Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2 beta zvládá questy a obtížnost na jedničku
5.5.2012 | Karel Drda
450 příspěvků
-
Ale jistě že má WoW mass PvP a na drakthulu svého času byly nejprogresivnější guildy z EU, retardy najdeš uplně všude na evropskej realmech v jakékoli hře. To je tim že vesměs evropani retardi jsou...
A komunikaci 30 lidí v PvP bych chtěl opravdu slyšet... Už tak dala ohromně zabrat komunikace v arene 5vs5. To že equip je ve WoWu víc než skill plácaj jen neumětelé. Samozřejmě když postavíš frajera v zelenkách vs frajera v epicách proti sobě, tak má zelenáč zatraceně velkej problém, ale i tak pokud je to dobrej hráč má šanci, záleží jak moc dobře umí využít svých schopností a např i jakou má profesi. Stejně tak obráceně pokud pan fialka umí prd, dostane na budku od pana zelenky pokud ten umí. Mimochodem v tom nevidim žádnej problém, když v reálu proti sobě postavíš ferdy s bronzovym vs ocelovym mečem, tak to taky nebude asi uplně fér... A ne oni tehdy měli modrásky a fialky... A to že vždy byla jedna OP class je holt ve WoWu tradice. Ale jestli si hrál WoW a někdy narazil na dva sehrané mágy, tak asi víš že to je v battlegroundech jedna z nejnebezpečnějších dvojic. Teda alespoň byla, přes půl roku sem WoW nehrál tak nevim jak moc se to změnilo.
No tak to musí bejt opravdu super že si dávaj trojnásobné počty, my sme si dávali pětinásoné počty ve dvou/třech, nějaké group organizované PvP nikdy nenahradí ten pocit když ve dvou/třech drtíš všechno v dosahu a co se ti postaví do cesty to padne... A i tohle přestane být ale po čase zábavné, když neni žádná výzva...
Jinak jak sem psal, taky sem se občas dostal do situací kdy člověk hrál proti PvP guildě a když měl na své straně alespoň pár kvalitních hráčů, tak se to dalo přinejhorším hrát, v opačném případě samozřejmě neměl šanci... -
JJ já to dohraju a pokud by to bylo moc dobrý tak si to zahraju znova. Někdo to bude hrát klidně rok v kuse. Farmit a starat se o progress určitě nebudu to mě nikdy ve hře nezajímalo.
Třeba v GW2 se mě strašně líbí ty transmutační šutry protože konečně budu moct mít startovní brnění se statama toho nejlepšího ze hry, které většinou (asi v 99% her) vypadá jako s*it. Naštěstí ty základní vypadají celkem realisticky. -
Sorry ale ak dávaš WoWko ako príklad mass PvP tak o žánru MMORPG vieš strašne málo...
-
Tady je blbost se hádat. Někdo si chce projít obsah na první, nebo první dvě obtížnosti, aby viděl, co ve hře je (předpokládám, že ty) a někdo chce projít všechno na Inferno, progressovat, farmit atd. Tohle bude stejně podporovaný jako ve WoWku. Už spustili i diabloprogress.com, obdobu WoWprogress.com. Takže jde prostě o to, jak to chceš hrát a co tě baví. Podle toho ti to vydrží buďto delší, nebo kratší dobu.
-
Alterac Valley je 40vs40
-
wowko je lepsi, ze?:D sice ma plno battlegroundu, ale vsechny krome wsg a ab stoji za prd :D
-
Mluvim tady o velke organizovane guilde. WoWko nema mass pvp takze tam jsi velkou dobre organizovanou guildu ani potkat nemohl. Sry ale 8 lidi povazujes za velkou guildu? Ja mluvim o 30+ lidech kteri jsou schopni diky hlasove komunikaci a perfektni sehranosti prejizdet trojnasobne pocty.
Vzhledem ke gear-based orientaci WoWka nebyli oni spatni, pouze jste meli lepsi gear, ve vyrovnanem pripade by vas 8:2 utloukli cepicema (i kdyz vlastne tam byl vzdycky takovy imbalance class ze je to klidne mozne)
Ze je (a vzdycky byla) na Drak'thulu prevazne retardovana komunita, ktera az na par jedincu nepredstavuje zadnou vyzvu o tom snad mame jasno vsichni:-) -
Budu oponovat, nebylo nad to když sme s kámošem z guildy ve WoWu, dva fire mages drtili nějakou trapnou PvP guildu z Drakthulu (byli sme ve stejný battlegroup ale z jinýho realmu). Pracovat jako tým je jedna věc, ale bejt opravdu dobrej je věc druhá... Tim chci říct že banda randomů a my dva rozdrtila 8členou guildovní skupinku ve WSG a to se frajeři snažili, bylo vidět že věděj co dělaj a bylo jim to stejně prd platný, protože nebyli dostatečně dobrý. Další věc když sme dali kombo warrior a palát tak sme byli "immortal" a drtili sme naprosto vše v randomech a arenach 2vs2... Jo to byly nádherné časy s TBC...
PS: Je to naprosto stejný jako když sme jeli heroic raidy a s rogunem sem byl v top dmg v pvp equipu a to předtim byla hrozná hádka, že mě tam nechtěj když nemám PvE equip... A zážitek to tedy rozhodně epický nebyl, spíš smutný a to byla jedna z nejprogresivnějších guild na realmu...
PPS: Co sem zažil situace ve Space Marine kdy člověk semtam narazí na nějaký klan, tak pokud hraje s nováčkama tak je těžce v řiti, ale pokud hraješ s alespoň několika kvalitníma hráčema tak se to bez větších problémů dá i bez klanu/guildy. Prostě jako ve WoWu, začneš hrát battleground jako healer a během chvilky máš jasno kdo bude tvůj focus, stejně tak on má jasno kdo je jeho personal healer a jede se na vítězství... -
blbost.. warhammer zabilo EA.. btw uzij si jednu mapu s par hradama...
-
Proč fór já určitě neplánuju diablo hrát dýl jak 3-4 měsíce a GW2 určitě dřív než na podzim nevyjde.
-
Add nekde ze spod uz tam zas neslo reagovat. Velke bitvy se vzdy daji organizovat, zazil jsem to v DaoC, zazil jsem to ve Warhammeru. A prvni naznak uz byl tuto betu, mrknete na video: http://www.youtube.com/watch?v=HPZHsfa6gEs
Organizovanych guild v pomeru k pugu je vzdy tak 50:50. Staci dobry leader a zazitky jsou pak skutecne epicke.
Lidi co neumi v boji poslouchat leadera a delaji si co chcou nemaji v guilde co delat, v moji rozhodne ne. Vzdycky se najde dost lidi ochotnych pracovat pro team, je jedno jestli 5v5 nebo 50v50. -
Povedený fór :)
-
vivat GW2
jen doufám, že ho Diablo III a agresivní marketing jeho tvůrce Blizzardu nezničí, podobě jako Wotlk zabil Warhammer -
Jasný, jako určitě nebudu nadávat, že tam tohle velký pvp bude, když budu mít možnost chodit to malý - každej si najde něco. Ale ten BF3 jsem dával spíš jako příklad. Je fakt, že můžou udělat mapu tak, aby se boj dostatečně rozvrstvil, ale to nebude smět bejt jenom o killech. Budou tam muset bejt různý featury, jako stavět jednotky, dobývat určitý místa v určitej moment a bude za to muset bejt víc "bodů" než jen za obyčejný zabíjení nepřátel. Rozhodně ale nemůžou hodit na mapu dva obrovský týmy a říct jim ať se prostě zabíjej. To by byla mega nuda.. Ale věřim, že to nějak vymyšlený bude.
-
Vrook: tak zase Metro v BF3 je vylozene blbe udelana mapa, ze tam dochazi k takovymu masakru, 3 pristupy s tim, ze Rusove tam maji neuveritelne navrch. Jenze v GW2 to nevypada na malou uzavrenou mapu, kde by cloveka nutili jit do ty mely a nechat se sejmout, naopak v tom otevrenym prostredi to ma svoje kouzlo jit kolem a sledovat tu silenou rezanici behem toho, co jdu splnit jinej ukol :) Proste za me, at je moznost desitkovych/stovkovych bitev i mensich aren pro 2,3,5 lidi, at si kazdej muze vybrat a zatim to vypada, ze GW2 splnuje...
PS: kamos taky chce hrat v SC2 2v2 a ne 3v3 a 4v4 z duvodu, ze tam porad jeste vidi, ze muze situaci ovlivnit par dobre poslanyma jednotkama, ja naproti tomu preferuju poslani poradny armady vice hracema najednou a rozdupani nepratel a 2v2 mi vylozene nevyhovuje, prave kuli tomu, ze nejsem tak rychlej. -
Nejde o to, že člověk víc vynikne. Ale o to, že se člověk nemůže schovat do davu a musí víc taktizovat, je to víc souboj tváří v tvář, chce to bejt rychlejší a vynalézavější.
Když jde proti sobě 50 a 50 lidí, většinou (vím ze zkušenosti nejen z jiných mmo i třeba fps) to dopadá tak, že ty dvě skupinky stojej proti sobě a vrhaj na sebe AoE (popř. házej granáty a střílej RPG - viz. BF3 operace Metro pro 64 hráčů). A pokud se 5-10 lidí oddělí na každé straně a jde bojovat spolu jinam na mapě, tak to můžu jít hrát rovnou 5v5, pokud to vyhledávám. -
huh, plosinova skakacka Ti prisla inovativni? :-O
Ale asi na to mam zkresleny pohled, odrazeni na milimetr presne me vzdycky desive stvalo, takze bez tohohle se obejdu tak asi 366 dni rocne.... *7* -
nikdo ti to nenuti, ty si to ocividne ani v zadne jine hre nezkousel a soudis to podle videi, ktere ti nic nerikaji, kdyz ani poradne tu hru neznas.. navic jak jsem rikal.. pvp 5v5 atd je tam spousta, nikdo po tobe nechce abys chodil na wvwvw, ale ty taky nemuzes chtit aby tento super celek rozdelili na nejake 10v10 fighty :), nekdo je proste rad za takovy velky celek a vetsina lidi si to uziva, nebo mi to aspon pripadalo podle reakci lidi v tom videu :) :)
-
Aha a co s tim ma co delat vek?
-
kvuli chaose zabava ? ne tak to mi fakt nestaci, uz mi neni 13.