Přejít na výpis diskuzí
GTA V se brzy předvede ve videu, PC verzi zatím neřeší
3.7.2013 | Aleš Smutný
283 příspěvků
-
Na PC to samozřejmě bude, tohle dělají už od GTA 3. No a komu se nechce čekat 3/4 roku, ať si koupí PS3 nebo X360, dnes se dají sehnat za 3500 Kč. Já kupuju na PS3, ale po nějaké době asi zkusím PC verzi kvůli modům.
-
Hm, mozna ne kdyz to napsal normalne, ne jak whitebutthurtgay *3*
-
Za tyhle kecy se tu lynčuje, tak si dávej bacha, nebo ti jedna přiletí. *15*
-
Doporučuji všem co pořád řeší nějakou platformu at si jako já půjčí ps3 a zahrajou The last of us a snad jim dojde, že jde hlavně o hry
-
Nejocekavanejsi hra , roku a pravdepodobne i jedina poradna mestska akce - Od ktere se ocekava nic mensiho nez , samozrejmne pokoreni mnohokrat IV a taky dosazeni kvalit a mozna vic GTA SA ( graficky urcite, hratelnosti se jeste uvidi). Ocekavani jsou vysoke stejne jako potencial. (alespon pro mne a myslim ze i zbytek herniho sveta.) PC verze podle mne bude ale konzolova je hlavni, potrebuji vedet jestli se hra "uchyti´ ona se uchyti to bezesporu, konzole mneli vzdy prednost - kdo nechce cekat uz ma davno konzoli - ( nejen kuli tomuhle plno her co na pc nejsou ale to uz bych zas prileval olej do ohne nekonecneho flamu konzole vs pc a co treba mobily casem vs pc he :-D ... *15*
-
Jo jasně, a všechny zatím vypuštěný screeny pochází z konzolový verze *1* Však ono to bude, jen musíme holt čekat. Nakonec proti oblibě konzolí v Rockstaru nejde moc co namítat. GTA 4 tuším trhla rekord o nejdražší hru, ten rozpočet byl snad dokonce přes 100 mega. Naše skvělá PC komunita si za to může sama. Na takovejhle rozpočet tu chybí kupní síla *4*
-
. . . další pacient
-
Tam choď ďalej žobrať peniaze od rodičov a ľudí čo si zarábajú a chcú za svoje peniaze to najlepšie neotravuj...
-
říká ti něco zdejší cenzura? Navíc mám pocit, že se používá oboje ty inteligente a ... A člověk co se zastává blonďáku je asi mentálně zaostalý nebo ještě neodvádí daně.
-
Jen jsem chtěl oslnit složitými výrazy *2* Je to jak říkáš *3*
-
Newsflash! Rhulad je sám rasistický kr*pl (měkké i ty prYmitive) a ksindl. *15*
-
Jestli bude, o tom žádná. Vždycky byla a pokaždé se jen lišily výmluvy, než po půl roce oznámili i pc verzi. Právě ta exklusivita jim prodá ještě spoustu stávajících konzolí a spoustu těch nových. Sprasená byla jen konverze u 4ky (patche to ale pojistily) kvůli rozdílné architektuře, ale teď vše nahrává tomu, že to naopak dopadne lépe. Tentokrát si počítám akorát počkáme s PC verzí déle, protože to potřebují prodat na současnou verzi konzolí a pak se ukáže, jestli to oznámí s tou "next-gen 2" i na PC, nebo se čekání ještě další půlrok protáhne. Alan Wake jsem koupil na Xbox zalevno až týden před tím, co se oběvil ještě levněji na steamu v PC verzi (a to neměl vzniknout na PC z počátku vůbec, i když měl paradoxně právě na PC nejdříve vyjít) :) Já se na GTA5 těším tak, že ho vemu na PS3, ale určitě koupím pak i na PC, kde to bude zase jiná káva (mody atd.). Tou dobou už bude GPU za 4,5K dávat přinejmenším to co next gen konzole v pohodě a zase to bude hlavně o těch exclusivkách (a jsme zase u toho) :) Ale jo, na těch konzolích se toho ten první půl rok prodá fakt kvanta a na pc později taky vydělají. Fakt nevím, kam někteří zdejší tvrdilové chodí na to, že se na PC zásadně pirátí, kde se pohybujou? Já znám kolem spíše lidi, co si hry na PC kupují. Přesněji mírně převážně ;o)
-
asi se poprvé shodneme.. zapomněl jsem na nejvyšší mateřskou v celé Evropě a bez omezení čili se tu budou rodit jen černí krypli...
-
Rhulande mezi nejoblibenější a nejledovanější je docela rozdíl:) To nemění nic na faktu, že lidé de prostě dívají na sračky, čtou Blesk (250k lidí), nejsledovanější televize už naštěstí není Nova ohledně zpráv.
-
Hmmm, následovný scénář bude asi takoví, že fanoušci GTA budou řvát RS nakonec uvolí a udělá port na tak sprasené úrvni jako GTA 4(věřte že to tak bude pokud hra bude dělaná ještě na Xbox360) tak tady potom se nabízí otázka vážně tohle chceme ?
Já bych tomu nechal čas GTA zatím každé bylo na PC... -
Hele identita a hned se upírá k nepříteli trolů. Hmm. Mátě něco mezi zuby, slečno? *3* Když se člověk trošku prokliká, mám podezření dokonce na starého dobrého trola.diskuzního. A nesnaž se krásko, že ty žena nevinná, ani pa-holka by se nevyjadřovala jako ty ;o) http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/dan-vavra-popisuje-vyvoj-prototypu-rpg-od-warhorse-63278/?rootId=1216804&itemId=1216804
-
Hele, na mě jsou tyhle učený teze moc složitý. Já si jen myslím, že něčím se lidi bavit musej a stejně z toho vyrostou, až poznaj, že v životě se jim stanou i horší věci, než že má někdo 60FPS a já jenom 59,5.
-
jo tak u konzolistu to mas tezky, tem to neprijde, ze to laguje. oni jsou na to zvykli:)
-
presne tak, Rome to jisti. Stacila mi dosekana a lagujici prvni verze GTA IV.
-
Áha, takze vyssi rozliseni a fps a AA je teda vlastne horsi, kdyz neni lepsi. *5* Dale tu mame "Jednak nechápu vůbec tu motivaci ke snaze je o tom přesvědčit" a zaroven snahu tvrdit, ze PC je pevne pridelanej ke stolu a zidli na ktery se musim hrbit a nejde pripojit k televizi a lehnout u nej na sedacku.
Gratuluju, prvotridni pýčovina. *3*