Přejít na výpis diskuzí
Guild Wars 2: Deník šampóna Karrulla #2
31.8.2012 | Karel Drda
145 příspěvků
-
To město je zbytečně velký a nevyužitý. Naprosto vyčerpaný potenciál v podstatě na ničem.
-
Co mi doporučíte za craft disciplíny?
Mám Cooking, protože chci, ale druhou si nechám poradit. -
-
cooking je fajn volba. v pvp jiste bude behat mnoho malych asuraku a tak budes mit spoustu surovin a ryche vyskillovano. jako druhe bych si vzal artificer nebo huntsman podle toho za co hrajes. dreva je vsude dost a navic hodne hracu zacalo hrat za sylvari :D
-
Co třeba vyšívání? *4*
-
-
Ne, to radši ne.
-
-
-
Trošku mě štve, že monstra o 1-2 výše už jsou pěkně záhul a já na 20. levelu nenašel oblast, kde bych mohl expit tak nějak v poklidu, buď je vše níž než já a mám degradovaný level nebo je to všechno 22-25 a dostávám docela na hubu.
-
-
to ze mas degradovanej level nic neznamena normalne staci expit dal ... proto to tam je, ja jsem ted 34 a pul lvlu jsem si za par minut udelal v lokaci kde jsem mel o 7 lvlu min ... + si projdes mista kde si jeste nebyl :)
-
-
Velice dobrá zhodnocení GW2 najdete zde:
http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/08/29/guild-wars-2-a-grind-by-any-other-name/
http://massively.joystiq.com/2012/08/28/a-critical-look-at-guild-wars-2/
In the hopes of lowering the deluge of angry emails I’m about to get, let me preface everything by saying this: Guild Wars 2 is a good game — a great game, even. In fact, I love it. But every time I’ve had the audacity to mention anything even remotely critical about the title in in-game chat (my first mistake), I’ve been immediately pounced upon by rabid fans who seem to think that anyone who feels that the game could be better in some regard is a heretic who should just quit the game. So I’m going to do what any rational gamer with a death wish would: take a critical look at Guild Wars 2. -
-
nefakčí...
-
-
Tak toto bol pravy Karel Drda... bravooo.
Krasny clanocek, guild wars 2 ma uz pomaly prestava bavit, ale TY napriek tomu ze si mi neoznamil nic nove, si ma opat nahypoval. Klobuk dolu pred tvojimi recenzentskymi trpkosladkymi symfoniami! -
-
problem nie je s hrou, ono problem je hlavne to, ze sa k tomu neviem dostat na dlhsi cas... praca a tak... nakoniec kazdy vecer zakempim za xboxom pri nejakej single hre... bohuzial.
-
prestava bavit ? wtf chlape, whats wrong with you ?
-