Přejít na výpis diskuzí
GTA V se brzy předvede ve videu, PC verzi zatím neřeší
3.7.2013 | Aleš Smutný
283 příspěvků
-
Ono se to v rámci možností dá hrát, ale sám musíš uznat, že prostě je to blbé a nemá to na myš.
-
Odkud cerpas informaci, ze zrovna zaklinac, mafie nebo machinarium jsou nejpiratenejsi hry a ze patri mezi vyjimky? Nechapu kde jsi vzal, ze bojuji proti lidstvu? Par ukrivdenych pcckaru, kteri se rockstarem citi zrazeni, a kteri nechapou jak a proc si stoji jejich oblibena platforma nejsou lidstvo a dokonce ani proti nim nebojuji. Staci, ze skodi sami sobe.
-
Anglie: 60% konzolí, Francie: 45% konzolí, Španělsko 35% konzolí, Irsko 75% konzolí, Island 25% konzolí, USA 85%, Kanada 35%, Čr 35-40% (kdy každý druhý konzolista vlastní i pc) Zbytek jsou milé trolí pako pc a Mac:) Ale chápu, dítko se nudí, má prázdniny, nemá kamarády, tak trolí. Je to smutné:) Mimochodem počet aktivních uživatelů Steam se za poslední rok zvýšil skoro o půl milionu, Origin hlásí něco před 250 000.
-
Neni to tak slozite. Udelaji hru na PS3 a konzole stare generace a maji vydelano. On by asi nikdo nechtel takove smecko s 5 let starou grafikou na PC a do toho se jim moc nechce, je to banda nevdecnych bastardu
-
Jak to nemuzes chapat . A ak mas secky 3 tak musis sam videt upadek pc , ktere se vice sameruje cim vice na malou komunitu gekonu. Samozrejme to jsou projekty na urovni her pongu/maria atd a v horsim provedeni.
Staci se podivat na vyspeli svet kde 90% valcuji konzole a dalsi pribudou s next-generation. Pc zustane jen jako pracovni nastroj. Jeto jasne videt na stale mensich prodejich grafickych karet.
Nvidia uz dokonce zrusila svoji podporu vyvojarum a toho se chytla neschopna amd/ati , ktera furt nechape proc ma male prodeje aj ked ma nizsi cenu a vykon roven drazsim nvidi . -
Co tak sleduju většinou to "rozjede" nějaký zarytý konzolista ale spíše se jedná o nějaké *12* které se u toho dobře baví .
-
Jop. Já mám PC, Mac, PS3, PS2, PSP, DSi a můžu s jistotou říct, že nejlepší platorfma je ta, na který zrovna hraju :)
-
Problém Veskoslava je ten že velice často reaguje i když nemá co říct, jinak je neškodnej :)
-
resim pouze rozhodovani mezi ps3 a xbox360 verzi hry, napr u bayonetty byl solidni rozdil
-
Nechapu tuhle vasi valku mezi PC vs. PS3 vs. X360
Osobne mam vsechny tri platformy a vubec neresim co je lepsi nebo neni. -
No zrovna ty by ses vyjadřovat neměl :D
-
Další nezvratný důkaz o skonu 10 let starých šrotů jménem konzole, která umřela už v den vydání. Na konzole se pomalu už dělají jen exkluzivní tituly zaplacený od obřích firem jako Microsoft nebo Sony aby se vůbec dalo něco na těch šrotech hrát. Nová generace konzol bude jednoduchý nevýkoný pc do obýváku, takže vám zbydou jen ty exkluzivní tituly. Je až s podivem že si tu většina lidí na games.cz neuvědomuje. Celý svět jede na pc, který má každý uživatel připojený k internetu, v kterých se každý orientuje a nemusí platit za to když si chtějí zahrát MP. Ano určitě se tu najdou nějaký český nerdi kteří budou blábolit o prodejnostech her a konzole exkluzivních titulech a podobných kravinách vtloukaných do hlav obřími marketingovými firmami jednoduchýcm přiblblým sockám používajících konzole na hraní her kteří mají ovcovité chování a všemu uvěří. Většina hráčů na konzolích jsou takové socky že firmy radši upouští od ochran proti bazarovým prodejům her a neustálému připojení k internetu. Je mi vás ve skutečnosti líto, nejde o to, že nemáte peníze na nové hry, nebo o to že si kupujete konzole protože nemáte na pořádné pc nebo jste dokonce tak chudí že nemáte na internet, ale stejně tu 99% stojí ve frontě v bazarech na hry a pořád remcáte že rozlišení 800x600 je ok a že ve hrách nejde o grafiku.
-
Bohuzel nic. Jinak halo wars bych znova dat mohl.
-
A tyto odhady jsou globalni, tedy vcetne online titulu nebo dokonce konzolovych titulu, nebo se vztahuji na singleplayerove tituly na pc platforme, ktere jsem uvadel ja? Napriklad u blizardu to muze vychazet takto nizko, kdyz se zapocitany wow a diablo 3 se silnou online drm. Ale potom porovnavas jabka a hrusky. Je otazkou, zda demagogácky nebo z vlastni blbosti :-).
-
Ale ved to je take jednoduche, R* odlozi vydanie PC verzie a ja odlozim jej nakup najlepsie do doby ked bude stat GOTY 10e, alebo ho zrusim uplne. A day one si kupim hru od firmy, ktora na moju oblubenu platformu nekasle. Hier totiz vychadza velmi vela a o zakaznika treba bojovat aj pristupom. To sice tymto overhyped znackam ako GTA a COD nedochadza, ale na kazdeho raz pride ;-)
-
To je fajn, ja je totiz nepouzivam. :-) Nula je ten, kdo ma neustalou potrebu se vuci nekomu vymezovat, protoze si neni jisty sam sebou a zvysuje si tak sebevedomi.
-
bude nebude na PC, to je jedno! je tolik jinejch sandboxovejch her a neni cas je vsechny hrat kdyz R* nechce moje penize tak je nedostane, dostane je nekdo jiny, zadna tragedie. Bejt konzolista tak by mne spis stvalo ze stejne tak nebude nextgen ta omezena verze na konzole hnus staci se podivat jakej byl rozdil mezi GTA4 na PC a konzole chybeli schodiste u domu telegrafni draty spousta deatailu, omezeny provoz, mizerna dohlednost a fps taky nic moc a GTA5 v tomhle nebude lepsi stare konzole uz na to nemaji !!!
-
TDU jako Test Drive Unlimited? Tak to jsem neviděl. Slyšel jsem na obě hry negativní reakce, tak jsem to radši ani nezkoušel.
-
Jojo presel tenkou hranici trolismu ten vlkoslav.
-
+1 ... Mám pocit, že mu z tich trolů hráblo natolik, že se nakonec stal jedním z nich.