Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jojo...plno kecu o komunistech, ale snizeni cen mobilnich operatoru, kterou dostali narizenou od EU beres rad co ?
  • Ne, proste se mi lip hraje s mysi. Ale koukam to tvoje bude psychicky, kdyz to nedokazes pochopit. *3*
  • Veskoslav
    A ty nechápeš, že pro spoustu lidí je gamepad akorát na hopsačky a sport? *1*
  • Veskoslav
    Nechci brát tvé dětské duši iluze, ale pc mi nabídne takový herní zážitek jako žádná současná a ani budoucí generace konzolí. Ať už vzhledově tak nabídkou titulů. Navíc FPS a TPS na konzolích sice mají své skvělé exkluzivky, ale hrát tento herní žánr na gamepadu je pro mě utrpení. A to nemluvím o tom, že můj nejoblíbenější žánr RTS je na konzoli naprosto nehratelný:) Nech si svoje GTA V, já budu mít své zážitky, o kterých se ti ani nesnilo. Každému vyhovuje něco jiného:)
  • Vrook
    Ty máš nějaký fyzický postižení, že to neumíš s gamepadem?
  • Hru si koupím ale ještě nevím na jaké platformě.Chvíli počkám a pokud hru ohlásí na ps4 tak to beru.Jinak si myslím že pc verze bude otázka je kdy a jak to dopadne když vyšel port gta 4 na pc tak jsem byl pěkně naštvanej protože hra padala než vyšel opravný patch.Jinak si myslím že gta 5 na pc je hra kterou by si člověk měl koupit a ne stáhnout( u cod ghosts bych to chápal) protože tohle bude kvalitka stejně jako zaklínač 3 a ta hra si to prostě zaslouží.
  • Mas neco cim bys dolozil ze mi konzole poskytne vic zabavy? Uz kdyz bych srovnal treba to Gta jako naprosto totoznou hru, tak na konzoli se mi moc dobre hrat nebude, s gamepadem to neumim a mys + kl. mi sedne dokonale. Tzn. z ceho vychazi ta zabava? Nebo zeby jenom dalsi blaboly? *15*
  • "slibuji podporu torrentum Saints Row 4" mně velmi od Tebe pobavilo. Daruji Ti tedy malý bezvýznamný like, který se ale ztratí v záplavě nenávisti, která se snese na tvoji hlavu.
  • Ono to vůbec podivné není, naopak, je to velmi chytré. PCčkaři jsou největší piráti a spousta konzolistů má doma i PC. Takže kdyby to vyšlo zaráz, pak mnozí, kteří si to koupí na konzole by to prostě jenom stáhli na PC. Já jim docela rozumím, hold lidi jsou socky.
  • Já tyhle flamy, když je článek o nějakém zpoždění PC verze oproti konzolovým, miluju. Alespoň je taky trochu sranda, protože v diskuzích je opravdu co číst. Ještě by se mohl k tématu vyjádřit TheGGG.

Ale k tématu, jsem opravdu zvědavý, jak vypadá přepínání postav a hlavně jak to vypadá a jaké to bude v běhu (GTA IV na PS3 bylo nicmoc).
  • Veskoslav
    I platících hráčů:) Zase si nebudeme nasazovat růžové brýle. Z velkých studií kromě Blizzardu, CD Projektu, Valve a podle mě i Arenanet s GW2 jsou studia, co prostě naprosto kašlo na komunitu a je jim jedno, co se děje ve hře. Hlavně,když se sypou peníze.
  • Misto, aby ted kdyz maj plno casu, tak sli maknout na brigadu a vydelat tech par drobnejch na konzoli (ktera jim poskytne vic zabavy, nez o jake se jim na PC snilo), tak se tady PCfanz predhanej v tom, kdo na GTA V vic kasle a slibuji podporu torrentum Saints Row 4. Zabavne.
  • Me tu ty komentare o tom jak se na konzolich pirati stejne jak na PC prijdou smesny, protoze by pak nebyl duvod aby vsechny hry byly port z konzoli ,ale aby si na tom dali zalezet stejne jak na konzolove verzi. Ne, fakt to nechapu. Na PC se pirati ve velke mire to je fakt, ale nechapu proc tu par individui vytahuje nejaky kecy o tom, ze na konzolich se pirati stejne ne-li vic kdyz to vubec neni pravda.

A taky by me zajimalo kde vzal uzivatel s nickem Ico-cz to, ze se na PS3 skvele pirati. PS3 jde hacknout jen s FW 3.55 kterej uz nikde clovek nesezene (je mozny downgrade ,ale to taky neni zrovna nejlevnejsi a neni to 100%) a kdyz jo, tak je celkem nad cenou. Nejsem si jistej ,ale zda se mi ze to bylo taky mozny jen na FAT verzi PS3 ktera se uz nevyrabi.
  • Veskoslav
    Ne není:) Jenom jsem narážel na fakt, že je mnohem snazší pirátit na pc než na konzole:)

No tam skákalo docela slušně FPS od naprosto nehratelných 5 ke klasickým 30 fps. Alespoň u mě na mém Xboxu, graficky to vypadalo slušně, ale když jsem to srovnal s pc verzí, tak se ohli jít zahrabat. Nechci vědět, co pak předvede 5. generace, když už 4. generace byla na hraně:-X
  • Vrook
    Takhle jsem to nemyslel. Víceméně jsem jen nedodal to, že kvůli ostatním lidem, který se na to dokážou koukat s nadhledem a který jsou ochotný si GTA na PC koupit, doufám, že to na PC vyjde. *3* Takže výsledně doufám že to na PC vyjde nebo nevyjde podle toho, na který straně je víc lidí.. to už je lepší logika ne?
  • Aspon usetrim prachy a poridim si Saints Row 4 =) tam je aspon vedci prca a sranda.
  • Veskoslav
    Odhad? Ubisoft odhaduje 60-65% míru pirátství, EA 30-35%, Activision 40-45%, Blizzard 20%.A nula jsi tady jejdásku ty. Ulhaná nula:)
  • XorxoxTalarius
    Diky za opravu, jmena se mi pletou :)
  • Svata pravda, v Saints Row je zas vedci sranda =)
  • Recicky jako jsi nula a mas potrebu ... by znely daleko lip od nekoho kdo nepouziva 24/7 fraze jako az vyrostes a kdybys o tom neco vedel. Ty nulo. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit