Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oplatí sa do toho ísť? po 5 rokoch wow a následnom velikánskom sklamaní SWtOR som na vážkach... niekto kto máte skúsenosti aj z bety aj z terajšieho launchu napíšte nejaké osobné hodnotenie :)
    • svet vypadá rozlehle, grafika hodne hezka, mas tam pvp, nejake ty dungy a ve svete se dejí tzv. eventy a pak klasika questení. podle me za vyzkoušení to rozhodne stojí.
    • tak už som to kúpil, asi najlepšie si spraviť vlastný názor :)
    • Samozrejme ze sa oplati...

Psychy haters gonna hate... uz len podla statistik je ta hra lepsia ako wow...
    • Je to nuda oproti wowku zadny raidy nic pouze nejaky trapny eventy nabehnout jit afk a done :D grafika uchazejici uz aby tu byly pandy
  • Ještě dobýt Krytu a máme od vás konečně pokoj :)

Charr 4life!
  • sry, ale to ty postavy vypadaji ve hre opravdu tak priserne, nebo ma autor clanku je grafiku nastavenou na low?
    • Erien
      Je to na low no, už minule psal Petr do diskuse pod deník, že Karel nemá atomovej pc. *1*
      • oki, jsem sice nejsem ten, kdo na hrách hledá v první řadě, ale tohle by mi přišlo vážně eklhaft.
      • MM http://www.geeks3d.com/public/jegx/200910/nvidia_tesla_server_by_colfax.jpg tohle by mělo problém řešit *2*
        • Cahir
          That's some nasty sh*t!
          • Není to ošklivé.. Je to jen jiné.
  • Mám trochu problém zvyknout si na tu kameru a pohyb postavy.. někdy se otáčím na místě jako šašek :D Jde to nějak přenastavit tak aby to fungovalo jako ve WoW?
    • ? Kamera a pohyb je u mě naprosto stejné jako ve WoW. Otázka je jak máš nastavené WoW s GW jsem nic nedělal, a asi ani kdysi ve WoW.
  • Muj názor - end game content v každém mmo stejne tvorí hlavne ruzne instance ktere se načítají, treba pvp, nebo dungeony. Tak k čemu tvorit veliký svet? Stejne je pro každého delání questu a levelování jen nutné zlo, každý se to snaží projít co nejrychlej a pak jen sedí nekde kde se obvykle shromazdují max. levely a prihlasuje se do pvp nebo pve.
    Takže podle me, dejte hráčovi ihned max. level at se nemusí obtezovat s levelováním, svet nemusíte tvorit vubec protože je zbytečný a pak bysme se jen prihlasovali do dungeonu nebo pvp z menu (jako treba u online strilecek, vyberete si mapu v menu a hrajete).
    To by bylo mmo podle meho gusta.
    • Takto myslí themepark hráč. A to co popisuješ by nebylo MMO... s takovou definicí je MMO i Battlefield 3 a další hry kde je víc hráčů a nějaký unlocky (vývoj postavy).

Ale jsou sandboxová MMO, kde engame content tvoří to, co si sám ve světě uděláš a postavíš. Ale jejich úspěch záleží na hráčích ochotných ten obsah vytvořit a ne jen brečet, že tam není rovnou předpřipravenej.
      • jo, ale když se koukneš treba na wow, každy jen sedí v orgrimmaru a prihlasuje se do dungeonu raidu nebo battlegroundu ci aren. podle me je to to samy. nerikam ze je to spravny ale tak to proste je. je fajn mit rozlehly svet ale je to prace navic pro vyvojare a hodne hracu ji ani nevyuzije. vsadil bych se ze hodne hracu wowka nevidelo 90% sveta a lokaci
        • Ono, neviem ci si si toho vedomí, alebo je to len náhoda a tak isto neviem prečo tie odmierave reakcie. Ale v GW1 tak isto ako i GW 2 to tak de facto funguje, ked chces batle arenu a pvp čo ja teda chcem, a nechceš pribeh a tie omačky okolo toho tak who care, prehodis sa na ostrovy a mas max lvl a max itemy - ktore su volne nastavitelne vo všetkych smeroch. Takže to funguje ako strielačka kde sa len pripojis do tej a onej mapy a hraš
        • WoW jsem nikdy nehrál a pokud je to tak, jak popisuješ, tak je to špatně... ale prý to tak kdysi nebylo... jo, to je ta casualizace.
        • chlape, takymto postom reaguj na wowko, kde je expenie nutne zlo, v zivote som sa pri expeni tak nebavil, ako pri gw2 a vadi mi dokonca ze je rychle, mmo hry maju aj vlastny pribeh, na ktorom sa ten svet musi odvijat, maju svoje rasy, svoje uzemie... rasy maju svoje mesta, svoje dediny, toto by si chcel s mmo hry zobrat ? nebud smiesny...
    • A to je právě chyba. Cesta má být cíl *3* *3*
    • no tady tomu tak neni, gw2 je zábava v průběhu
    • Možná že by to bylo mmo, ale už by to určitě nebylo mmoRPG
    • Taky že takové MMO jeden čas existovalo jenže bylo tak neoblíbené že krachlo, jen kdy bych si tak vzpoměl jak se jmenovalo
  • Zvláštní proč se tu vždy objeví nějaký hateři tos e tak nudíte? Tohle je super hra, neříkám že měn bude bavit pořád, ale hrát za Necromancera a ještě zadarmo to se mu takhle dlouho nepoštěstilo.
    • Závidí, že je GW lepší, než to jejich MMO, a že nemají tisícovku, aby si mohli taky zahrát. Tak co jim zbývá? Užírat se a nadávat. Jo, frustrace je strašná věc *1* Až vyjdou pandy, dají (snad) pokoj a potáhnou zpátky na freečka *4*
      • To by byla nuda kdyby tady byli jen fanbojove jako vy. U teto hry mame ale jistotu, ze nebude zdarma. Nedavno jsem kupoval jednicku, a tuto koupim mozna tak za dva tri roky. Ale kdo vi jak to dopadne.
        • To byla nadsázka, drahý anonyme :) Jsem fangirl (a nestydím se za to) od chvíle, co jsem hrála první BWE a od počítače celý víkend pomalu ani nevstala. Jestli vás baví pár náctiletých sprosťáků, kteří místo argumentů jen nadávají, jak je libo, bavte se :D
  • Caute, sorry za offtopic, ale zaujíma ma do akého orderu ste vstúpili - záleží to na konkrétnom povolaní, alebo nie ? Čo všetko toto rozhodnutie ovplyvňuje ?
    • walltar
      Do všech .... *5*
    • vigil chce drakov zabit armadou
      whispers su spehovia, chcu drakov uspat
      priory chcu drakov porazit pomocou magii.

Odlisuje to tvoj osobny pribeh, ja som za whisper a mam ulohy ako niekoho spehovat, zistovat informacie atd, za vigil chodis zabijat. a za priory hladas pradavnu magiu,napr za nich som mal misiu, kde sme vyvolali ducha mrtveho cloveka, a zistovali sme informacie... kazdy je zaujimavy + kazdy order ma aj vlastne armory
      • Vzal jsem si Whispers, ale ted lituju že jsem si nevybral Priory :/
  • kde hrajete chlapy? je nás pár na fissure of woe x)
    • Hraju na Aurora Glade. Potkávám tam většinou samé Čechy / Slováky, takže jasná volba serveru, pokud chceš být "doma".
      • ok, ale jak vstoupim do guildy ?
        • nekdo ti ji musi nabidnout nebo si udelej vlastni
      • Hmm, tak jsem taky transfernul na Aurora Glade.
        • taky :)
        • My jsem na Gandaru :)
    • Piken Square, Human Guardian, Female, Stella Esmeflow

No, nejdřív jsem zjistil kde hraje Reddit EU, protože tomu jsem se chtěl vyhnout. Pak jsme vybral náhodně z Medium serverů.

No, teď jsem vygooglil, že Piken Square si vybrala RP komunita... no, to mi nevadí, ale RP zase není tak moc moje věc.
      • Co mas proti redditu? :)
      • zdravím, nevíte jak se přidat do guildy ? provedl jsem transfer na Far Shiverpeak a přesto nevím jak se připojit.. díky za radu
        • Předpokládám, že tě někdo musí pozvat do guildy.
    • ja hraju na Aurora Glade pod prezdivkou Ishtovarn klidne napis :)
      • to sem si zas nabehl xD sem si nevsimnul ze uz hrajes jinde :)
    • http://guildwars2.cz/seznam-guild-a-jejich-rozmisteni/
  • Chcu se zeptat na porodni bolesti..? probehl start v poradku a ma cenu do toho jit hned(ikdyz momentalne je to sold out) nebo hru provazi klasicke startovni problemy?fronty,bugy,padani ci zaseky hry atd
    • walltar
      No nejsou tam ani tak porodní bolesti jako spíš občasný porodní shit-storm .... celkem často se stane, že se zasekne nějaký event, někdy to je i event v tutorialu takže ho nejdo dokončit. Login servery sou v primetimu přetížené takže se nejde nejenom nalogovat, ale ani přepnout charakter. Semtam to člověka vyhodí ze hry a má po srandě. Večer semtam slušné lagy kdy se celý server (oblast) na 3-5s sekne, naštěstí se seknou i mobi takže člověk díky tomu neumře. Prostě klasicky někdo v arenanetu nečekal kolik se toho prodá a neměl připravenou infrastrukturu pro tolik hráčů.
    • no porodni bolesti jsou velke zrovna ted se nejde nalogovat do hry a optimilizace je taky celkem spatna nadruhou stranu vcera jsem hral asi 5 hodin a az na 2 pady to jelo dobre
  • http://www.youtube.com/watch?v=OMTmBrwmjf0&feature=plcp

Tak toto je sila. ArenaNet sú teda riadni blbci.
    • no mi nehovor ze im nemali dat bany... oni si bugom zarobili ani ne tyzden po starte cca 100 goldov, co je asi tak v hodnote 15k wow goldov... rovno by som mu hodil perma aj za to video co tam hodil... nevie sa spravat tak nech si kupi nove acc, nikto mu v tom nebrani...
    • to patri všem cheaterum
    • walltar
      "Let me assure you: All the people we banned were fully aware of it being an exploit,” said Arenanet on Twitter. “If you bought a few weapons – you were not banned. If you massively exploited it – you were."

A každý kdo dostal ban dostal možnost si ho snížit na 72h ... nevidím problém.
    • Asharak
      Tak co, mají hru za pouhej litr, šak prachy dostali, zabanovaní si to koupí za pouhej litr znovu, jestli je to tak bavilo, a dají si pozor. *4*
      • nebo se taky muze najit nekdo kdo je zažaluje
        • A kdo by je žaloval ty komiku? Četl sis někdy ten dlouhej text před instalací, každičký online hry?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit