Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Ja myslim ze jedine co ho muze sesadit z trunu je WoWko samotne:-)
-
Tak ja do toho nesel na slepo 1. uz jsem v jedne bete byl pred tim a 2. hral jsem GW1 a videl co Anet dokaze:-)
-
Je naštvaný, protože si koupil GW2 a někdo toto jeho rozhodnutí zpochybňuje.
-
Musíš mu nadávat jen protože nepije Arena-kool aid jako ty?
-
Ano, ale já nenarážím jen na GW2, ale tak trochu globálně na MMORPG. Na druhou stanu je dobře že jsou takoví lidé, kteří si hru koupí hned, aspoň mám po půl roce hřiště vyčištěné.
-
vubec nevis...
-
Proč se hned tak rozčiluješ? Jsi naštvaný za to, že jsis koupil GW2 není to ono a já se ti mohu jen smát?
-
Nikdo s mozkem. Bioware pod záštitou EA? Jen reta*dovanej mongol by od nich něco očekával.
-
Pokuď hráči nezačnou dožadovat něco lepšího a spokojí se pouze s dalším WoW klonem tak se MMO žánr nikam nepohne, zaslepenost a fanboism ničemu nepomáhá, lepší je vidět věci čím ve skutečnosti jsou, GW2 bude nakonec pouze jenom další 'dojná kráv@' se sterilním a uměle časově protahovaným světem s cashshopem pro zkrácení cesty pro ty kteří jsou ochotni zaplatit, teď se to tak zdát nemusí jenom aby nalákali hráče ale v nějakým bodu začnou do shopu přidávat všemožné věci. Nakonec se přecijenom jedná pouze o bussines kde se dělají ústupky k zisku před zábavou.
O žádný 'hate' se z mé strany nejedná, doufal jsem též že GW2 konečně přinese přívětivou změnu do MMO žánru ale nebyl jsem tolik zklamaný jako někteří protože jsem mírnil svá očekávání a tak nějak jsem to předpokládal. Nač měnit zašlé patterny které se už nesčetněkrát předtím osvědčily když jsou lidé neustále ochotní za ně zaplatit. -
Popravde ta hra byla ve stavu kdy jine firmy uz vesele vydavaji:-)
-
Nejlip se to asi popise na AoEckach, kdy pratelske i nepratelske AoE jsou na zemi zvyraznene cervenym nebo bilym kruhem od chvili zacatku castu a bossum vzdy trva vterinu dve nez zacasti takze mas cas se tomu vyhnout. Cely ten combat je ne o tom neco utankovat, ale snazit se vyhnout dmg, protoze nickdo (nezalezi jestli jsi platak nebo hadra) nevydrzi dve rany, respektive casto ani jednu.
Ani na videu se to neda moc dobre odkoukat, ale tady je par:
http://www.youtube.com/watch?v=pX8GJcGIVbI
http://www.youtube.com/watch?v=_1JfSbKjHHI -
Kolik lidí mělo důvěru v Bioware?
-
Co je na tom na hlavu? Prostě máme v arenanet důvěru, ty kosmopako.
-
Tyhle kecy miluju... neni to fuk náhodou?
-
Tak ve meste v parku ji maji pokosenou ze:-) Jedine video s dobrou ukazkou travy jsem nasel toto: http://www.youtube.com/watch?v=HkV5SrEBqs0
Kvalita je priserna (nataceno kamerou nekdy loni na vystave) nicmene obrazek si jiste udelas -
Příjde mi docela na hlavu, kupovat MMORPG v předprodeji za plnou cenu a dělat dobrovolně za své peníze ze sebe betatestera. Tato hra mě docela zaujala, ale o koupi bych uvažoval max. za pul roku, až bude vychytaná, cena měnší a koumunita rozvitější.
-
Kdo z vás si mysli ze Guild Wars 2 sesadí z trůnu wowko ? Já od oznámeni v tom trochu doufám.
-
Ehm 4k respektive max 3500 u vydriduchu v nasi republice zaplatis za sberatelskou edici, za normalni das zhruba stejne jako za ostatni Ackove tituly (1100-1500kc). Samozrejme jine mmo maji krabice o cca tretinu levnejsi, lidi ale nejak nechapou ze za GW2 se neplati mesicni poplatky, narozdil od tech ostatnich.
-
jak jsou tam teda vyreseny boss fighty? kdyz neni tank heal a dmg... nedovedu si to predstavit a myslim, ze prave tohle by byla supr zmena proti ostatnim
-
no nevim, ten typek zni jakoby nikdy nehral podobnou hru... ve wowu jsou taky npc, ktery tepou do kovadlin atd viz kluk, co vzal panenku svoji sestre... grafika je pekna, ale z tohohle videa fakt nemuzu rict, ze by me to nejak pohltilo. Musim koukanout na nejaky gameplay a samozrejme se domluvit s kamaradama, jestli budou chtit gw2 hrat, protoze za sebe muzu rict, ze sam bych do toho nesel.
EDIT: a zrovna trava vypada jako klasicka zelena textura aspon v tom meste