Přejít na výpis diskuzí
GTA V se brzy předvede ve videu, PC verzi zatím neřeší
3.7.2013 | Aleš Smutný
283 příspěvků
-
? Coze? To se teda rozhodne nepovedlo! Podle jeho logiky nebude hrat GTAV ale bude hrat PC coz je nesmysl ;) melo by to spis znit: Ze budes jist jidlo z hrnce varene pro jezeni z talire. V prirovnani se musi dodrzet logika veci a to ze hrnec / PC je nastroj a jidlo / GTAV je produkt a konzole / talir je cilova misto produktu. Tudiz jeho prirovnani je naprosto zcestne! Zkuste se trosku zamyslet!
-
Ano, chová se jako komunista. Nařizovat můžeš doma partnerce, když tě bude poslouchat. Cílem R* je zisk a pokud to PC nezaplatí, tak si holt počká. Píšu to jako PCčkář. A ještě k tomu tvému komentáři výše - stahování her či jakéhokoliv komerčního sw není legální, ať už torrent nebo úložiště - narozdíl od av děl, kde je nelegální pouze sdílet.
-
Je fakt, ze nemam prehled o vsech hrach, ale co se tyce (cca pred rokem) novinek tak jsem vzdycky vydlelal ja. D3 za 1000 misto 1300, Anno 2070 taky, ruskej BF3 bez problemu za 350.
-
A co by na tom bylo rychlejsiho? Jako ze kdyz programujes pro pc, tak mas rychlejsi klavesnici nebo jak jsi to myslel?
-
maxe mam origosku *1* Na pc..Na konzoli sosnuty..
-
Zdroje teto informace jsem zde dokladal jiz nekolikrat. Jsou to interni zjisteni vyvojaru a vydavatelu, referuji o tom cd projekt - zaklinac 2, vavra-mafia 2, amanita design - machinarium, bi a dalsi.
-
Trololo: bejvávalo... ceny už jsou dnes jinde, když si držíš přehled... a stránky, kde se prodávají klíče, jen vydělávají na nevědomosti lidí...
-
Ale dyt joooo ja taky ne neboj..kazdopadne se me proste libi jak na tohle tema lidi reaguji..Pirati na pc vs konzole..mam rad tenhle flame..Uklidnim te piratim na vsem cili me je fakt jedno na cem to vyjde...RED DEAD taky na pc nevysel a na xku pohoda..sosl dohral smazal..a jedeme dal..
-
Takze tvoje logika je zalozena na tom, ze hloupe vezme pocet stahnuti a pocet prodanych kusu a srovna je?
Tvoje logika vubec nebere v potaz ... ze byl nekdo kdo hru stahl a pak koupil? Takovy clovek podle tebe hru taky ukradl, i kdyz za ni zaplatil?
... ze hru nekdo stahl, zkusil a za 5 minut smazal?
... ze hru hral, ale kdyby to neslo zwarezit tak by hru nikdy nehral = nepusobi zadnou skodu, ani tu tvoji imaginarni?
Takova logika je fakt hodne blba, docela me zarazi ze clovek plny mouder jako "az vyrostes pochopis" a "je treba se na to divat objektivne (cti stejne hloupe jako ja)" nema logiku propracovanou do detailu. *3* -
Jojo, ceny novinek jsou dvojnasobny pokud kupujes klice o tom zadna... Ale novinku na konzole muzes prodat se ztratou 2 stovky kdyz te to nebavi, to je tak jedian zachrana aby clovek nevyhodil sto tisic za par let za ptakoviny
-
Ico-cz: statistika je mocná věc...
-
Tak ja srovnaval hlavne pomer cena/vykon. A hry multiplatformy a novinky. Ty byvaly kolem 1200 komp a 1300 konzole, keye za polovic.
-
Ajeje, takze k tomu vsemu jeste mas zmatek v pojmech *15* No uz radsi, na tvoji radu, prestanu reagovat, s kazdym blaznem pred barakem se taky nebavim
-
Ne, to neni moje logika. Moje logika vychazi z toho, ze rada vydavatelu a vyvojaru (treba i cd projekt u zaklinace) informovala, ze jen na vybranych torrentech se hra stahne 4x tolik, kolik se jich celkem proda.
U xboxu to s piratstvim neni tak jednoduche, protoze kdo pirati na xboxu, ten se nemuze pripojovat online, hrozi mu ban konzole. To je jeden z duvodu, proc se na nem pirati mene, realistycky odhad je 20 %. Celosvetovy, v cr by to mohlo byt vyssi, ale cr je ekonomicky nevyznamna. -
Nick sedi...
rikal jsem warezy.. -
Rad vsechno k necemu prirovnavam ale todle se ti fakt povedlo *2*
-
krabice se dá koupit za 4k a většina her se dá koupit kolem 300,- (s PS+ se dostaneš i pod stovku za hru...)
ještě bych podotknul k tomu nakupování keyů... zase takové terno to není a většinu věcí mají dražší, než se dá sehnat normálně (když budu ignorovat pochybné verze z Ruska, které se musí aktivovat přes VPN nebo se kvůli lokalizaci musí dělat různé čachry... tyhle verze jsou levnější, ty klasické ale nikoli...) -
Torrenty jsou u nás nelegální socko, víš to? *4*
-
náhodně počet stažení z jednoho trackeru, Max Payne 3
PC: 16000
PS3: 1500
X360: 5000
pobavil jsem se. -
To je pravda, ze se neco vytvari na PC jeste neznamena, ze to na nem musi hned bezet.Pri vyvoji GTA V je navic jako hlavni platforma PS3 a to je vubec delikatni architektura, takze se vse pri vyvoji musi prispusobovat.