Přejít na výpis diskuzí
GTA V se brzy předvede ve videu, PC verzi zatím neřeší
3.7.2013 | Aleš Smutný
283 příspěvků
-
Se podívej na jeho nick. Si myslím, že to je pořád jeden a ten samý blbec....
-
Ano, proto se Firaxis Games rozhodli, že vydají Civilizaci 5 jen na PC a Mac a na konzole to nemá význam. Proto jedna z nejúspěšnějších a nejlepších strategií dneška (Total War), vychází jen na PC. Zamysli se, než něco napíšeš *3*
-
Já to chápu a v některých věcech s tebou souhlasím... akorát, že v předešlém příspěvku si napsal vlastně takové malé shrnutí co si o těch hrách myslíš "za čtyři hodiny projeté a za týden zapomenuté" i když si je vlastně neokusil. Třeba k takovému CoD to sedí, ale zase jako odreagovačka to poslouží dobře.
-
Bojkot je moc hezká věc, ale to by sis to nesměl ani stahovat...
-
Xbox mám jen kvůli NHL a to základní verzi s 4 GB HDD - pokud si chci zahrát GTAV. doporučovali by jste koupit jen nějakou 32GB Flashku anebo mám dát 1400,- za ten oficiální xboxácký HDD 250GB ?? Anebo se tam k tomu dá připojit jakýkoliv externí HDD jako ke SmartTV? Poraďte, díky . . .
-
Dalsi nezvratny dukaz o skonu pc sceny, ktera uvada/upada/umira/hnije atd .
Na pc se pomalu uz delaji jen ty indie , ktere aj tak budu v nove-generaci konzol a pc oupti aj tyto indie.Je az s podivem ,ze si tu vetsina lidi na games.cz neuvedomuje .
Cely svet jede v konzolich , ktere jsou pro uzivatele privetivejsi a nenuti ucit cloveka nake kvadranty.Ano urcoite setu najde naky mastny cesky nerd co bude blabolit o steamu ,ale uz jsem tolikrat napsal nezvratnou pravdu otom , ze steam ve skutecnosti nedela takove sumy jak je cz/sk chudinou predkladano. Cekaji na slevy jak duchodci a z toho se maji zaplatit mnoha milionove projekty ale jdete. Jeme vas ve skutecnosti lito, nejde oto ,ze nemate penize na nove cool hry , ale stejne tu 99% krade nebo ceka jak juda na slevu. -
Vrook aka middleagedwhiteguy: mam pocit ze sis prozradil sve alter ego. *5*
-
Ne, jsem clovek kterej se vyhyba tomu co se nelibi me. Je mi jedno co si mysli masy. Hraju/delam/jim co chci a co me bavi. To je fakt tak tezky pochopit? *5* Nevim jestli jsou to lidi obecne a nerikaji to nahlas v realu, nebo jestli je to internetova komunita ale koukam ze to zdegenerovalo tak ze kdo si koupi apple je ovce, kdo samsung je hater, kdo se stravuje v mcd ji humus, kdo v kfc tak je cernej, kdo hraje cod je konzolista, kdo to nehraje je hipster aby...., kdo neumi s gamepadem je postizenej... atd.
To fakt lidem ten mozek tak zakrnel ze vam nedochazi ze proste delam co me bavi a nedelam co nebavi? -
To je uhel pohledu.
Kdyz nevydaji na PC, tak nevydaji, svet se pro mne nezbori, budu mit SR4. Navic toho vychazi tolik ze nevim co driv hrat.
Tedy se da prohlasit ze pokud to nevydaji na PC, tak mne to sice zamrzi, ale svet se kvuli tomu nezbori, je to jako bych prisel do cukrarny a uz nemeli pistaciovou :) -
Sto lidí, sto chutí gumo...
-
Já GTA V podporoval od prvního screenu. Podepsal jsem petici na PC verzi.Oželel bych spoustu her aby nebyli na PC, ale to by na PC verzi nesměl Rockstar tolik srá...kakat.Kdyby řekli alespoň ano na PC bude s půlročním zpožděním, ale oni ne!Víc jak rok se z nich někdo snaží dostat jasné vyjádření zda bude či nebude PC verze a oni ani po takové době nejsou ochotni říct blbé ano/ne.Ke všemu se bojím špatné konverze jako u GTA IV.Proboha to si už ani nevzpomenou na GTA:San Andreas kdy každý kdo neměl na to doma PC si kvůli tomu PC upgradoval nebo si koupil nový nebo když byl švorc zašel ke kámošovi aby si mohl přejet pár lidí.Právě proto jak Rockstar jedná s PC hráči jsem se rozhodl že už nemá cenu GTA V vyhlížet a oprašovat kvůli němu poličku.
-
Vesnicoslav: Já nepsal nic o tom, že by trololo něco hanil, jen nechápu, jak to někdo může s gamepadem neumět. Jinak žraní hoven se možná nosí ve vaší rodině vole...
-
Vy uheráci jste už několikrát potvrdili, že byste raději měli držet hubu a používat mozek než začnete blejt. Jediný, co z tvýho příspěvku vyšlo je akorát archaický žblept, kteří někteří neandrtálci staví bohužel jako argument, ačkoli není pravdivý. Dokonce i obyvatelé Horních uher to musí poznat...
-
No jo, takže si ten člověk typu "osamělá ovce", který se za každou cenu snaží vyhnout věcem, které se líbí masám, aby si pak mohl všude rozhlašovat, jaké ty hry jsou krátké, hloupé atd. ?
-
Asi jsi tam nepostřehl to slovo taky, kdy to znamená, že netvrdím, že to má tak každý. Lidé jsou různí. Pokud jsi dospělý, tak bys to měl chápat.
-
zajimave...znam cloveka co ma konzoli a nema jedinou originalni hru, vse stahovane...
-
Každý člověk je jiný. Pracuju u počítače celý den jako programátor a když už náhodou se dostanu večer nebo o víkendu k nějaké hře, tak mě fakt neláká sedět zase u počítače.
-
Jsem dospělý, chodím do práce a často pracují celý den u počítače. Přesto si večer jednoduše odpočinu u hry na počítači. Takže si prosím odpusť to tvoje co je vhodnější. Víš ho*no.
-
To bylo procítěný... a poučný!
-
Vyhovorka sam pracujem s PC v robote cely den ale ked si chcem zahrat tak PC je pre mna jasna volba. To uz si radsej pustim film jak hrat 50% z hry vdaka gamepadu...