Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2: Deník šampóna Karrulla #2
31.8.2012 | Karel Drda
145 příspěvků
-
Ta postava vypadá hrozně *15* Smazat a začít znova! *1*
-
-
Dokonce i Petrův šimpanz z Mass Effectu 3 vypadal lépe! *15*
-
-
dokonce i vavruv záchod ze skyrimu vypadá lepe
-
-
wait a minute...
-
-
-
-
GW2 má +- to ze te nenuti ji stale hrat.Proste to neni jak wow kdy to funguje musim vyexpit abych mohl chodit arenky,raidy, kefat rychlejs,tezit drazsi suroviny.Taky to nenuti cloveka kazdy tyden chodit povine raidy prece nemam id tak ho musim vyplytvat abych mel sanci ze vubec dostanu nejaky lepsi item.
Myslim ze u gw2 sice nebudu travit tolik casu jako u wow ale bavit se budu kralovsky. -
-
Přesně. U Wow člověk jen hrabe předměty aby se výbec moh (smysluplně) zůčastnit raidu nebo PvP. No a když už to skoro bylo, přišel datadisk a bum veškerej gear moh jít do koše. To mě nakonec odradilo.
-
-
V GW2 jsou hvězdný brány :D?
http://games.tiscali.cz/uploads/gw2-2012-08-30-18-26-19-76-game13098-img222174_600x345.jpg -
Ty věžičky v Divinity's Reach mi přijdou trochu jak model z papíru. Tim nechci ten visuál shazovat, spíš naopak. Jen by mě zajímalo jestli to byl záměr.
Taky si čím dál víc všímám těch dialogů NPCček, který jsou často celkem vtipný. Nejlepší bylo ale vystoupení kouzelníka.
Jinak super deník, jen tak dál. -
Ironforge a Stormwind se pise dohromady, nikoliv zvlast
-
-
Iron forge mám rád.. v Minecraftu *1*
-
-
Jen bych na ten začátek s porty ještě dodal, že pokud přesto celou lokaci poctivě prošmejdíte a splníte všechny výzvy v ní, tak se vám hra celkem pěkně odmění různými předměty. V první lokaci Nornů pro lvl 1-15 jsem tak strávil minimálně 10 hodin, než jsem splnil všechny značky na mapě.
-
já GW2 obrovsky fandím už od doby co jsem o té hře slyšel před rokem popvé. je tam pár drobných bugů, ale myslím si že arenanet to zvládá velice obstojně a makají na tom dnem a nocí.
-
uz sa tesim na dalsieho karulla. Inak pre vsetkych co tu vypisujete ci sa to oplati tu mam zopar plusov a minusov:
1. ten start bol z tych tazsich svedci o tom aj docasny stop predaja na stranke vyrobcu ale zas nic strasne.
2. vizualna stranka hry hlavne pohlad do dialky je niekedy pomerne nevydareny ale to sa vyrovnava s dorazom na detaily okolia.
3. dyvinitys reach je zbytocne velke a aj ked tam hraje pekna hudba tak to na mna stale posobi ako prehnana kulisa.
4. eventy pobavia, a su originalne stale sa snazia prist s niecim novym, napr nahananie Moa do elektrickej ohrady bola svanda, ale tie questy mi tam proste nejako chybaju a pribehove questy su iba instancie.
5. niekedy velky neprehladny chaos pocas bitky pri zoskupeni viacerich hracov ale zase je tu plus ze v skupine je to fakt vacsia svanda nez sam.
6. PvE tu nie je podstatne, je to hlane o PvP, co niekoho ako napr mna tak nepotesi.
takze vsetky body maju plus aj minus ale musim sa priznat ze uz dlho som nevidel aby tvorcovia MMO takto experimentovali. -
Kripparian obvykle delal rozumny videa, ale z tohohle jsem citil jen jeho nasranost.
Celou dobu ze sebe delal blbce, ze jenom koupil predmet (uz nerekl, ze jich bylo nekolik desitek). Zaverecna perlicka, ze exploituje, ale zna limity... takze se rozhodl vydelat "jen" nekonecne penez -
-
nevim o co jde protoze neumim anglicky ale kriparrian vypada jak vul, takže je určite vinej
-
Tak jestli špatně nastavili poměr ceny některých materiálů a někdo to využije tak to je přece ok.V běžném životě mnoho lidí vydělalo,na špatně nastavených cenách například od státu a pod.
Jestli to tak bylo.Video jsem neviděl,takto jsem to pochopil z toho co píšeš.
Pak nevím jestli se tvůrci snaží vytvořit ideální svět který stejně neudělají anebo jím tak vadí,že někdo využil toho na co asi zapomněli.
- http://www.youtube.com/watch?v=qCocjCCMOXI&list=UUeBMccz-PDZf6OB4aV6a3eA&index=1&feature=plcp
Jestli to začátek v rychlosti chytl tak mu zavolali a řekli,že mu ten ban možná zruší nebo tak něco? :) To je komedie -
-
Ne to bylo tak že si mohl koupit item za karmu za hodně málo a porodat ho za hodně zlata ( karmy máš tisíce ) no a někteří lidi tohle dělali celý den a vytvořili obrovské množství zlata. když na tohle arenanet přišel dal všem co tohle dělali ve velkém perma ban a poslal jim maily, že když napíšou ticket tak, že jim zruší perma ban a dostanou jen ban na 3dny, ale musí smazat všechno co vydělali. Pokud by se tohle nestalo tak by se do ekonomiky GW2 uvolnilo obrovské množství zlata a celá ekonomika by se zhroutila.
Prostě klasický exploit bugu ve hře. -
-
Aha,tak to pak jo.
-
-
-
-
"Jsou v hajzlu, příteli" - NEJLEPSI :D
-
-
jj karoly rulezzzz!!!
-