Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    To je pěkná logika. Kvuli několika lidem jako on, ať si to nemůžou zahrát ani všichni ostatní *7*
  • Kdyz nad tim tak premyslim tak mi je Gta popate docela ukradeny a jestli na PC nevyjde tak me to naprosto netizi, nehral jsem ani to poctvrte. Vase pseudopredstava o tom jak je warez kradez me taky rozesmiva kdyz si predstavim jak v bance na uctu mizi penize podle stazeni z torrentu a nikdo nemuze prijit kam se ztraci.
    Ale jestli je neco co je ubohy tak ty. Sam se vztekas nad tim ze ostatni si maji uvedomit ze je to takhle a takhle a na druhou stranu si nijak nelames hlavu s rozhodovanim o tom kdo kdy a jak. A imho clovek co se se*e do jinych je daleko vetsi odpad nez clovek co se rozhodl jestli nejakou hru stahne nebo ne.
    Napadlo te nekdy ze stejne jak ty nerespektujes neci nazor tak ostatni nezajima ten tvuj? Ze to tvoje "kvuli lidem jako jsi ty" plati oboustranne?
  • Nevycucal, je to pdlozeny kvalifikovany odhad z ruznych zdroju. O slusne komunite jsem nic nepsal. Chapu ze jsi nula a mas neustalou potrebu se vuci me vymezovat, ale zkus to bez toho, ze by sis vymyslel.
  • Vrook
    Kvuli lidem, jako jsi ty, doufám, že to na PC nikdy nevyjde.
  • Jazz
    A zajímá to přesně koho ? *15*
  • Skvela podpora pc platformy, jen tak dal.
  • Paulcz
    Max Payne 3 byl dobrý port ? Nehrál jsem, ale na internetech psali o FPS drops atd co si pamatuju. Rockstar porty nechce dělat pořádně.
  • Vyborne, takze podle tebe to chce nadhled a sam tvrdis ze kdyz nekdo hru stahne, vyzkousi a hned bezi koupit ji ukradl a neni to v poradku.
    Tak se zkus prastit do hlavy z druhe strany, treba to pomuze. *7*
  • Caincz
    *Volition...
  • Jsi tvrďas, to se pozná...
  • Trololo: tak napr. cd projekt vzal absolutni pocet vsech prodeju a porovnal ho s poctem stazeni na jedinem velkem torrentu a dospel k 80% mire piratstvi jen skrz tento jeden torrent. Nezapocital do toho jine torrenty, ani sdileci servery typu rapidshare nebo ulízto, ani prime kopirovani zaklinace mezi uzivateli (nebyl chranen zadnou ochranou proti kopirovani). Absolutni pocty jsou tedy jeste radove vyssi. To zaprve. Zadruhe, ve vsech pripadech, ktere jsi uvedl se jedna o piratstvi. Jestli se nekdo uklidnuje tim, ze je v poradku, kdyz hru upirati a nekdy pozdeji si ji ve sleve koupi, tak to v poradku neni. Neni to v poradku ani kdyby ji koupil nasledne za plnou cenu, coz budou ojedinele pripady. I kdyby to tak ale udelali naprosto vsichni kupujici, porad se to v tom mnozstvi piratskych kopii ztrati. Takze jak rikam, chce to trochu nadhled a pochopeni. Situace je na pc takova jaka je a prislýsnym zpusobem ovlivnuje pristup vyvojaru k teto platforme. Vzhledem ke skutecnostem je nemistne vykladat neco o zrade pc platformy. Nejvic ji zrazuji sami hraci.
  • Když Rockstar na PC verzi kašle tak já zas kašlu na GTA V.A jestli nakonec na PC vyjde tak si kvůli takovému jednání hru stáhnu a koupím si jí jedině ve slevě. *16*
  • Ne nejsi jediny, vykon cpu je dle AMD zhruba na polovine az ctvrtine cpu FX-8xxx. Vykon gpu taky nebude nijak uzasny. Me spis zarazi cena. AMD Apu dnes stoji kolem 3000-3500 (cpu vcetne gpu) deska mozna litr. Za celek pak Sony a MS chcou 8-12 tisic. To si radsi koupim "vyssi mainstream" PC za 16 tisic a mam jak vykonny hw na hry, tak na praci.
    Nejaky design, vyvoj, marketing a tv features jim fakt platit nebudu, na PC jsou miliony freewarovych aplikaci a webu co mi tohle zdarma nebo za smesnou cenu zajisti.
  • ucho
    a tímhle chceš říct, že používání Steamu je složité? :)

jinak já se nejvíc bojím, jak budou staré konzole GTA5 zvládat. o GTA4 na nich jsem neslyšel velkou chválu.
  • jiste jsi chtel napsat prani neplaticich hracu :)
  • Pravda. Ten se povedl, tam jsem hru koupil týden po vydání kvůli recenzím:)
  • Jediný si myslím, ze připravované konzole jsou ještě před vypuštěním už dva roky zastaralé?
  • Náhodou port Max Payne 3 je hodně dobrý. Třeba se poučili.
  • Tak se to tu zvrhlo v obvyklé války. Jejdásek opět nezklamat s 90% číslem, které si naprosto vycucal z prstu. No kolik konzolářů má doma pc a stahuje? Polovina? Víte jaký je problém? Kdyby byly naprosto stejné podmínky PS3, XBox 360 a Pc, tak se nebudou zdejší Jejdáskové divit, jak by se ta slušná, platící komunita rychle zhroutila. Je to pouze a jedině o dostupnosti. Na pc prostě vezmu, click a click, dám stahovat, otevřu dia či alk. nainstaluji a hraji. Mnohdy ani neinstaluji, jenom rozbalím hru. A je to snadné. Mimochodem doporučuji se podívat v jaké míře je stahované například Last of Us či Halo 4. Mnohým by se protočili panenky z údivu.

Přístup Rockstar nemá ani cenu komentovat. Po "nejlepším" portu GTA IV na pc bych si hodně rozmyslel, zda-li V. díl pořídit v prvních měsících na pc, apkliže by vyšlo. Navíc jde čistě jenom o prachy a vytřískat z toho co nejvíce. Proto pojedeme na PS3/Xbox, následně na PS4/Xbox a pc. Řeknou ty kecy, že to má oproti PS3 a Xbox vylepšenou gragiku atd. a stádo tupců poběží si to koupit a to i přesto, že si to koupili na starší generaci. To samé bude i s Bf4:) Jenom čekám, kdy nám vypne EA servry pro Bf3, abychom byli nuceni koupit Bf4:) Vše je jenom o penězích, přání hráčů jsou jim naprosto u prrdele. Prostě zaobalit RP kecy do medu a dát péct na párměsíců do trouby jménem Internet a první den prodeje si jenom bouchnout šampaňské nad výdělkem. Zda-li je to dobře nebo špatně, to nechám na Vás:)
  • Čili jsi doložil pár nejvíc pirátěných her? To se budeš muset snažit víc, abys ze sebe nedělal jen dalšího ubohého hatera bojujícího proti lidstvu pro dobro lidstva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit