Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale povedlo se mi tě nasrat, takže mission accomplished. Musíš uznat že ta adorace PC platformy (dobře, to že je autisticko nerdovská si pro tentokrát odpustím, ač si za tím stojím) se tu zkrátka musí nějak vykompenzovat. A konflikty jsou mimochodem zábava, takže proč ne že.. *3*
  • Tolik chyb v tak krátkým textu...musím se přiznat, že tě já lituji. *3*
  • Robotron3
    Bylo to myšlený, že konzole jsou taky pro určitý jiný lidi a z toho vyplývá, že každý to má jinak. Že na konci píšu, konzole je k tomu vhodnější se vztahuje pořád k tomu co je na začátku věty, protože je to jedna věta. Ale pokud se chcete hádat o slovíčka. Ano, mohl jsem to napsat srozumitelněji *3*
  • V odpovedi na kterou 123 reaguje je psano, ze "taky jsou dospeli" atd. ale pak tam je ze "konzole se pro odreagovani hodi vic" neni tam ze nekterym lidem, je to tam obecne, na to reagoval.
  • kup si 16gb flashku ak ti ide len o GTA *9*
  • Ale Robotron dávno narušil tu černobílost tím, že nastínil existenci "taky" těch, kteří mají konzole z nějakého důvodu, a že to nemusí být zákonitě dětičky ani pomatenci, jak se nám tu snažil pofilozofovat mistr čobol. Že se toho chytnul nějakej číslem označený johny a začal se vztekat, že on ne, on muzikat a kdesi cosi bylo pouze jeho nepochopení textu. Pánové, v hlavách nakydáno hromadu sentimentalismu, ale evidentně žádný myšlení...
  • Myslis ze normalni PC hrac se zajima o nejaky cisla objednavek a je nastvanej kdyz ma konzole vic? To jenom tragedi jako ty vytahujou cisla a srovnavaj pindiky a vztekaj se u toho. *12*
  • Robotron3
    Neudělají, protože strategie se na konzolích nedají ovládat. Hrál jsem na PS3 Red Alert 3 a RUSE a obojí bylo na gamepadu utrpení, i kdyby ty hry byly sebelepší a pro gamepad optimálně navržené, s myší + klávesnice se to nedá srovnávat. Prostě v tomhle mají konzole handicap.
  • Veskoslav
    Nakrmím tě trolí hlupáku. Já jsem první konzoli měl dřív než jsi vůbec věděl, co to slovo znamená. Když jsi cumlal dudlík, já už dávno hrál. Doma mám klasický Xbox 360 jako doplněk k pc. To že jsi zapšklý retard, co je příliš zbabělý psát pod vlastním nickem, to je věc druhá:)

A poprosím, kde vidíš ty objednávky? Strašně rád se smějí hloupým lidem a dělám si z nich srandu:)
  • Veskoslav
    Zkoušel jsi někdy hrát RTS na gamepadu? Já ano a myslím, že lepší je operovat slepák prupiskou a balíčkem kapesníčků než hrát RTS na gamepadu:)
  • Ano toje ukazka zahorklheo cz pc hrace co vidi nebezpeci v podobe uzitavatelsky privetivych konzol. A ano podivejte se naty objednavky jen se podivejte nevidim tam nak zavratne cislo oproti obejadnavkam exkl. her na konzole, ktere dosahuji radek milionu.
  • Tvoje existence je pro tebe tak velkým trestem, že ani nemá smysl ti nadávat.
  • Robotron3: prave jsi psal ze konzole je vhodnejsi na vecerni odreagovani, bez specifikace "pro nekoho", z toho "taky" to primo nevychazi, proto ta reakce

he/he: presne tohle se 123 snazil rict *7*
  • Musíš ale uvážit taky to, že je rozdíl mezi složením hráčů (a tím pádem i populárními žánry mezi hráči) na PC a na konzolích. Pokud by bylo dostatečné publikum (čti dostatečné prodeje) pro strategie i na konzole, tak to tam udělají.
  • Robotron3
    Někde je vidět závist, někde ignoranství a hloupost.
  • bily typek ve strednich letech je Vrook, asi zmenil nick aby mohl naplno projevit svuj odpadni charakter a nenesl nasledky, bohuzel se dole prokecl, pak to editnul. *15* Trocha si nakadil na hlavu no.
  • Veskoslav
    RTS na konzoli? A jak to asi tak budeš hrát? Obzvlášť tuhle hru;) Ty jsi tak ulhaný kokott až to bolí:) Mimochodem zjisti si počet předobjednávek na RT II. A nepiš s prominutím jak retardované děcko po lobotomii, co se učí znova rodnou řeč. Nedá se to číst.
  • Veskoslav
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_m645pw8upl1qh8mp0o1_250.gif
  • Urcite vite kam bude smerovat Total war v dalsi nove-generaci konzol ze? Ano presne tam staci si precist vyjadreni. A ohanet setu parem her , kde tento zanr pomalu skomira neni zrovna nejlepsi. Total War - hra ktera ze sebe dela neco vic, je furt stejna kazdym dilem.
    A to druhe snad nema ani cenu komentovat , kdyz sem se dival na prodeje tak neco kolem 10k seto prodava.. No zaver si kazdy udela urcite sam. Jetu proste videt zavist pc nerdu, kteří by tez chtely kvalitni kousky jako Uncharted/Last of us atd atd a ne zadne male indie ,ktere kopiruji maria do nekonecna a jeste se jim to nedari. viz ta hra v levlu.
  • To je jen muj subjektivni nazor na hru, mam za ni davat 500 kdyz ma singl na 4 hodiny a mp me moc nebere? Koupil jsem si BF3 za 350, hral jsem prvni 3 mise singlu a ta script show me prestala bavit. V MP jsem nahral 20-30h s kamosema, pak me to preslo a s pomerem cena/zabava jsem naprosto spokojenej, ale uz to asi hrat nebudu.
    A za tyden zapomenute - vraci se nekdo k temhle hram? Me bavi rpg typu fallout, gothic atd. Bavi me mmo, bavi me sandboxy jako minecraft a o techto hrach se bude mluvit jeste nejakej patek. Tot vse.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší