se těším nejvíc. No uvidím,snad udělaj alespoň port. Čtyřka mě také baví,ale není tam moc co dělat narozdíl od tohoto dílu podle informací *4*
  • Mám ps3 i pc...na ps3 kupuju bazarové hry za pár kaček, na pc kupuju hry na aukru za pár korun na steam/origin...a mám klid...
  • Já prodávám XBOX 360 250GB ještě v záruce za 3999,- Kdyby jsi měl zájem tak jiri.stavaric(zav.)gmail.com nebo ICQ 34854355
  • To je divný. Mně to na X360 šlo bez problémů.
  • a příspěvěk měl být jako nové vlákno -.-'
  • Nikdy nezapomenu na to, jak se mi Red Dead Redemption na PS3 lagovalo, nešlo to nijak vyřešit, od té doby PS3 nemám *9*. To mě zajímá jak na tom starci poběží tohle.
  • JO jo Rhulad máš pravdu v době kdy běžela ta česká kravina v kinech tak zároveň běžel oskarový film Django který měl sotva poloviční návštěvnost to je na palici...
  • Arbitr v akci. Jistě, gumídkové jsou na obou stranách barikád, ovšem nějaký rozumový kopromisy pro nedotčení konzolistů nebo panáčků PC-síly odmítám. Realita je většinou taková, že většina PC uživatelů se chová jak stádo vztekajících se kašparů. Ne jak, řada místních krásně potvrzuje, že to jsou prostě vztekající se šašci. Ne všichni znovu podotýkám, řada lidí má obsah hlavy na správném místě. Ale příkladem opaku je reakce na kolegu Libora, který rozumně naznačí, co by nás hráče mělo zajímat, ale nějaký kokos z PC strany zase vytáhne svoje moudra. Mě to rovnítko nesnášenlivých jedinců napříč platformami nějak prostě nevychází.
  • 1+ moc hezky jsi mu to nandal to mne taky vzdy vytaci kdyz konzolista tvrdi ze konzole je super protoze se muze vyvalit u gauce a hrat na velke TV *1* kdyz dnes do kazde TV zapojis i PC a pojedeto hezky 1920x1080 60fps a ne 720.. a sotva 25fps
  • taky co jim zbívá... když jsi voják na koni a tvoje nejúčinější zbraň je šavle těžko můžeš nadávat tankům a stíhačkám *3*
  • Snad jenom Nintendisti jsou mírný a těch bitev se účastní jenom vzácně.
  • Když už se začalo s těmi anglicismy - "Let me add some more salt on that egg sitting on your face." Kdo tvrdí, že právě mezi PC hráči jsou ti nejhorší z fanatiků, je buď sám nějaký druh fanatika, či byl sám do krve uražen fanatikem hlásícím se zrovna k PC, z čehož se nevzpamatoval, nebo a to si myslím, že je tvůj případ, pro stromy nevidí les. Nikdo není horší/lepší a nesnášenliví jedinci okupují všechny platformy rovnoměrně.
  • faitheater
    DX 11 ma nizszi framerate a viac lagov :) /jk
  • Ten Captain Obvious ale vyjádřil naprosto správnou pointu. Jsem PC hráč, ale zcela otevřeně říkám, že největší lopaty, gumy a bezmozci jsou u PC komunity - všichni chytří jak rádia, každej velkej march na všechno, ale jinak selským a střízlivým rozumem nedisponující zabedněnci omotávající se aurou komplexity a přitom stejně tak neschopní si vytáhnout klávesnici z p*dele - holt smutná to doba. Čest výjimkám!
  • Musím uznat, že je to pravda, od PSone jsem nehrál na ničem jiném než na Playstationech (krom konzole GameCube), PS4 mám předobjednanou, ale od ledna mám také nabušené herní PC a objevil jsem tam herní ráj z kterého není cesty zpět. Tolik exkluzivit - jak sem to mohl tak dlouho ignorovat. PS4 už jen na těch pár sony exkluzivit, na PC všechno ostatní. Je mi líto, ale při tom co vše nabízí PC nešlo nezradit. :))
  • ...kterých je nejvíc na PC, které má víc only her než všechny tři konzole dohromady. Thank you, Captain Obvious. *2*
  • PC komunita za nic nemůže a GTA vyšperkuje sama, tak jak by to vývojáři nikdy nedokázali (viz mody do GTA IV). Rockstary váží smlouvy s výrobci konzolí o přednostním vydání (typu xboxových DLC ke Skyrimu) takže opravdu není co namítat. Že by prodeje převyšující obě konzole s grafikou v PC verzi nic neudělaly nejlépe ukazují hry od Blizzardu. *3*
  • Sháním toybox kvůli raným exkluzivitám od Rare z kraje cyklu, chceš číct, že je někde 250GB 360 za 3500Kč? Asi ne. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit