Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Ty seš fakt retard, přístup do bety je BONUS, neplatíš za něj ty magore.
-
Připlatit? Tak hra bude po vydání stát stejně jak stála tahle edice .... 1100,- podle mě není moc a GW1 měla podobnou cenu.
A já sem se v betě bavil a nelituju toho ... ta hra výjde třeba až za půl roku. Nic navíc sem za to nezaplatil, hru už mám koupenou takže ta beta je technicky zadarmo jenom sme koupili tu hru dřív než vyšla ... na tomhle principu funguje kickstarter. To že ty kupuješ hry po půl roce ti neberu to je každého věc já radši hraju hry od začátku kdy se o nich ještě nic neví, kdy nejsou plné wiki toho jak hrát a když s ostatníma lidma oběvuješ co ta hra umí.
Ale abych pravdu řekl příde mi docela nahlavu kupovat MMO po půl roce. -
A to ti nevadí, že jim za svůj čas dáváš peníze? Kdyby třeba odměnili takové hráče snížením ceny, pak bych neřekl ani slovo, ale oni vás nechjí si ještě připlatit.
-
Je naprosto zřejmé, že tohle MMO rozhodně nezapadne. A nazvat to klonem WOW může fakt jen nevzdělanec, protože od WOW je tam opravdu dost věcí odlišně.
GW2 bude určitě úspěšné. Ne natolik, aby sesadilo WOW, ale dost na to, aby si udrželo velkou komunitu, která tu bude až do vydání GW3.
Hra mě určitě zaujala daleko více jak SWTOR. -
Nikde nepisu ze je to spatne, jen to ze jsou lidi co to nepochopi. Treba pro me tech par dnu predem hodnotu nekolika set nema. Pro nekoho ma, neberu mu to.
-
Inovativních MMO je celá řada a prakticky všechny jsou neúspěšné. Podle toho lze soudit, že velká část hráčů nechce skutečnou inovaci ale chce jen dopilovat některé principy, jiné dát možná pryč apod., ale rozhodně nechtějí nic nového. Samozřejmě pak je tu ta hlasitá menšina na forech, co si křičí o inovace, ale to je skutečně jen menšina.
-
ano ty chytraku je to fantasy, je to mmo, ma to par "battlegroundu", postavy pouzivaji skilly, ale ty skilly jsou uz uplne o necem jinem nez ve wowku, takze presne atdy veskera podobnost s wowkem konci.. priste si neco zjisti nez zacnes psat chujoviny
-
WOW nesesadí žádné MMO vyjma MMO, které bude vydáno přímo Blizzardem s účelem nahradit WOW. O tomhle jsem hluboce přesvědčen. A vůbec to není tím, že by tu nebyla lepší MMO.
-
Je fascinující, jak často se tu mínuskují rozumné názory. Já souhlasím. Jediné, s čím moc nesouhlasím, je pokles ceny do půl roky. Podle mě si GW2 udrží vyšší cenu déle.
Já bych nikdy nezačal hrát jakoukoli MMO hru ihned po vydání. To je opravdu příliš riskantní. I u SP her je to velký risk - co kdybych třeba začal hrát Crysis 2 rok po vydání a ne měsíc po vydání? Nejspíše byc Crysis pak hodnotil daleko lépe. A tak bych mohl pokračovat i s jinými hrami. -
a co je spatneho, ze lidi podporujou vyvojare kteri se jim libi? ne vsichni jen warezujou.. oh wait.. kdyby jo tak moc her uz nikdo vyrabet nebude
-
Tak nikdo zazraky necekal (respektive ja cekal to co vyvojari slibovali). Nicmene vsechno co autori naslibovali tam taky je a skvele to funguje. To same to urcite neni, pokud tedy neni tva predstava toho sameho postavicka co lita po fantasy svete:-)
Dokonale to urcite neni, nicmene troufam si rict ze lepsi nez vsechny mmorpg tohoto typu dohromady. Hral jsem pred tim mnoho mmorpg, nektere me nechytly vubec, jine po trochu delsim case. Poprve (to jsem jeste nebyl fanboy, naopak) u GW2 jsem mel proste od zacatku pocit jako do me ustavicne nekdo mlatil palici s velkym tucnym napisem AWESOME:-) -
Lidi mají od bety přehnaná očekávání. Já do toho šel právě s tím, že budu betatester. Nahlásil sem asi 5 ticketů a vyzkoušel si hru na vlastní kůži. Jako bonus už mam hru koupenou a nainstalovanou, takže až přijde release, nebudu už muset nic řešit.
Betatest neni demo a ArenaNet nikdy netvrdily opak. A specielně u MMO nelze nahradit to množství lidí profesionálním testovacím týmem. Ten tam taky funguje, ale ty masy lidí se prostě nedají jinak zajistit. -
Ne, mluvi o tom ze hodne lidi neco argumentuje stylem "je to beta". A mluvi o tom ze nekdo dal cca 500 navic za edici s betou + nejakyma bonusama.
-
Mohl by si taky nějaké uvést, když je žádáš po jiných?
-
aha no, ty se asi bavis o open bete , ktera byva tesne pred vydanim hry :D
-
Opravdu se to natolik liší od toho co jsme tu již měli? Nebude to v základu náhodou pořád to samé jenom způsob kterým k tomu dojdou se může lišit?
Co jsem tak četl a viděl tak se žádné zázraky ani revoluce nekoná. -
Ne asi.. Rimmer se vyzná. BW jsou totiž bytosti z vesmíru, který chtěj jen vaše prachy, za který vás pak zotročej, kdežto Arenanet potřebuje peníze na záchranu medvídků koala a podviživnejch dětí s nafouklejma bříškama v africe..
-
Ono obecne platit za jakykoliv betatest je dost zvrhlé. A je jedno kdo to vyvíjí a jakou v něj mají lidi důvěru. Ale z mého obecného pozorování to má pro vývojáře spíše negativní výsledek. Spousta lidí co takovou předčasnou betu hraje je tak naivní že si myslí že věci co se jim nelíbí v plné hře budou jinak, že plná hra bude méně zabugovaná a bude mít lepší grafiku a podobně. Nemůžou pochopit že to co hrajoiu je aktuální stav hry a jestli vyjde za měsíc plná že se toho moc nezmění. Pak jsou akorád zklamáni a hrát to přestanou rychleji. :)
-
Nějaký reálný argumenty by nebyly? Samozřejmě chápu že se může zdát že se to od WoW liší diametrálně ale základy a princip jsou stejné protože jsou pevně provázené s bussines modelem, které se do jisté míry pořád kopíruje.
-
Ty jsi to taky jeste nehral vid:-)