Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    To je sice moc hezký, žes mi poslal nějakej výpis věcí, který sice nevim, jestli jsou tam nebo tam, ale ok.. Já se budu radši řídit podle svejch zkušeností, protože jsem hrál GTA4 i na PC i na Xboxu a na obou jsem hrál úplně totožný hry.
  • Nelákal mě, nekoupil jsem, nehrál. Samozřejmě, že to někteří poznají, jenže z těch to nadpoloviční většina pozná jen když to uvidí vedle sebe nebo krátce po sobě. No a pak jsou tu ti, o kterých jsem mluvil a těch je podle mě většina. Nebo si řeknou "jo, to je trochu hezčí", ale dál to nějak nevnímají. To by musel být trochu delší pokrok...
  • Samozrejme, ze sa im do toho chce, pokial nie su blbci. Keby to nevydali na PC prisli by o obrovsku komunitu a aj o popularitu. Nerobili by sa mody. San Andreas malo tiez hroznu grafiku no hrava sa to dodnes to nicomu nebrani. Oni len chcu aby si to ludia kupili na konzole a necakali na PC port ktory si upiratia. Nevydat to na PC by bol podla mna velky omyl.
  • Veskoslav
    To si piš, že člověk pozná když si zapne Dx 11 nebo Dx 9. Zkus si to třeba u posledního Batmana.
  • No tak to pozor! Výkon PC se nedá použít jen na nějaké vyšší rozlišení a úžasné HDR. Hlavně jde o vyšší FPS a o víc možností, stačí se podívat na dnešní rozdíl (abychom se drželi tématu) GTA4 na PS3 a na PC.
  • Dovol mi nechat se obohatit zkušeností člověka, který v USA téměř rok (2012, Atlanta) byl. PC hráči tam rozhodně neubývají, ba naopak, středostavovská čtvrť, pečlivě zastřižené trávníky, blahobytné domky, místní Gamestop výborně zásoben nejnovějšími PC tituly. S prodavači jsem byl dobrý kamarád, tož jsme dobře pokecali o tom co letí, a tak jsem se dozvěděl, že hrají hlavně na PC, konzole jsou pro ně bokovky, že lidi sice stále méně chodí pro PC hry do jejich obchodu, ale to je způsobené tím, že digitál se jim vyplatí víc. Všichni z mého sousedství jeli PC gaming krom jednoho směšného Nintendisty a 360 jich pár mělo víceméně jen na Halo a Madden. Nejlepší na tom, bylo, že tomu nebylo vždycky tak, dříve to byli konzolisté, ale posledních letech se situace víc než kdy dříve obrací ve prospěch PC, komfort, možnosti, ceny. Není se čemu divit. *5*

Japonsko sem vůbec netahej, to je anomálie, vždyť odtud pocházejí dva hlavní konzoloví hegemoni, takže by bylo dost ostudný, kdyby si nechali PCčkama ovládnout svůj dvorek, nemyslíš? *3*
  • Ježiši, další kreatura porovnávající jabka a hrušky. Konzole a PC nejdou takhle blbě porovnávat. ATI grafiku už nebude mít nikdy nic, ta značka je asimilována AMD a už se nepoužívá. Obě konzole budou mít grafiku AMD, kteréžto stvořilo glorifikovaný TressFX. Většina hráčů nepozná rozdíl mezi DX9 a DX11. PhysX je na nic, je tu spousta lepších fyzikálních enginů, které nejsou omezené jen na hrabivou nVidii.
  • Vrook
    Miluju, když se PC benchmark onanisti a grafikofilové snažej přesvědčit konzolový hráče, že PC je lepší, protože má "lepší grafiku". Jednak nechápu vůbec tu motivaci ke snaze je o tom přesvědčit a druhak.. tohle je konzolovejm hráčům úplně u zadku.
    A to řikám s tim, že už nějakej pátek ani konzoli nemám a hraju na PC. Až si budu pořizovat PS4, tak to udělám né kvůli nějaký grafice, tu si radši užiju venku v reálnym světě, ale proto, že se nebudu muset hrbit u PC, ale natáhnu se na gauč a budu u toho relaxovat, protože přesně o tom jsou pro mě hry. A to je myslim rozdíl mezi PC hráčema a konzolovejma hráčema...
    Takže tyhle benchmark statistiky a kecy o tom, jak je PC nadupanější a výkonější, konzolový hráče, včetně mě, vůbec nezajímaj..
  • Veskoslav
    Japonsko: Největší počet sebevražd na osobu z vyspělého světa, nejvyšší odchod do důchodu, nejvyšší počet léčených dětí ze závislosti na herním průmyslu (pojem herna tam získal zcela jiný rozměr, byl jsem v Tokiu a naprosto šílené), nejnižší počet vybrané dovolené/počet obyvatel. A víš na čem se tam hlupáku hraje? Na "klasických" automatech, tam je to společenská událost pomalu. Konzole jsou ty srandy, co mají doma, když prší a jsou nemocní. A vypovídají o tom i prodeje Sony v té zemi například. Pouchých 6 miliónů kus. Docela tragédie na, když USA má skoro 4krát vyšší hodnotu a přitom jenom dvakrát vyšší počet obyvatel než Japonsko (+-10 miliónů). Mimochodem trolí pako, nauč se trolovat, toto je okaté až to bolí:)

P.S: Podle průzkumu více jak 2/3 Američanů nedokáží popsat státy Západní Evropy, 50% Američanů věří, že Země je stará 10 000 let a 2% Američanů nikdy nebylo dál než v lese za barákem. Americký vzdělávací systém odpovídá následovně: Jejich střední školy jsou na úrovni naší 8-9. třídy, jediné, co mají záviděníhodné je systém sportovních stipendiía systém vysokých škol. A tam mají jiné svinstva. Jako vzít 30% černých, protože jsou natolik blbí, že by se tam klasicky nedostali a jiné srandy. Tudíž dávat tu příklad USA, zemi jejihž dluh by stačil na 100 let rozpočtů Čr je docela úsměvné:)
  • Ano považuji ČR jako mnohem inteligentnější zemi než USA a východní blok též tam kde mají kvalitní vzdělání samozřejmě né afriku kde nemají možnost kvalitního vzdělání. USA každým dnem utvrzuje každého v nás že opravdu inteligentní nejsou :) nejde ani o tu ohromnou míru kriminality, dosud přetrvávající rasismus nebo jejich pošetilý přístup ke zbraním ke světu a jejich agresi vůči všem státům s rozdílnou politikou než vlastní nebo jejich laxní přístup k sociálním problémům, narůstající chudobou a ghett, ale pořád nás hlavně musí dostávat lidé např z nedávné doby kteří si pletou čečensko s českou republikou například. Jinak s tím Japonskem jestli si tam někdy byl a neslyšel o nich jen od fotříka tak bys věděl jak je to šíleně vlastenecká země s lidmi kteří dávají přednost prospěchu své vlastní firmy před svým zdravím a rodinou proto tam mají problémy jiného rázu sexuální a pod. máš to stejné jako například v ČR kde je nejprodávanější ŠKODA auto to jseš opravdu tak hloupej ? *8* ??
  • Jak bylo někde uvedeno asi RE-Play tak nové konzole jsou přibližně 2x horší (nebo 2 roky za PC) než dnešní noví PC, PS3 a Xbox 360 mají ještě starší Hardware a pokud se dělá hra pro tyto konzole tak je pěkně osekaná příkladem může být DirectX 9 který mají konzole mezi PC kde správný hráč má aspoň grafiku DX11, hned poznáte rozdíl mezi PC a konzolí po grafické stránce. Xbox one sice bude mít podporu DX11,2 ale pořád bude mít PC větší výkon, taky na nových konzolích nebudou podpory nových vychytávek jako TressFX (tedy pokud nebudou mít grafiku ATI) a v opačném případě PhysX, plus výkon konzole se nezvýší pokud nebudou jejich výrobci investovat do aktualizací a ovladačů. U PC v testech různých verzích ovladačů jde vidět různé hodnoty jen proto že ovladače taky kecají do výsledného výkonu.
    PC je prostě nej boužel nikdo není dost odvážný a upravit ho tak aby byl konzolistům stejně vřelým jako konzole.
    Problém PC je ten že hry jde sehnat nelegálně ale řekněme si na rovinu kolik her jste hrály a řekli si že to stálo za koupi.
  • Mám PS i PSP a světe div se, na pc hraju od první 386 dodnes. Nezkazilo mě ani Atari, ani ty Playstationy. A v době, kdy platím nájem, potraviny atd., jsem rád, že nemusím vrážet peníze do PC každej rok.
  • Anti-pc/Pow ps4 : Kde všude prosim tě ? Nebo to že to tak máš ty znamená mají to tak všichni *7* Opravdu si nepotřebuji koupit na hraní konzoli když na to stačí průmernej pc kterej doma stejně mám .
  • Hanzales
    Asi tě zklamu, ale taky mám herní PC, PS3 a X360 a žádný úpadek PC platformy vážně nepozoruji. Spíše naopak, pamatuju mnohem větší herní sucha a poslední rok to na tom PC fakt nestíhám hrát (a to si i docela vybírám) Podotýkám, ani WoW, ani Shoguny, ani RTS nehraju a stále mám co se týče PC platformy spíše opačný pocit. Obě konzole mám k PC jako doplňěk a často to takto i slýchávám od jiných, co mají herní PC i konzole. Jo, když jednou za čas vyjde nějaká pořádná konzolová exclusivka, tak nebudu popírat, že jde PC na tu dobu do ústraní, ale v rozmezí jednoho roku se na ty konzole spíše práší *5*
  • Ano vede pc na pc je daleko více hráču a her než na konzolích které jsou primárně určené jako zábava pro děti různé kinecty pohyblivé senzory zjednodušování her na konzolích je toho příkladem. Jinak první hra vyšla na PC a rozhodně ne ve východním bloku. Prostě přijmi fakt že PC je daleko vyspělejší, lepší, inteligentnější, ušlechtilejší. Bohudík k pc a ke hrám pro něj určené a jeho obsluhu je potřeba určitá dávka inteligence, proto jsou tu konzole a jeho hry pro děti jako jseš třeba ty, ale za to tě neviním jednou taky dospěješ
  • No to je jasný, vole. Všechny ty Sierry, IDSotfy, Apogee, Accolade a další herní pionýři vyvíjeli hry v začátcích PC jenom kvůli východnímu bloku. *1*
  • Ano dalsi clovek co v USA nikdy nebyl a papouskuje co slysel od taticka. Zato tady v cr/vychod je opravdu mnoho inteligentnich lidi zejio xD Vem si takove japonsko , ktere tahle zeme nikdy nedozene a vis nacem se tam z 90% hrje???? Ano prekvapive konzole!!!!
    JA viim lidi v cr jsou prumeren docela chudi a musi setrit na pc a pak huuuura mame hry zadarmo a nerikej ze ne. Vsichni vime jaka je skutecnosti.
    Tohle je opravdu vtip , inteligentni lide hraji na pc= vychodni evropa/afrika ,nedochazi ti neco?
  • Chápu rodiče ti nedali prachy na PC, tak jseš nasranej, že musíš hrát na šrotu za 4 tisíce pro socky. Hry stylem zmáčkni X když ho uvidíš na obrazovce s rozlišení mobilního telefonu pomocí kormidla k parníku.. 90% dospělých a průměrně inteligentních lidí hraje na PC, zbytek naprostých podprůměrně inteligentních a pubertálních děcek hraje na konzoli, typickým příkladem toho je USA.
  • kennyB
    Nechci nic říkat, ale tahle hra vyjde jako první na konzole a tudíž tu konzolista nadávat asi nebude *1*
  • Achjo. Urcite nescitas ten steam a origin dohromady zejo. Kazdemu je jasne jak toje.
    Jinak setu schazi asi hodne kamardu hm.
    A ty tvoje % , ktere jsou docela smyslene a nekde ubrane .A kazdy druhy konzolista ma pc? tim chces rict co? ze je automaticky na hry? otom setu nebavime vis? Samozrejme toje doplnek ke konzolim. Na zabavu vsude vede konzole a jeto uz od dob prvnich automatu. Pc byla alternativa vychodnimmu bloku .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit