Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    V mnoha vecech se neda mluvit o revoluci jako spis o dopilovani starsich myslenek, u kterych si rikas sakra proc s tim jeste nikdo pred tim neprisel, jako

Napr. inventar, kde mas nekolik slotu pro bagly, rozsiritelne od ctyrmistnych az co jsem videl zatim dvacetimistine. To je klasika. Ovsem sli dal napr tak ze jsou tam ruzne typy baglu, napr. takovy ze itemy v nem nevidis na prodej u merchanta (tzn ze uz omylem nic neprodas), bagly kde se po lootu automaticky radi craft itemy, zbrane, nebo trash atd.

Dale pak je to overflow system kdy narozdil od jinych mmo necekas ve fronte na lognuti kdyz je plny server ale dokud se misto neuvolni hrajes na "overflow" serveru.
    Nejvice inovativni je zrejme bojovy system, kde uz neni tank, healer, dps, kde nejsou bossove tank&spank, kde kdyz chces uhnout strele tak nestaci mit vysoky nejaky atribut "dodge" ale fyzicky ten utok dodgnout. Atd. Navic to funguje vsechno opravdu perfektne proste po te chvili nez si na to zvyknes je opravdu radost to hrat.

Autori samozrejme prisli s nekolika velmi netradicnimi profesemi jako napr. Mesmer. O kazde profesi se da rict ze s ni jde delat dps i healovat nebo supportit. Kazda to ale dela svym specifickym neotrelym zpusobem

Ono spousta veci na papire vypada ze to zas takova inovace neni, vtip je v tom ze oni tu hru udelali tak aby opravdu vsechno fungovalo aby se to skvele hralo a opravdu to vsechno funguje a skvele se hraje. Napr takove prkotiny jako ze kazdy muze ressovat, kazdy ma vlastni loot a full xp z mobu, kazdy muze vytezit tentyz nod se surovinama. V jinych mmo pro me bylo kolikrat velmi frustrujici kdyz se u meho spotu objevil jiny hrac a zacal mi vyzirat moby a suroviny. tady je to presne naopak, clovek ma konecne pocit ze mmo je presne o tom o cem by mela byt - o spontani spolupraci hracu.
  • Ja by som sa vas, ako hracov opytal jedno: co konkretne povazujete vy za inovativne v smere MMO zanru? co konkretne by sa malo zmenit, pridat, zmenit princip, aby ste to povazovali za inovativne a niecim nove? poprosim konkretne priklady + riesenia, pretoze kazdy len pise ze to a tamto neprinieslo nic nove, ale ked sa ludi v okoli pytam ze co by mal zaner MMO priniest nove, nikto mi nevie jednoznacne odpovedat *5*
  • Niekto asi neznesie, že nejaká mmorpg by mohla byť fakt skvelá :)
  • mno taky jsem netušil, že se dá koupit jenom access do bety, ale na aukru byl .. jinak ten první víkend jsem hrál .. takže to normálně fungovalo (alepoň při tom prvním BW)
  • až na to že eve ma bavila 2 hodiny a toto som nemohol vypnúť
  • Je zde nebezpečná koncetrace fanbiosmu, která může neblaze ovlivnit a zkreslit skutečný obraz hry. Emocionální zaujatost je ale očekávatelná po jednom z rekodních hypů(zdroj MMORPG.com) a nominální pre-order částce, která se mohla vyšplhat až ke 4 tisícům korun.
  • Je zde nebezpečná koncetrace fanbiosmu, která může neblaze ovlivnit a zkreslit skutečný obraz hry. Emocionální zaujatost je ale očekávatelná po jednom z rekodních hypů(zdroj MMORPG.com) a nominální pre-order částce, která se mohla vyšplhat až ke 4 tisícům korun.
  • hlásím se do klubu
  • kotty
    I beg to differ *1*
  • walltar
    Ty bojovky sem nikdy nehrál takže nemůžu posoudit.

