Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A tam mě zaujal tento komentář, který je docela trefný..........GW2 starts off very strong in the first 20 levels but most players quickly realize how poor the quest(dynamic event/heart) variety is.
  • skrz runy, sigily a jidlo udelas magic find bonus vic jak 100% takze ten ze storu se ani nevyplati.
  • Já jsem si koupil gemy za 500,- heč....a teď jsem největší king na serveru Aurora široko daleko....... leda h0vno, kupoval jsem hlavně proto, abych si rozšířil místo v bance a nechtělo se mi čekat až na to našetřim goldy.
  • sidi
    http://www.metacritic.com/game/pc/guild-wars-2
    Toto by ti malo stacit ze ake hodnotenia dostava tato hra aj v ostatnych recenziach
  • Říkat tomu "výhody" mi přijde lehce diskutabilní. Vše, co v tom storu je (kromě šílených hader, brejlí a podnobných blbostí), se dá získat ve hře třeba z truhliček (padají z příšer). Stačí mít klíč (padá z příšer nebo odměna za úkol). Také se mi mnohokrát stalo, že z truhličky vypadnul další klíček, z další truhly další...

Mno a ty boosty, šmarja, ony přidávají klidně i 50 %!! Když si to ale spočítáte, tak místo 20 XP za zabitou příšeru dostanete 30 XP. A magic find? Když máte šanci tak 0,1 % (a dovedu si představit, že i tohle je moc), že z medvěda dostanete supr luk, tak i 50% zvýšení nadějí není zrovna nějaký terno. Klidně bych uvítal i nějaký zpomalovač. Jakožto necro ničím davy kolem sebe a bodíky naskakují zatraceně rychle *4* Ale jelikož levely v PvE skoro nehrají roli, tak je to jedno.

A jen tak mimochodem, magic find bonus se vyskytuje i na věcech. Třeba bonus 1 % (supr no), ale prej jsou ve hře i nějaké "explorer sety", které tenhle bonus zvyšují o něco více + ještě nějaký ten upgrade.
  • http://goo.gl/27XUi
  • *1* *1* To můžu podepsat... *1*
  • Pche ... venku už sem byl minulej měsíc. mě to 1x za rok stačí ... je tam moc světla a takovej divnej vzduch. No prostě hnus. *8*
  • A není to jen nastavením resp. grafikou? Já už velké bitvy absolvoval ve WvWvW a žádný problém nemám... *3*
  • Vy co tady nadáváte na drahokamy tak je vidět že a) hru jste nehráli, b) neumíte počítat...
    Tak jen pro vaši představu bágl o 18 slotech přijde na min 2 zlaté (pokud máte ostatní suroviny), bágl o 20 slotech stojí 10 zlatých a bágl o patnácti slotech přijde na 50 stříbrných, další místo na bágl stojí 400 drahokamů což při výměně přijde na cca 1,2 zlatého (nebo cca 125,- Kč při koupi za skutečnou měnu)...
    Takže shrnutí - mám bágl o 15 slotech a za 3 další sloty a) zaplatím dva zlaté nebo
    b) si za 1,7 zlatého koupím další slot a dalších patnáct míst v báglu...
    Ti co si to neumí spočítat a nebo prostě nechtějí pořizovat drahokamy (i když za herní a ne za skutečnou měnu) si připlatí, těm co nevadí si herní měnu (nebo i skutečnou) směnit za drahokamy na tom naopak vydělají... *1*
  • Tato hra to má skutečně trošku jinak... za drahokamy se ti skutečně nevyplatí si boost expů, karmy nebo dropu kupovat (bývají v truhlách a klíč si můžeš opět koupit, nebo je za úkoly resp. za odkrytí celé mapy - sám jsem klíčů dropnul už min deset), vyzkoušel jsem zapnutej boost a to jak expů tak dropu i karmy (vše jsem našel v krabicích nic jsem nekupoval) a žádný podstatný rozdíl jsem nezaznamenal...
  • Ty mínuska *15* nerds detected haha
  • jj, taky mi to prijde jako clanek nejakyho 15-letyho nadrzenyho pubertaka. zadna kritika. A ta hra rozhodne na 10/10 neni. me nejvi vadi ten grafickej/efektni bordel co se vyskytuje na obrazu pri velkych bitkach. Pres to u mne nejede vlak. smula.
  • to snad ani není recenze :)
  • recenze... http://www.eurogamer.cz/articles/guild-wars-2-finalni-recenze
  • Jde o to, jestli chtěl popsta svou oblíbenou sexuální praktiku nebo datadisk vy víte čeho. *1*
  • Vrook
    Tak zatim můžeš třeba využít práva na to jít ven a nadejchat se čerstvýho vzduchu. Prozměnu.
  • do svaciny bych nevydrzel.. rani kava to jistila :-) Peknej popis.. hlavne mi sedi styl hrani, pohoda klid.. :-)
  • septicflesh
    Správný výraz je běž do pandy.
  • neda ti 120 xp ale len 90, tie boosty nedavaju +50% ale +50% s toho co mas dostat :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit