Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    To byl sarkasmus?
  • To ti jen tak prijde, pokud ti hraci nejsou uplni idioti (coz teda bohuzel casto byvaji) tak vedi co maji delat, na koho utocit a jake kouzlo pouzit...to jen tobe se zda, ze se jedna o nejaky neorganizovany chaos.
  • p. s. wowko ma krasnou grafiku a ja když jsem hral trial tak to byla prave grafika co mi učarovala
  • mas popletene to jak se o tom vyjadruješ pejorativne (jakoby s pohrdanim), ze "nepotrebuji vic", "kupuji iphone a "sedi na fb", že je to pro masu atd. Nechce se mi to moc vysvetlovat jen napíšu že wowko ma obsah jak pro masu, tak i pro nekoho kdo hleda neco vic. Tak treba arena nebo battlegroundy na vyšší urovni nejsou jen tak pro nekoho, podobne heroic raidy.
    A navic si nemyslim že když je hra pristupna pro co nejvice lidi, že je neco špatne. Když je nekde hodne lidi to neznamena že je to automaticky stado v tom špatnem slova smyslu.
  • walltar
    Jo to je taky pravda já s GW2 počítám někdy na podzim.
  • než výjde GW2, budeš mít D3 ohrané (nejseš-li nějaký HC hráč)
  • Nie. Ale čas je môj nepriateľ a na obidve hry ho nemám. :)
  • walltar
    No já budu hrát oboje ... Nebo ono je někde zakázané lidem co hrajou GW2 hrát i Diablo?
  • walltar
    Já sem Wow hrál .. asi týden a vůbec mě to nechytlo. Dneska už bych to možná překousnul protože tehdy sem skončil s EVE a cokoliv co mělo levely tak bylo pro mě úplně mimo. Dneska už levely ve hře překousnu. Ale u WoWka sem se nudil a ta grafika už byla i na mě moc.

Akorát nevím co mám popletené .. to že většina her se zaměřuje na mainstream publikum nebo to že lidi co hrajou WoW se u něho baví?

Navíc než hrát WOW to se radši vrátím do EVE a budu hrát od začátku ...
  • Shaker
    to sem zrovna nemyslel... ale asi nikdy nezapomenu tenkrat v krateru UnGoro na wowu, byl sem s partou 3 dalsich kamaradu a potkali sme jinou 4 clenou partu hodraku... a porazili sme je totalne na hlavu i kdyz si zacali a meli prumerne o 2 levely vic. Proste ta moznost, kdy clovek nevi, jestli na nej nekdo nekde neceka tomu dodava dalsi stavu, system, co tu popisujete proste totalne oddeluje pvp do nejakych aren a to mi prijde skoda.

EDIT: ten sem si vsimnul tvyho drivejsiho postu ohledne WvW a vypada to skvele, ale co behem expeni? da se taky hrat nejakej druh pvp?
  • myslím že jsi mimo, treba Blizzard ma ve vedení Franka Pearce, Mike Morhaima, and Allena Adhama, Bethesda Toda Howarda. To jsou šefove, zakladatele a kličovi vyvojari. Tem lidem nikdo nic nediktuje lol protože jsou uplne na vrcholu, nediktuje jim zadny manager ani investor. Seženou prachy na projekt jaký chtejí (jiste s investorem maji dohodnute nejake podminky ale nic jim nediktuje jak to popisuješ ty). Taky jim jde kličovy podil ze zisku.
    No a pak tu mame radove zamestnance. Zamestnancem se muzes stat i ty. Ti dostavaji plat a delaji 8 hodin denne. Tihle radovi zamestnanci nedelaji zadna klicova rozhodnuti, proste jen sedi v kanclu a delaji textury, programuji, dizajnuji atd.
  • Ringwraith
    Sorry, ale 100 vs. 100 stejně nakonec buď skončí jako obrovskej chaos, kde prostě pomačkáš pár tlačítek a zdechneš ty a nebo oni.

Případně nakonec stejně budeš běhat jen s menší skupinkou a potkáváš menší skupinky. Pak je to jako menší PvP, ale s tím, že celkovej výsledek nezávisí jen na tobě. Pak to může dopadnout tak, že ti buď přijde, že jsi nic pro celkové vítězství neudělal nebo že ti to ostatní po*rali.

Ale třeba to bude v GW2 lepší, uvidím až to vyzkouším.
  • Určite to bude super hra.
    No mňa, možno bohužiaľ obíde... pretože príchádza iný kráľ -> D3.
  • sankuri
    Budou tam tzv player runy, kdy si hraci budou moct zalozit vlastni areny nebo turnaje kde si nastavi mapu, pocet hracu mod, atd. pujde to udelat tak ze to bude na heslo popr jen pro zvane.
  • Hairy_Ass
    Xeen: Stará angličtina měla normální výslovnost, prostě jak se to psalo, tak se to i vyslovovalo. Jenže pak v roce 1066 dobyli Anglii Normané, kteří sebou přivezli francouzštinu (která před tím stačila zprznit latinu - třeba ze slova aqua [aqa] udělala eau [ú]) a od té doby se začala výslovnost v angličtině mrvit. No, a teď se musíme učit de facto dvakrát tolik slov, jednou jak se píšou, a podruhé jak se vyslovují. *3*
  • Vrook
    Supr.)) A 2v2 bude? Nebo myslíš, že časem přidaj, pokud ještě neni? A počítám, že půjdou dělat na tyhle menší počty premady a nebudu se muset spolíhat, ke komu mě to přiřadí?
  • Vrook
    +1 .. Já to řikám taky furt. Nehrál jsem lepší MMORPG než WoW. A to budu moct popřít až potom, co si mě nějaký GW2, SWTOR nebo jiná hra udrží minimálně stejně dlouhou dobu při poskytování stejně kvalitní zábavy, jako tenkrát WoW.
    Ale spousta lidí co hrálo WoWko, zapoměli, jak královsky se bavili, a teď z nich jsou fanboyové nějaký novyý (popř. ještě nevyšlý) MMO a nadávaj na WoWko, jaká je to kravina, protože se dneska nadávání (nejen na WoWko) stalo trendem. Ale zapomínaj, kromě ne příliš kvalitního dnešního obsahu, hodnotit taky jeho historii, jejíž úspěchy zabíraj mnohem víc, než dnešní nezdary.
    Asi nevděk a rozmazlenost, řekl bych.
  • ty jsi asi wow vubec nehrál a máš to trochu popletené *4* schválne zkus si trial world of warcraft a uvidíš že te to chytne *4*. Neni to vubec hloupa hra.
  • Ringwraith
    To už prosím nevytahuj. Je to smírně uzavřené.

A sám určitě můsíš nejlíp vědět, jak osobnost autora ovlivní vnímání textu... napsat něco ty, tak věřím, že tě sežerou zaživa. *3*

Teď ať tady radši vládne GW2 a TERA ať radši zůstane jen u už stávajících fanoušků, co ji znají.

A když se v budoucnu najde příležitost, tak budu tlačit třeba Blade and Soul, ArcheAge nebo Phantasy Star Online 2. *3* No, tlačit není správné slovo. Spíš jen informovat o jejich existenci. A PSO2 mě po zahrání japoské uzavřené bety vůbec nechytlo. *13*
  • jakou hru Space marine maš na mysli? Warhammer 40k space marine? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší