Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No jo Jane, co naděláš;) Hrej raději RTS na gamepadu, když tvrdíš, jak to jde:)
  • Nemuzu nez souhlasit !!! Jeto divny clovek ten vlkoslav *12*
  • Viděli jste Tdu? Tam to funguje úplne stejne
  • Já myslím, že to R* pořešej tak, aby to jelo vše hezky plynule. U GTA IV je sice nic neomlouvalo (hrál jsem jen chvíli na PS3 a pohybovalo se to všechno dost divně), ale byla to jejich první hra na současnou generaci konzolí, takže si myslim, že to bylo kvůli tomu, že s tenkrát novým hardwarem si ještě moc nerozuměli a zbytečně to uspěchali.

Nicméně poté už byly o dva roky moudřejší a vydali výbornej RDR. Žádný problémy nebyly, hra se hrála skvěle, jela skvěle. Potom i MP3, což sice nebyl sandbox, ale taky všechno jelo krásně v pohodě.
  • kennyB
    Na ps1 byl kdysi command conquer: Red alert a ten se s prvním dualschockem hrál dost dobře *3*
  • Tak to prrr. U L.A. Noire to R* sice posrali, ale Max byl výbornej port. Tam žádný problémy nebyly.
  • holec89
    Napr halo wars se hraje dobre
  • holec89
    Veskoslava pozoruju uz delsi dobu a prijde mi vic otravnej nez trolove, kterym neustale nadava. Plus se chova jako brouk pytlik...
  • Prej to bude něco jako Google Earth. Zmáčkneš tlačítko, obraz ti vyjede nahoru, kde uvidíš mapu celýho Los Santos a pak najedeš na jednu ze tří postav, zmáčkneš tlačítko, kamera najede zpátky dolů a hraješ.

Ale taky jsem zvědavej, jak to bude doopravdy vypadat. Tahle funkce mi totiž zní neskutečně sympaticky.
  • Hanzales
    K smíchu jsou tyto a podobné komentáře. Vždycky byly a vždycky budou ;o) Mnohdy podobná vyřčení spíše také evokují tak akorát sen konkrétního zakomplexovaného zarytého konzolisty, pro kterého je PC sprosté slovo už jen z principu. Keep dreaming ;o) Nejlepší na tom je, že kdo má rád konzole, tak si je užívá, kdo má rád PC, tak si ho užívá, někdo si užívá obojího a tyhle kidy akorát tak postaví autora příspěvku do role pablba :D
  • sipecka
    Úplně zbytečný článek, který nic neřekl... jen vytvořil flame. Jedině můžeme pozorovat jak kritická už je mozková porucha u Veskoslava.
  • Mám starou verzi x 360 a 32 gb v pohodě maká, jinak gta bude vyžadovat min. 15 mb rychlost čtení
  • Robotron: v pohode, ja to nemyslel nejak zle a na tebe. Tohle se proste obcas stane. Me rozesmiva spis hehe kterej vsechno vi a vsude byl a pravdepodobne cte myslenky. *3*
  • V pořádku, příště stačí zapnout kolečka v hlavě a nemusíš ani věštit.
  • Robotron3
    Tak. Já se snažim psát spíš míň omáčky, než víc, ale občas to utnu asi moc :) Ale evidentně tam ten význam byl, když to he/he pochopil. Ale dost už o takový drobnosti *3*
  • Aaaha, takze on to nejak myslel, ale nenapsal to tam. Proto to gumy nepochopily. Promin, priste pouziju kristalovou kouli a podivam se co nekdo myslel ale nenapsal. *3*
  • Veskoslav
    Jenom ten nový 360 by měl umět už 64 GB, ale zkoušet bych to nezkoušel:)
  • A to je ta nuance celýho Robotronova příspěvku, kterou nejste schopni pochopit. Ve výsledku nenapsal zase takovou nepravdivou žumpu, konzole je herní krabice a jako taková má svůj účel s jasným cílem. Možná, že kdyby tam Robotron zvolil "pro některý ty dospělý je vhodnější" , tak by se toho někteří gumas nemuseli pravda chytat...
  • Ne, prave ze jsi me rozesmal. Jestli sis nevsiml, ja pc platformu nijak neadoruju, jenom se smeju ubohym argumentum a trapnym pokusum jako 90% piratstvi, zadny gta 5 na pc, vymysleni neceho co jsem nerekl atd. A kdyz nektery z pokusu konci tvym trapasem tak tim lip pro me. *3*
  • plus větší flashku xbox neumí využít, 16 GB je maximum

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší