Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lenže v GW2 je jedno aký máš level. Ja som dnes dokončil 80tku a neznamená to vôbec nič. Akurát teraz môžem začať zbierať materiál na zbraň a zbroj s najvyššími možnými statami (čo zas nie je až taký problém) a v podstate to má zmysel iba do world vs. world PvP kde hrá rolu aj armor. V PvE je jedno či zabiješ moba za 20 sekúnd alebo za 30...
    Ono ten bonus na expy a magic find iba urýchlí ten postup na lvl 80 ale žeby to s teba spravilo boháča sa nedá povedať.
  • Ad XP boost - to nie je pre obycajnych ludi, v tej hre je praveze parada to levelovanie a clovek si ho chce uzivat co najviac, XP boost tokeny padaju aj z truhiel a ja osobne som ich vzdy vyhadzoval.

Ad magic find boost - to ti moc nepomoze, ta hra nie je o neustalom zhanani najlepsej vybavy.

Tazke je pravda, ze to nie su vyhody, ktore by niekoho zvyhodnovali.
  • Keyz
    Nesouhlasím s tím,že nejde o velkou výhodu když hráč používá placené vymoženosti.

Jestliže mám pak větší šanci na drop tak to je logicky výhoda.Prostě ten co to využije rychle získá nějaké věci a z těch věcí nejspíše získá zbraň anebo to jinak dále použije.
    Rychlejší získávaní zkušeností,to je další výhoda.Znova rychleji získá level a s tím možnosti které to otevírá.
    Sice to není (jak se píše) přímá výhoda.Například hotové zbraně za peníze,ale je to výhoda.Bude záležet kolik lidí a jak organizovaně to využijí.Pak se nedá rovna skupina hráčů co to nevyužijí a naopak,protože jedna strana při stejném vynaložením času získá věci rychleji které dále použije ke snadnějšímu získaní dalších věcí.
    Je to jen takto "rafinovaně" schované v "nepřímých" výhodách.
  • chytačka na prachy
  • deridon
    další Karrull! juchu! zítra v práci při sváče mám co číst zase :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit