Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cypri
    Mohu se zeptat jak je a bude v guild wars vubec řešeno PvP?
    Ve WoW je to jasny tam jsou dvě znesvářený strany a občas se třeba guilda domluví a zatáhne na město atd. nebo battlegroundy a tak, ale tady je to jak prosim? Ve wow je pěkný že vás i při obyč questění může někde někdo sejmout. Tady to tak asi nebude když tam nejsou žádný takový frakce ne?
  • walltar
    Hodně daleko mě přišlo ... dost lidí na to nadávalo že by to chtěli zkrátit aby měli lepší FPS.
  • sankuri
    Kdo si chce udelat obrazek o tom jak bude vypadat organ izovane WvW, koukejte:-)
    http://www.youtube.com/watch?v=HPZHsfa6gEs
    Doporucuju shlednout i tu predmluvu at vite o co tam jde:-)
  • azaroth
    Za betu jsem neplatil, platil jsem za plnou hru, která vyjde v budoucnu. Přístup do bety byl bonus za to, že jsem zaplatil v předstihu. Jestli to bylo víc nebo ne nevim a ani mě to už nezajímá, protože takhle bych mohl čekat deset let na Guild Wars 2 Classic Edition Pack za 10 eurodolarů na Steamu. Pro mě byla cena přijatelná a rozhodně si myslím, že nebyla nijak vysokáv vzhledem k obchodnímu modelu GW2.
    No a ten čas jsem dal dobrovolně, nevim, proč by mě měli odměňovat za to, že jsem se ve svém volném čase bavil. Přispěl jsem k vývoji hry, kterou si chci zahrát a o jejíž koupi jsem se rozhodnul už dávno a nikdo mě k ničemu nenutil.
  • A poslední dotaz jak jde v krajině vidět do dálky? Malo nebo daleko.
  • Co presne myslis? Hledani nepristupnych lokaci a tam ziskat odmenu? Treba SWTOR a jejich Datacrons?
  • Knifer
    Tak to by mě taky zajímalo
  • walltar
    http://www.youtube.com/watch?v=81mwQ4i_AwE ale nechápu proč tady ty dlouhé linky nejedou.

http://www.youtube.com/watch?v=ZYj2QMEPRT0 ale tohle se mě líbilo víc.
  • Knifer
    Mohu se jen zeptat které jiné MMO nabízí něco jako je toto ?
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=81mwQ4i_AwE#!
    Mě osobně to přejde dost inovativní
  • sankuri
    Mno ja hraju mmo uz bratru 10 let mozna vice (ten cas tak leti..) A za cele ty tri roky ve WoWku co jsem tam stravil jsem se dohromady nebavil tak jak tento vikend u bety GW2:-) Samozrejme 100 lidi 100 chuti:-)
  • sankuri
    PvP je na te hre prave to vubec nejlepsi:-) CPvP - vpodstate male areny pro 5 vs 5, kdy vsichni hraci maji steny equip, lvl, skilly atd. a vyhrava tam proste skill hrace, ne pocet hodin kolik stravil v dungu farmenim equipu.
    Pak je tam WvW, coz je mass pvp na ctyrech opravdu masivnich mapach, kde proti sobe souperi 3 servery o hrady, campy, veze, suroviny, atd.
  • Proc porad nekdo z hracu touzi po tom,aby nejaka hra sesadila Wow,to je mi zahadou. Dost mozna se to nestane nikdy. Blizzard zpopularizoval MMO hrani a privedl k PC miliony lidi,kteri o gamingu cetli maximalne tak v Blesku ve spojeni s nejkou vrazdou. Dneska je podvedomi o MMORPG hrach pomerne velike a zadny novy boom se neda cekat. Mozna az budou expandovat do Indie,za 10-20 let...
  • walltar
    No já si osobně myslím že Trinity byl úplně nový přepracovaný grafický engine ... protože jednu dobu jeli oba dva a nebylo to jenom o opravě textur přidali hodně efektů které tam předtím nebyli a myslím že zezačátku mel být dělaný jako DX10.
  • Jašteri a anjeli svetla. Myslel som si to.
  • Neni. Engine je stary 9 let. Mladsi ale uplne jiny je jen engine uvnitr stanic. Ve vesmiru,kde se odehrava 99% hry,je to porad stejne. Obcas jen upgraduji/meni textury.
    A stejne nechapu co na tom zalezi. Hra je stara 9 let a vypada tak jak vypada. Jestli upgradovali grafiku nebo ne,to je bezpredmetne.
  • walltar
    INFIDEL!!!!! Burn him! *16*

Jo máš pravdu ten součastný engine je z roku 2007 a to chození ve stanicích je ještě o dost novější.
  • WoW nesesadí, protože IMHO (a v tomhle se moc nevyznám) nemá šanci vydělat tolik peněz. A o ty jde vždycky až v první řadě *3*.
  • EVE má sice 9, ale engine je mladší...
  • K to,u není co dodat jen snad *1* *1* *1*
  • Osobní dojmy jednotlivců se mohou lišit, někteří mohou najít zábavu v tom z čeho jiní už odrostli, poměrně velká část MMO komunity ale čekala více a tudíž byli následně zklamáni po obdržení toho "starého známého". Některým může dokonce autosugesce kombinací s obrovským hypem navodit pocit, že opravdu hrají něco nového co tu ještě nebylo. Netvrdím že GW2 neni dobré MMO, určitě dotáhla spoustu věcí k dokonalosti ale neni to nic by mě nebo oné velké části MMO hráčů navodilo pocity jako WOW nebo AWSOME!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší