-
Však jen ať je dost takových jako ty, aspoň budou platit za kraviny a my obyčejný lidi si můžem takové hry zahrát!:D
-
Víš co? Já si radši zahraju bez poplatků s nejférovějším obchodem co sem viděl. Teď vím, že když mě to na půl roku přestane bavit (dívám se hodně do budoucna), můžu se prostě ke hře vrátit.
-
Já též, bude příští týden, dle plánu (min měsíc na hraní).
-
běž na pandy .-)
-
lol ten byl dobrej :)
-
Nasere co? ... Já sem si zase řekl, že si k GW2 zkusím ještě přidat SWTOR když stojí jenom tři stovky a potom co se mě to dostahovalo tak byl samozřejmě ještě celý den maintenance .... prostě cool. *1*
-
Sem nepochopil ty mínusy ... já osobně souhlasím, že ty boosty dělají výhodu pro člověka, který si je koupí v itemshopu. Akorát ta výhoda není výhoda stylu "já mám epic věc z shopu a pokud si ji nekoupíš tak mě nemůžeš porazit" ale je to výhoda v tom, že člověk bude mít lepší věci dřív. A není na tom nic špatného pokud člověk dává do hry peníze a tím pomáhá držet hru nad vodou tak si nějakou výhodu zaslouží ne?
-
tak to je podle me protizakone, dneska me dosla krabice, tesim se celej den a toto....mel by se na to podivat nekdo z lidskych prav
-
viz http://twitter.com/GuildWars2/status/248516411448770560
-
nevite proc nefakci https://register.guildwars2.com/ ????
-
Já už bych byl pro recenzi...
-
Eventy mě každý den něčím překvapí dneska například v horách Wayfarer Foothills "po stopách Yettiho" *1*
-
O hře víš kulové, Xp boost je k ničemu, protože level stejně každý v PvP dostane max. tedy 80. A v lokaci nebo dungu tě to vždycky srazí na level, který má být, takže vlastně maximální level neznamená nic. Nemluvě o tom, že ten boost zvedne jen XP za kill, v praxi to vypadá tak že za moba nedostanu 60 ale 120 Xp. A na level potřebuju 40 tisíc. A to je fakt dost super. Magic find ti nezvyšuje drop, ale šanci, že se v dropu objeví něco lepšího. To zvětšení šance je ale stejně mizivé jako ten XP boost. A pak jsou tam za gemy ruzné kosmetické změný, nebo zviřata na okrasu. Takže prosím nevyjadřuj se k něčemu o čem nemáš vůbec páru. Mateš tím ostatní.
-
hmm, takže karull od posledního článku který vyšel pred tremi tydny cca objevil že ve hre je trading company... cool. Tak snad možná o mesic se dočteme taky neco o dungeonech. Rekl bych ze ta hra je spiš pozlatko, hezky obal ale uvnitr nic.
-
Guild Wars 2 se má prožívat v klidu. :)
Ideální stav,který přeci nepanuje.Lidí pořád soutěží a soutěží.Je dobře jestli hra nabízí klidné hraní i pro ostatní hráče ale soutěživí hráči tam také zůstanou a hlavně v mnoha hrách to platí,protože chtějí být lepší,mít něco hezčího než ostatní.
Pochybuji,že v GW2 hrají hráči nějak jinak než jinde (tedy v klidu,bez přemýšlení co bude atd.) když vyhledám videa z hraní tak ihned naskáčou jak hrají borci a radí dopodrobna co a jak aby si měl to co chceš co nejrychleji.Jako všude. -
To je otázka ceny.Bohužel jsem většinou viděl,že nebyl problém pro hráče nasázet navíc do hry stovky někdy i tisíce měsíčně aby využili výhod které tam jsou.Kdyby tam ta výhoda nebyl tak by to logicky nekupovali (vynechávám kosmetické věci).
Protože ty vymoženosti které si kupovali byli dost levné tak na to dosáhl skoro každý a tedy nemusel přemýšlet zásadně nad otázkou vyděláním reálných peněz.
Navíc je to velice bavilo,protože přirozeně soutěžili a měli radost s poskytnuté výhody i když nemusela být nějak dramatický, -
Předpokládám,že je jednoduší si to koupit než to vyrobit.Nebo to má hra to snad naopak?Pak by hráči nekupovali věci kdyby to pro ně nebyla nějaký výhoda (když vynechám kosmetické úpravy).
-
Ano, v něčem máš pravdu, ale Guild Wars 2 to má velice pěkně rozložené. Když začnou hráči ve velkém nakupovat gemy, tak jejich cena klesá a znatelně = výhoda pro "neplatící hráče" :)
A rychlejší XP ano, ale ne omezenou dobu a ta doba není vůbec závratná. Že máš zvýšenou šanci na padnutí "věci" a co za eventy, úkoly či za speciální měnu si toho koupíš lepší věc. Sami vývojáři se dušovali, že nikdy neudělají to, aby si člověk mohl nakoupit "super cool věci" a toho se budou držet. Jejich politika je jasná a je to vidět na celé hře. Já se nebojím, že by udělali nějakou blbost, tomu nevěřím. Komunita u Guild Wars byla vždy silná a vývojáři si jí cenili. Podle mě sami chtějí ukázat, že se dají dělat MMO hry ve kterých se nemusí platit měsíční poplatky. Poslední věc co mám na srdci za necelých 500 - 600 si můžeš koupit kartičku kde je 2 000 drahokamů. Tak jí můžeš využít a nakoupit si "blbůstky" :D:D Žádná věc ti za drahokamy nepomůže. A rychlejší XP, lol abych se připravil o zábavu v podobě eventů, že budu velký lvl a vše půjde hladce, i když se ti hra přizpůsobuje. Guild Wars 2 se má prožívat v klidu.
PS: možná můj text vyzní, že budu hru bránit, do roztrhání těla, ale zatím mám tento pocti: D:D že vše funguje, jak má. -
Všechny boosty se dají vycraftit v cookingu, takže celý tvůj příspěvek pozbývá smyslu.
-
Jenže.. Ty si můžeš ty placený vymoženosti koupit i za goldy. Respektive koupit za goldy gemy a za to ty vymoženosti. Transfer goldy/gemy je záležitost sekundy. A teď je otázka - je lepší a výhodnější strávit čas vyděláváním real life peněz na nějakou věc ve hře prací, nebo tu hru hrát, bavit se a při tom mimoděk "vydělávat" ingame goldy, aby sis tu věc mohl koupit v podstatě zadarmo?
Imho tratíš spíš když si to kupuješ za prachy.