Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Jo taky myslím že 30-60 lidí je nuda .... kdy už někdo konečně udělá 10K vs 10K? *1*
-
práveže som to pochopil veľmi rýchlo, ale neviem čo ma má baviť na hre kde je viac tabuliek ako samotného hrania... a ešte za to musieť platiť mesačne
-
Asi taký argument, že v podstate až na pár fandov po celom svete nikoho hry ako EVE nezaujímajú, takže to môže mať grafiku akúkoľkvek.
-
jop má to aj SWTOR ale prevedenie v GW je asi taaaaaaaaaaaaaaaaaaakto lepšie ;)
-
Ne, nejsi. Nejlepší pařba je pěkně sám... GW1 tak bylo supr.
-
Osobne neznam lepsi zabavu nez masivni bitvy, ale 100 lidi 100 chuti:-)
-
jsem jedinej komu prijde rezba 30-60 postavicek totalne chaoticka a neprehledna ? nudna ?
-
Rohac: kdysi bych asi nesouhlasil, hral jsem Wow a ty poplatky mi nevadily, ale ted uz je na to hrani min casu a system GW2, SC2 atd, kdy koupis krabici a mas MP zadarmo mi sedi vic. Nejenom proto, ze nemusim platit kazdej mesic (tech 260 nebyla takova hruza) ale hlavne proto, ze po tom co si svoje odehraju hrat nemusim, muzu hrat podle nalady a treba po pul roce se muzu ke hre vratit a vyzkouset co je novyho aniz bych se vazal a platil mesic. Takze souhlas.
-
nevim kolik lidi si kupuje tu drazsi verzi kvuli par ingame vecim jakoz to spis vetsi podporu tymu, ktery jim vytvoril hru, kterou maji radi... myslim, ze je to daleko lepsi nez blizzardu davat 300kc mesicne, abys vubec mohl hrat :)
-
Tak to sry, asi to na tom eshopu k te levnejsi nepripsali. Nicmene ja nejsem ten kdo tu nadava takze tak. *2*
e: jn, ted uz je to tam back, ta standartni za 1239 misto 1099 a pripsany s betou.
e2: Kazdopadne situace je stejna, je to to samy jak kdyby nekdo ragoval ze jen blbec da 500 za imaginarni itemy, a druhej ragoval ze kdo si kupuje tu levnejsi verzi tak je vyzirka a chce na tom co nejvic trhnout. Zbytecna hadka, sto lidi sto chuti. -
Já mám tu za 1099 a vstup do bety tam byl .... Zjisti si napřed všechny informace.
Za 1599 je možná deluxe edice která má nějaké itemy do hry ....
A potom ještš byla edice za 3K a v té jěště byla soška a knížka .. něco jako sběraelská edice skyrimu.
Prostě za vstup do bety se neplatilo platilo se za hru a vstup do bety je k tomu .... nepopírám že sem si to koupil kvůli tomu a že bych možná i něco zaplatil. -
Jo, to je možné, pravda.
-
Nezkoumal jsem to, jen jsem zahlidl normalni verzi za cca 1099 a specialni edici za 1599 u ktere bylo napsany bonus vstup do bety. Jestli ti to prijde ze za to neplatis tak prosim, ale pak nekoho nenazyvej magorem. *15*
-
Protože ho neměli rádi za ty kecy v jiných diskusích. Předpokládám. Kdo seje vítr...
-
Je skvělé, když lidi jako sankuri můžou spoustě lidem dopomoci k vyzkoušení podle mě velmi dobré online sérii... Jen je škoda, že za podobnou snahu si to takový Ringwraith u TERA pěkně odskákal (přitom moc nechápu, proč). *6*
-
díky
-
tak to je hodně dobrý. Díky.
-
Už sem to tu psal ... je to na druhé straně asi v půlce. A potom taky sankuri to psal hned někde ze začátku.
K tvojí otázce Při normálním questění tě nikdo nesejme protože open world PVP není. -
V CPvP proti sobe bojujou teamy hracu ktere se slozi bud jen tak v arenach na jedno kole nebo v turnajich, vyherci ziskavaji body za ktere se pak muzou ucastnit mesicnich a rocnich turnaju o ceny. Ve WvW proti sobe bojujou 3 strany kdy kazdou zastupuje jeden cely server. Servery kazde dva tydny podle vysledku meni (takovy matchmaking).
-
ja myslel toho typka z videa, co postoval sankuri