Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
ja si taky myslim, ale on je rozdil v hracich, nekteri, jako psal treba nahore Vrook, kterej chce 2v2 nebo 5v5, protoze chce vyniknout, ja se zase treba radsi pridam do poradny bitky, protoze chci bejt soucasti neceho velkyho.
-
mozna kvuli chaose je to zabava, proste je tam hodne lidi je to epicke, kdyz ses v ty hre a znas to tak uz to nebude tak neprehledne a hlavne porad lepsi nez chodit treba 10v10 neustale
-
Tak je fakt, že ArenaNet spoustu věcí umí promyslet velmi dobře.
Třeba i velké arény mají vymyšleny tak, že tě samy nenásilně navedou k logické spolupráci s tvými spoluhráči. -
Samozřejmě, hra s nejlepším MP v poslední době !!!
-
no nevim, dvojka mi vydrzela az do dneska ;)
-
Starcraft 2 je podle mě pokračování tak jak se má dělat pokračování ... ale zase Supreme commander je mnohem lepší hra které Starcraft nesahá ani po kotníky. Já mám radši hry "Hard to play, even harder to master" úplně stejný případ jako ten wow .. sou lepší hry. Jediná hra u které nevím jestli je něco lešího je to diablo protože o tenhle typ her se moc nezajímám a chci si ho zahrát hlavně kvůli D2
Na SC mě vždycky nejvíc vadilo mikro ... + já radši vidím celé bojistě na kterém sou i tisíce jednotek, než abych se díval na přizoomovanou základnu a nic neviděl. A o Hloubce ve SC nemůžu mluvit ... já sem to po dohrání singlu vypnul a šel si zahrás suprema. -
Subo: Jenze to lidi musi chtit poslouchat, kdyz je nekdo ma vest...
Ringwraith: Je fakt, ze kdyz uz je to opravdu hodne lidi, tak nejde zautocit zezadu v 5i cleny skupince, to zavani totalni vaporizaci, ale da se jit na jiny misto v mape a treba ho obsadit (ted kecam, protoze absolutne nevim, jak to v GW2 je postaveny). Ale rozhodne si myslim, ze je lepsi mit ve hre aspon tu moznost jit do poradny bitky nez abych se musel spokojit ze bud 8v8 (TOR) nebo nic. -
nevim jestli maš prehled o strategiich ale jak bys označil Starcraft 2? je to hra pro mainstream? Ta hra je pristupna uplne pro každeho, na druhou stranu je v ni neuveritelna hloubka a kdybys to hral s nejakym profikem tak te smete. Proste Blizzard dela hry podle hesla "easy to play, hard to master". To se neda odbyt ledabylym tvrzenim, že je to pro "masu". Protože když tohle reknes v herni nebo umelecke branži, je to urazka a ja se pokouším vysvetlit, že ty hry takove nejsou. ale už toho necham
-
Samozrejme, ze to jde... v u nas temer nezname korejske RF Online slo primarne o kazdodeni bitvu tri ras... myslim, ze tady se GW inspirovalo... A dobry general nemel problem rozdelit race army na nekolik casti, bojovat na vice frontach atd... plus spojovani dvou proti tretimu atd...
-
Hral jsem spousty MMO... a WoW me opravdu nebavil... proste kazda hra cili hlavne na urcitou skupinu a tohle me neoslovilo...
-
To je fakt, ale na bitvě tří serverů se něco takového jen těžko podaří spolehlivě zorganizovat. Možná občas to vyjde, ale většinou čekám spíš ten chaos či skupinky, co budou běhat spolu víceméně samostatně.
-
Ale s tou grafikou to doufám nemyslíš vážně.
-
Tak samozřejmě že FB, iPhone a WoW sou pro masu ... je to masová záležitost. Ale na tom není nic špatného když to většinu lidí baví tak je to jenom dobře ... já sem to myslel tak že mě tyhle služby/výrobky neoslovili ... asi sem to špatně napsal protože sem tím nechtěl urazit ani hráče wowka a ani zákazníky apple..... napsal sem to pro ilustraci mainstreamu.
Každopádně já wowko nehraju protože sou i lepší MMO které si zahraju radši, iPhone bych si nekoupil protože sou i lepší výrobky za lepší cenu a facebook nemám protože nemám potřebu ho mít. -
podle me neni nad to v takovy velky bitve taktizovat, tzn mit par lidi, co nenabehnou hned do stredu, ale obejdou si hlavni bitvu a sejmou ti "mekci" cile pekne zezadu :)
-
Já nepohrdám lidma co hrají wow ... jenom je beru jako druhou skupinu jestli ten můj post tak vyzněl tak sem ho asi špatně napsal. Mě vadí že většina her je dělaná právě pro tu skupinu i když jsou tam semtam hry které si rád zahraju, a to doufám bude i diablo 3 ... ještě sem ho nehrál a ani o něm zatím skoro nic nevím takže je možné že po půl hodině zjistím že je to nehratelná blbost.
-
btw D3 bude jiste pekna hra. a rekl bych ze vydrzi tak akorat do launche GW2 ;)
-
grafika je neoptimalizovana. inu, dalsi plus pro arenanet: nejprve udelali super hru, a pak nekdy na konci se budou zabejvat nejakou podelanou grafikou, ktera kazdyho omrzi za hodinu. a i tak je ta stavajici grafika vcelku v pohode (kdyz to mas pomale, snizis si detaily a jede to jak vino). ja jsem z GW2 zatim total nadsenej.
-
Už podle informací z různých videí a přednášek se jevilo GW2 jako skvělý MMO. Po vyzkoušení bety u mě zmizeli i obavy z grindu, protože lepší questy sem v MMO nezažil. Jediný co mě na té hře zatím vadilo je čekání na připojení do instancí a horší optimalizace. To se do vydání snad zlepší.
Jinak je to podle mě do detailů dost promyšlená hra na který je vidět že designéři se nad každým prvkem zamysleli jestli ho tam dají a v jaký podobě (což se o klonech Wowka v čele TOR říct nedá).
Systém skillů je podle mě skvělej, stejně tak souboje včetně těch pod vodou. GUI je dobře navržený, přívětivý a neměl sem potřebu ho vůbec schovávat abych si prozkoumávání zdejších lokací užil. Svět alespoň z toho co sem viděl vypadá nádherně a těšim se, co v něm ještě uvidim.
Možná se mýlim, ale mě to trochu jako revoluce připadá. -
Na D3 jsem se jako fanousek serie tesil, nicmene beta me docela zklamala a ted po betach GW2.. No az to bude nekde ve sleve tak si ho do sbirky poridim:-)
-
tohle nechápu, dole pohrdáš lidmi co hrají wow a ted píšeš že budeš hrát diablo 3 a gw2?? *1*