Trávy je všeude dost bych řekl ...
    Města sou opravdu obrovské, nádherně zpracované a celkově mě dost posadili na zadek.
    Mapa vypadá že bude veliká ... mezi jednotlivýma mapama se prochází buď nějakým tunelem (ale nemůžu si uvědomit jestli je tam loading screen), nebo použiješ normálni waypoint system. Mapy musím říct mě taky celkem příjemně překvapily protože sou celkem dost veliké takže já sem ty dva dny ztrávil skoro všechny v prvních lokacích pro lidi, charry a norny a pořád sem nacházel nové věci.
  • sankuri
    - Bojovy system je takovy hybrid mezi fps a klasikym mmo. Vsechny (temer) skilly se daji pouzit za behu a boj je postaveny na dodgovani (kotrmelcich kdy te nezasahne na 1s zadny dmg), popisovat to do detailu by bylo asi na dlouho, nicmene funguje to perfektne:-) Je to velmi dynamicke, musis byt porad v pohybu a vedet co kdy pouzit.
    - Travy je celkem dost, ale co je hlavni, kdyz pres ni prejdes (zvlast je to videt na vyssich rostlinach) tak se rozvlni ve smeru tveho pohybu, skvely efektik:-)
    - Mesta jsou naprosto monumentalni, zvlast to lidske mrkej: http://www.youtube.com/watch?v=GjLmknda6_Q
  • Ringwraith
    Trávy je dost, města a svět jsou velká a na bojovej systém se podívej do videí.
  • walltar
    No já sem u charrů potkal jenom ty 3 .... ale je možné že se to bude dál větvit protože sem udělal mise asi jenom do levelu 4 protože sem si nechtěl zkazit hru po vydání.
  • sankuri
    Tak to ja samozrejme vsechno vim, o GW2 jsem za posledni rok nastudoval vse co jen slo, ale stejne to cloveka nepripravi na tu zaplavu detailu primo ve hre:-)
    Btw tech ruznych zacatecnich kombinaci (pribehove mise do lvl 10) je 14096:-)
  • Ahoj. Chtěl by ses zeptat na par věci. Jak vůbec funguje ten bojový systém? Jako v nějaké bojovce typu Devil may cry nebo jinak? Jaká je grafika krajiny myslím konkrétně trávy je na zemi dost trávy nebo zase malo jako v Tere? Města jsou prý úchvatná velká je to pravda? A jak je zpracovaná celkově mapa oblasti a světa? Za odpovědi dekuji. *4* *4*
  • Otevřeme ledničku, vyndáme chlazenou Plzničku, opatrně a s chutí otevřeme a až tu dobrotu vypijeme, deme pro další. Tuto akci opakujeme stále dokola.
  • walltar
    Jo a taky každá rasa má 3různé začátky příběhu .... třeba u charrů je to podle toho jakou si vybereš legii, u lidí jak ses narodil .... ale někde by se asi měli potkat protože pochybuju že by někdo zvládnul udělat 15rozdílních příběhů s několika možnostma jak je zvolíš je dělat.
  • sankuri
    To je fajn, ja se k pribehu skoro nedostal, proste tam toho bylo tolik..:-)
  • walltar
    Ony sou tam rozhodnutí i v příběhu ....

V příběhu norna máš porazit vůdce ledových obrů ... a máš na výběr jestli vezmeš nedodělanou zbraň a půjdes ji zakalit v krvi silného nepřítele nebo půjdeš požádat ducha vlka o pomoc.

A v příběhu charra máš na výběr když útočí plamená legie na citadeli jestli půjdeš pomoct krvaké nebo železné legii.
  • sankuri
    Milop33: Ale ony tam na vyber odpovedi ala Mass Effect jsou:-) Netykaji se primo pribehu (i kdyz mozna ze ano, ale to jsem nezkoumal) nebo eventu, ale mnoho npc ma na vyber tri mozne reakce na rozhovory (konkretne charm, dignity a ferocity oznacene ikonkou), ktere nasledne ovlivnuji povahu vasi postavy (jsou tam tri meraky v hero panelu). Na tu nasledne reagujou npc po svete, kdyz jste nakvaseny charr tak pred vami lidi utikaj, nebo se schovavaj, obchodnici vam nic neprodaji ty nejlepsi kousky, naopak nornum ta sama vlastnost imponovat a sem tam pred vami utousi pochvalu nebo jsem zaslechl septandu dvou nornek ohledne "tam toho silaka":-).
    Zkousel jsem maximalne ferocity charra (merak se naplni po stu ferocity interakci s npc) a ty dopady ta okoli tam zkutecne byly:-) Napr. v Divinity´s Reach jsem v jednom baracku narazil na interaktivni stenu kterou muj nastvany charr rozbil a spustil tim tak maly event (nebudu spoilovat:-P), kdyz jsem tam pak prisel s mym druhym charrem, ktery mel nalady v rovnovaze, zed rozbit nesla. Mozna bug, mozna nejaky cas na respawn a mozna to slo rozbit jen diky maximalni nastvanosti kdo vi:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit