Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=OMTmBrwmjf0&list=UUeBMccz-PDZf6OB4aV6a3eA&index=2&feature=plcp

No to me p*ser :D :D Poslechne te si tohle :D Myslim, ze to A.net trochu nezvlada.
    • - http://www.youtube.com/watch?v=qxb-anRWHrA ako vidiet z videa, dostal ban na 3 dni, anet napisal tym ludom, ze ked im napisu na support ospravedlnenie bla bla bla tak im ban znizia na 1 den, bohuzial kripparian bol za svojim, ze nema mat co ban, ze len kupoval veci a predaval... pritom bolo jasne ze exploitoval, asi si myslel ze je anet hlupy a vrati mu acc a goldy... urobil zo seba proste hlupaka... a este natoci dalsie video ze dostal permaban, keby si to priznal, tak ma svoje acc... Predstav si ze v tvojej hre niekto vyuzije poriadny bug, das mu ban na 3 dni a on ti napise ze nic nespravil, pritom jasne pri lognuti do hry odfajkne polozku s tym ze kazdy bug reportne a nebude ho zneuzivat... no co mu mali unbanovat acc a dat mu k tomu zberatelsku ediciu ako podakovanie ?
      • Me akorat celkem dost mrzi kolik lidi s nim souhlasi!!! Je to docela smutny... u toho videa je dle oblibenosti videt ten nepomer mezi poctivyma a nepoctivyma lidma! Neni divu ze lidstvo se riti do zahuby..
      • Asharak
        Já měl za to, že dostal ban za to, že to streamoval... *7*
      • Dobre mu tak anet to udeal jeste jemne ja bych mu ten account zabanoval na tri generace dopredu. Nechapu proc si lidi nemuzou hry uzivat normalnee a musi porad vymyslet nejake pic*viny.
    • Celozivotni bany za exploit jsou to nejlepsi reseni s jakym mohli prijit. Maji u me obrovske plus. *4*
      • Cahir
        Souhlas!
    • uz podle vystupovani je ten typ namyslenej blb ... pred permabanem dostal ban 3 dny, evidentne mu to nestacilo a bugoval dale, tak nevim, co je spatnyho na tom, poslat ho do ******
    • walltar
      Už se to v téhle diskuzi řešilo ....
    • no mi nehovor ze im nemali dat bany... oni si bugom zarobili ani ne tyzden po starte cca 100 goldov, co je asi tak v hodnote 15k wow goldov... rovno by som mu hodil perma aj za to video co tam hodil... nevie sa spravat tak nech si kupi nove acc, nikto mu v tom nebrani, uz podla toho jeho roztrhaneho tricka vidim ze to je nejaky krypel...
      Vedel veelmi dobre ze vyuziva bug, a tak sa este na verejnost ukazat...
      • Já ho moc dobře znám a on opravdu ví co je exploit když to ve hře vidí. A taky je schválně využívá aby si hraní urychlil a pak si bude ještě vztěžovat jo nevěděl sem, že je to exploit myslim , že skoro každej kdo něco takovýho využívá ví že to je chyba a jen se na tom snaží něco nahrabat a pak řvou když je za to zabanujou. To je jako když chytnou zloděje jak krade něco ze soukromího neoplocenýho pozemku byť očividně někomu patřící a von se vymlouval na to, že si myslel že to tam jen tak někdo dal , aby si to někdo moh vzít. *1* Prostě si chtěli něco nahrabat než to autoři opravěj oni je načapali a pak brečej.
      • Asharak
        Spíš jde o to, že mu nedali ani tu možnost co ostatním. By mě třeba zajímalo, kolik dalších těch explitů zná *3*

Ale s tím tričkem si to celkem podělal *15* Sice tu teď píšu s trikem RedBull že, takže pokud bych si vzal něco starého, hned bys věděl, co jsem za vandráka. Ach jo... logika nade vše *1*
        • Nie, ale nezoberiem si roztrhane tricko ked tocim o sebe video, ako som dostal permaban za exploit, ktory je jasne ze urobil... Myslim ze v anete z neho maju celkom prcu.
      • A myslim ze skoncil este dobre, co anet nezvlada ? to ze zabanovala typa co vyuzival bug ? Blizzard zabanoval celu guildu Ensidia, ktora dala world first lich kinga len zato, ze na nom pouzivala saronite bomby, ktore tam boli "zakazane", takze neviem kto co nezvlada...
  • Po mesici po ty hre ani pes nestekne *14*
    • Kronoss1
      Mluvíš mi z duše, pandy jsou obrovský přešlap.
    • Smrdi mi tu troll..
    • dilinko
    • no jasne, uz sa tesim ako potom kazdy druhy trollko podobny tebe bude pri prvej sprave o odlive hracov spamovat: JAAAA SOM TO HOVORIIIIIIIIIL!!!
      • uz sa tesim *1*
  • kdyz uz bude nejaky clanek o wow :-) vydani pandy se blizi a tady jsou porad jen clanky o guild wars :D
    • Kronoss1
      Dobrý vtip.
    • God-of-War
      Fuck WoW..This is the real Shiiiiiit.
      • Asharak
        Wau, člověk, co nadává na GW2. Ten se jen tak nevidí.
        • Obávám se, že to myslel opačně *4* Slovíčko sh*t není tak jednostrnné, jak by se dalo očekávat. Mezi výkřiky "this is sh*t" a "this is THE sh*t" je podstatný rozdíl. Druhá varianta převrací původně negativní význam do silně pozitivního *3*
          • Asharak
            Tak tohle mě dostalo *15* GW!
        • Podle mě je GW2 blbost, ale hatujte si mě jak chcete, je to čistě jen můj názor. Hru jsem nehrál, ale hrál jsem chvílu WoW, Lineage II a možná ještě něco, a u každýho jsem vydržel tak týden maximálně. Hádám, že u GW2 by to bylo stejné, možná kdyby to byla SP s dobrým příběhem. Ale takhle asi ne... Nebo se snad GW2 v něčem výrazně liší od WoW?
          • pro tebe ne :D
            • Pro me ne? Nechapu, jak to myslis
    • Zerathus
      WoW ani nehraješ jen se snažíš o flamewars.Nechápu takovýhle lidi.Navíc GW2 ma ted své okamžiky slávy a i když mně ta hra příliš extra nezajímá (ne že bych ji považoval za špatnou) tak stejně se nesnažím o nějaky takový rádoby cool flame
      • vis nejhorsi na tom je, ze vcera sem healoval cely DS raid :-) a dnes vecer sem hral chvilku guild wars :D a nemuzu rict, ze by me jedno bavilo vice a jedno mene
      • Asharak
        Flamewars - pomsta WoWkařů. *15*
      • JohnyTheZik
        Podle me je to jen celkem vtipna reakce na komentare pod clanky o WoW :)...
  • Ty v tom problém nevidíš ???? To myslíš vážne ????

- to akože ja ako zákazník mám vedieť, že niečo je príliš lacné a nekupovať to cez oficiálne kanály ??
    - to, že jednoznačne porušili práva danej osoby je v poriadku ?? Keď by z Vašej rodiny nedajbože niekto dostal pohlavnú chorobu (AIDS), a lekár by to postol na internet, tak to je v pohode však ??
    - z videa vyplýva, že ich vyjadrenia sú protichodné až sa práši - jedným dajú 72 hodín, Krippovi perma atď - žiadna rovnosť ??
    - neustále výpadky

Chalan by ich mal dať na súd za porušenie súkromia (práva na súkromie)
    • walltar
      Ono se tohle dá říct o každém bugu ve hře ... já sem hrozný chudáček a nevěděl sem, že je to bug ale bylo to tak výhodné, že sem to dělal celý den v kuse a teď mám asi 1000x víc goldů než všichni kolem. Zachvíli lidi budou říkat, že nevěděli že se nesmí používat trainer, wallhack, speedhack, že je na to měli upozornit.

To že to postli na fóra je musím říct nešťastné a od toho co to udělal přešlap jako prase.

Permaban dali proto, protože na těch accountech je hromada zlata, které by kompletně zrujnovalo ekonomiku ... a řekl bych že to byl důvod proč do dneška nejel AH. Každý dostal možnost si to snížit na 72h. určitě lepší zabanovat 4K lidí za to že udělali takovou prasárnu než udělat rollback pro 400K lidí, kteří nic neudělali.

Ti co botují, tak nevydělají tolik peněz jako tihle takže jim dáš 72h a pokud budou pokračovat dostanou perma.

Jak říkám v tomhle banu nevidím žádný problém. Výpadky souvisí s banem za exploit jak?
  • V GWII neni nic prakticky staticke ani ve mestech, velka chyba v clanku. Prakticky cokoliv vidite v dalce tak k tomu muzete dojit, akorat je to treba hodne daleko. A porty ve mestech sou proto ze jsou ty mesta tak obrovsky ze by to ani nijak neslo (stormwind? lol takova vesnicka)
    • zdeeneek
      Stormwind - takova vesnicka. Ve ktere je ale vsechno, co hrac potrebuje.
  • Guild Wars 2 je picovina

debilni hra

epic fail
    • tvoje babka je epic fail
    • jak dlouho jsi ji hral ?
      • Nehrál to vůbec, jen trollí. Měl by zajít včas k psychiatrovi, než to na něm zanechá trvalé následky *1*
  • Rád bych to vyzkoušel, ale teď asi není nějaký trial? Nebo bude v budoucnu?
    • walltar
      Možná někdy v budoucnu, ale vzhledem k tomu, že nezvládají ani hráče co si hru zaplatili tak bych ho nějak brzo nečekal. Ale vzhledem k tomu, že je to B2P hra tak bych celkově moc na trial nesázel.
  • Dopadne stejne jako SWTOR, pujde do pekla zapomneni *16*
  • Tak moje dojmy. Hra ma bohužiaľ po pár dňoch prestala baviť. Je tam kopec nových nápadov, no že by to nejako významne zlepšovalo zábavnosť, to sa povedať nemá. Klasické questy mi chýbajú dosť, ovládanie je pomerne nešikovné, najmä pri eventoch, kde sa nahrnie horda ľudí je vôbec problém pre mellee postavy si udrieť a podobne. Zatiaľ skôr sklamanie...
    Čo je sranda, tak som si za 5 éčok kúpil WoW Battlechest a prvý krát v živote skúsil zahrať WoW, že čo na tom ľudia vidia - vydržal som to asi deň a šlo to z disku, niečo tak nudné sa skutočne len tak nevidí - a keď okol mňa prefrčalo čosi na sajdkáre, tak som si povedal, že toto ja naozaj nemusím.
    Momentálne som späť u LOTRa - jednoznačne najlepšie príbehové MMORPG, čo som kedy hral - Bilzzard nech sa ide k Turbine učiť, ako má vyzerať úvod do takéhoto typu hry. Proste paráda. Rád by som ešte skúsil SW, to zameranie na príbeh ma láka. Levelovanie som si vždy užíval, naopak raidy ma nejako neberú.
    Pre mňa by bolo ideálne príbehové RPG s neustálym dodávaním obsahu a rovnakými možnosťami lootu pre skupinky i samotárov.
    • Lotro neni zadny zazrak, ale v porovnani s Wow je to uplne jina liga. Misto na infantilitu sazi na pribeh. Nad questy se nekdo aspon trochu zamyslel (aneb prvnich 20 q ve wowu je takova stupidita, az jsem neveril vlastnim ocim) , propracovany end game PVE content atd...Ale hlavne to ma uplne jinou cilovou skupinu (tu narocnejsi)...Ale chyb ma Lotro taky pozehnane
    • Taky nejsem úplně odvázaný.
      Eventy jen tak pricmrndáváte a targetění v mnoha cílech je dost mizerné.
      Už upravili hranice instance a jsou hlášené, ale když jsem si po půl hodině čištění nedal pozor a utekl za hranici, samozřejmě mě to vykoplo a celou instanci jsem musel dělat znovu od začátku, to jsem myslel, že vyrostu.
      Hlavně celkově dynamika boje mě přijde taková nepružná, ale jsem na začátku jen za jednu třídu, tak uvidíme dále a hlavně v PvP.

Když se stále zmiňuje WoW, já jsem nadšen a už se nemůžu MoP dočkat.
    • Jestli ti jde o příběh, určitě vyzkoušej i The Secret World (existuje 3-day-trial)... před chvílí jsem vyřešil sérii vražd z roku 2002 a to jsem ještě v žádné MMO gamese nedělal.

Jinak dneska ráno jsem ze zvědavosti nainstaloval starter edici WoW a nevydržel jsem u ní ani 10 minut.
      • To je nejlepší stahovat 25 giga, a pak udělat závěr po 10 minutách :D
        • Ak ťa hra nezaujme, na veľkosti nezáleží. Inak práve vo vzťahu k WoW ma napadla ďalšia nectnosť MMO: nemenné prostredie. Jeden z prvých questov bol uhasiť nejakú horiacu vinicu - ok, uhasil som, no vinica o pár sekúnd znovu horela. Zrejme existuje nejaký zásadný technický problém v tom, aby sa hráčovi individuálne menilo prostredie podľa toho, aké questy už absolvoval. Lenže mňa to neskutočne štve, vždy som nenávidel respawn a v MMO sa k tomu pridalo i toto. Asi to fakt nie sú hry pre mňa, no.
        • A bylo to myslím 21 GB. Což je pravda celkem detail.
        • a) Mám UPC neomezenej net, takže to není zas takovej problém
          b) WoW už jsem kdysi nějakou chvíli hrál, chtěl jsem jenom zjistit, co se změnilo s patchem 5.0.4 a bez stažení klienta bych to nezjistil. Bohužel jsem zjistil, že mě pořád nebaví.
    • SWTOR ma asi nejlepsi levelovaci system ze vsech MMO
    • lotro som hral ale prestalo ma to bavit hlavne koli grafike a extremne pomalemu rozjazdu. SW rozhodne vyskusaj pokial ti ide hlavne o pribeh ale cakaj ze zatial sa tam v end game fazi nic moc ine neda robit. ale to uz zalezi na tebe
      • Myslíč grafice, která je téměř lepší jak u GW2? LOTRO vypadá po grafické stránce vlemi dobře - jen musíš mít high res klienta a vše na high. Ale to je snad jasné...

Co je to pomalý rozjezd? Od 6. do 75. levelu tam člověk v podstatě dělá totéž. *4*
      • Práve ten pomalý rozjazd je super. Nechápem, kam sa všetci tak ponáhľajú? Rýchlo, rýchlo, chcem end-game. chcem všetko hneď. Ja hrám hry predovšetkým pre príbeh, preto ma MMOčka nejako až na pár výnimiek neberú. O The Secret World uvažujem, ale 3-dňový trial mi príde príliš krátky.
  • Milujeme Tě, Karle!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit