Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale kde se v lidech bere potřeba vyzdvihovat to svoje nad ostatní? Myslím, že to je spíše záležitost pokřivené a nejisté povahy. Neschopnost projevit se osobně ukrytá za argumentací pomíjivými materiálními hodnotami.Což?
  • Rhulad
    http://www.youtube.com/watch?v=TjWf3mbHiz4 Tak a hledej rozdíly.
  • Rhulad
    Jo možná by jsme si měli zamísit na vlastním písečku než začneme kritizovat světové velmoce.
    Nejoblíbenější film : Babovřesky
    Nejoblíbenější serial: Ordinace v růžové zahradě
    Prezident: Demagog, lhář, ožrala, komunista.
    Vláda: Za poslední pár let- dvakrát úřednická+ schodek kolem bilionu
    Školství : sto let za opicemi, fakulty učí stylem u tabule- jsem nevěřil, že na vysoké budu stát u tabule a hloupě zírat, žádná diskuze o problému vůbec nic. Auly s dřevěnými židlemi, že jsem se nemohl půl dne narovnat... tak jsem přešel na soukromou a je po problému...
  • Hanzales
    Já to teď nechci nějak pokazit, ale vidíš.... teď piš! ;o) Kolikrát máš co říct a takto krásně shrnuto se mi to dobře přečetlo a z toho co zhruba vím i potvrdilo ;o) Jinak ale na ty trotlíky asi fakt nereagovat. Taky se nechám semo tamo unést (když už se jim ten trolling fakt zadaří) ale snažme se redukovat :D Stejně jim dáváme v odpovědích akorát přesně to, co chtějí slyšet a ty mínuska jim v podstatě taky dělají jenom radost. Ty příspěvky taky píšou za tím účelem. Ideální stav by byl, opravdu žádná reakce. Párkrát jsem to tak zahlédl a úplně se zatetelil, jak ten troll zrovna musí zuřit, že se nikdo nechytá a nemá se s kým přít a "argumentovat". :) No a další sub-level je opravdový idiot, za kterého se ti trolové někdy šikovně, někdy nešikovně skrývají. Čert aby to vzal a trolly s sebou a UVčkem na ně prevíty.
    >>> Vážně, dal bych to hned do hlavičky nad diskuzi "podezření na trolling? nereagujte a vyhrajete" ;o) Já bych jim ideálně k té ne-reakci ještě naházel pluska, to by je muselo úplně položit *15*
  • Každá doba má takovou rivalitu. Za mýho mládí zase "válčili" Amigisti proti Stčkařům a proti PCčkářům. PCčkáři byli v defenzívě, dokud měli Hercules nebo CGA monitory a pak to postupně Amigistům vraceli, když jejich platforma skomírala.
  • To by jsi spoustě lidí tady vzal smysl jejich života *3* Bohužel se většina z nich nedokáže zamyslet nad tím, jak bezvýznamné a zbytečné to ve skutečnosti je.
  • presne tak.

Jedinej duvod proc tolik lidi vlastni konzole je ten ze konzole jsem mnohem vic zamereny na casual hrace. Kazdej kdo byl delsi dobu v USA vi ze skoro kazda druha rodina tam vlastni konzoli a kazdej kdo se trosku vic zabiva hranim ma i PC. Konzole je proste pohodlna koupite hru a neresite jestli vam pujde obcas si zahrajete a mate pokoj.
    Jak tu uz nekdo psal taky vlastni PC,PS3 i X360 a to je proto ze me hrani bavi a rad si zahraju ruzne hry na ruznej platformarch. Pokud vyjde cross-platform hra tak si vybiram podle toho co je to za hru a na jake platforme se mi bude hrat nejlip napr. FPS hraju jen na PC krome tech co jsou pouze na konzole.

Pokud vas hrani jako takove bavi tak hrajete na cemkoli a neresite tuhle nesmyslnou "valku".
  • Tvoje mama je zbytecnost..
  • Většinou chci vědět jak to skončí, i když mě to moc nebaví hrát. Nebo to mam třeba rozehrato s kámošem, kterého to baví, tak ho nechci zklamat :)
  • Robotron3
    Jediný co lidi rozděluje je hloupost. Tohle kdyby si ti hloupí uvědomili, všechna nenávist by zmizela :)
  • Nechapu tu nenavist mezi hraci uprednostnujici konzole a temi co hrajou na PC. Vzdyt je uplne jedno, jestli mam vedle obrazovky krabici s napisem PS/XBOX, nebo bezemenou sestavicku..., Asi si konzoliste chteji vynahradit to, ze u hrani maji mensi FPS, min detailu a hlavne co me vadi mensi FOW. PC hraci se vychloubaji ze na PC mohou delat dalsich milion jinyh veci a maji potrebu na to upozornovat... Podle mne, az vyjde konzole od vale, tak slouci z obou pristupu to pozitivni: kompaktni rozmery desing a jednoduchost obsluhy (rozm. blbuvzdornost) od konzoli a schopnost spustit plnohodnotny operacni system (tusim maj podporovat UBUNTU) s neprebernym zastupem aplikaci. Bohuzel je jedna vec, co ja osobne konzolim vycitam. To, ze tytuly co vychazeji i na konzole jsou po vsech strankach zastarale a osekane i kdyz se portnou na PC. P.S. jsem PC uzivatel a pri pohledu na me "home pc centrum" v obyvaku nevidim duvod kupovat konzoli....
  • Veskoslav
    Nechápu lidi, co dohrávají s odporem.....
  • Mluvíš mi z duše palec nahoru *3*
  • Půjčim ti kapesník pokud je toho na tebe příliš *7*
  • "řekněme si na rovinu kolik her jste hrály a řekli si že to stálo za koupi" Já si to dělim na 4 skupiny:
    1. stáhnu->blbost->smažu - např. Assassins Creed 3
    2. stáhnu->nic moc->s odporem dohraju->smažu - např. Crysis 3
    3. stáhnu->výborná hra->koupim->dohraju - např. Half Life 2
    4. koupim->dohraju :) - např. Borderlands 1/2
    Občas se človek spálí, a pak si akorát dává větší bacha, vono neni hra jako hra. Když se dneska podíváš co vychází za hovadiny, tak se člověk hlídá, ale naopak když vidim, že za to ta hra stojí tak si jí bezproblémů pořídím.
  • Hnus,urazky a prohnila duse nize diskutujicich az na par vyjimek.
  • To chce niekto hrat sub720p a 25fps? Navyse 2 tyzdne pred GTA5 vychadza Rome II a este predtym Saints Row 4 takze neviem co tu riesite :D
  • Jo, tak to se ti jen zdálo. Samozřejmě to je výpis věcí, které na PC verzi jsou a na konzolových nikoliv. Hodně jich pro mě tu hru dost zlepšilo (flashback videa, vlastní rádio, opotřebovávání aut, vypnutí toho strašného bluru, mnohem větší počet objektů prostředí). Samozřejmě to nedělá úplně jinou hru, ale je to takové bohatší, což de.
  • Protože se chceš u hraní válet tak si zakoupíš konzoli ? *1* Mám pc připojený na tývku , k tomu bezdrátové periferie a válim se taky . Ale pokud nevíš co s prachama tak tomu rozumim , taky rád kupuju zbytečnosti ale s tim rozdílem že nejsou za deset tisíc .
  • stavil by som sa, ze je to z PC. Preco by robili screeny na konzole ked PC im to zvladne ovela lepsie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit