Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a proc se u toho 2 roky mordit,co z toho mas? ted mluv chytrolinku
  • Ty si me nejakej chytrej,holobradku,to ze si set honil 3 roky je jen tva blbost,ja bych urcite u takove hry tolik casu netravil OMFG.
  • V jake jsi guilde?:)
  • (srdíčky, eventy - pořád jsou to prostě klasické questy) jsou stejné - zabij, oživuj, přines, apod. -> Zahraj si Lineage 2, Wow nebo jiné MMO. To ti asi hrůzou z opakujících se questů spadnou vlasy...
  • gw2 je tu par mesicu .. az tu bude dva roky jsem si jisty ze pribude spousta noveho obsahu a vychytavek. Hral sem wow nekolik let a dungeon finder byl implementovan az ke konci woltk takze je celkem nesmysl to vytykat par mesicu stare hre. Budou datace , spousta datacu .. nekde ty prachy totiz nahrabat musi :D
  • je to supr hra jen nevyzaduje hodiny , dny ci mesice otroceni takze lidi kteri si v tom nasli smysl zivota jsou nadmiru zmateni kdyz nemuzou tyden v kuse farmit cislicka a virtualni majetek :D Praci uz mam takze nepotrebuju makat i v mmo :D :D :D Bylo by skvele kdyby koncept gw2 fungoval i dalsich novych mmo ady by bylo mozne hrat i dve , tri hry najednou.
  • Hru hraju a zatím mě baví.
    Je ale fakt, že prakticky celá guilda začala v úterý hrát WoW, ačkolik předtím už taky rok nebo půl roku nehráli.
    Problém této hry vidím v tom, že toho nabízí strašně málo. Už se těším na ta mínuska, ale je to bohužel pravda a podobně by na tom pravděpodobně byla každá nová hra. Můžete levelovat, boží, všechny questy až na několik málo výjimek (srdíčky, eventy - pořád jsou to prostě klasické questy) jsou stejné - zabij, oživuj, přines, apod. Můžete jít do jednoho z mála dungeonů, které jsou ale designově opravdu nic moc (zatím jsem viděl 3 a pouze story mode, takže zde nemám úplně info). Můžete craftit. Můžete jít do battlegroundu, těch ale taky moc není. Tohle všechno má WoW taky, ale vždycky v několikrát vyšším množství a lety vypilované kvalitě. Navíc nabízí spoustu věcí, drobností nebo i prkotin, které tu hru zpříjeňují a dělají z ní opravdu komplexní zážitek.

Nicméně mě GW2 pořád dost baví, chci aspoň dojet lvl 80 a uvidíme co dál. Jen doufám, že tu ta recenze nebude z toho levelu, co má Karrull na screenshotech, protože to je okamžik, kdy jsem si taky pořád ještě neuvědomoval všechno, co jsem zmínil výše.
  • Dokončení mapy je opravdu přinejmenším zvláštní, 500 dungeon tokeů, no budiž, 200 skill pointů, to se taky dá, s karmou to taky není tak hrozné, je potřeba 500k. Já mám nějakých 130k, takže sice to nějaký čas zabere ale půjde to. Ten materiál mi přijde horší no a k tomu 120 goldů. Nejhorší ale je, že vlastně není žádný důvod, proč na tu legendární zbraň vůbec farmit. Rozdíl ve statech oproti exotic zbraní rozhodně neodpovídá ceně.
  • JInak hral jsem opravdu dost her, patril jsem mezi prvni vCR s WOW, hral jsem Age of conan, warhamera a ted GW2. S GW2 jsem skoncil nejrychleji
  • To ze ho uz opravili neznamena ze nebyl bugli.......Ale je to tak, moji pratele prestali take hrat, a rikaji to same...nuda
  • Tak tohle přesně jsem chtěl napsat. Přes týden jsem to nezapnul a ani to neplánuju. Ale hra je to dobrá, jen to asi není pro mě.
  • napiste mi MMO ktore je podobne WOW, napisete ich desiatky...
    napiste mi MMO podobne GW2, nenapisete ani jedno :)
    Jedine gw2 po tych rokoch prislo s buy to play systemom a uplne inym pohladom na celu MMO, ostatne mmocka videli uspech vo WOWku tak ho s pocitom uspechu len okopirovali a cudovali sa ze im nezaraba tak, ako malo, ved radsej hrat p2p prepracovane wow s 9mil hracmi ako p2p wow kopiu...

- To ze eventy nemaju pribeh :DD Ale maju, staci citat dialogy NPCciek a hned na pribeh prides : Vcera som expil v nornskej oblasti, bol som niekde v budove kde behali deti a ty chceli rozbit flasu medu aby privolali medveda, ta im vsak spadla a prisli desiatky medvedov, event na svete... + celemu tomu predchadzalo asi 10 dialogov NPC ! postav. Vo wowku ti povie q giver : zabi kentaurov, pretoze na mna utocia, pricom stoja na mieste a respawnuju sa kazdu minutu, v gw2 na neho kentary skutocne utocia, nicia mu stany atd atd, potom tie stany opravujes, neviem, aky hlbsi pribeh chcete...
  • Všem je přesně revoluční? Napadají mě akorát ty eventy. Ale to už se pomalu ale jistě rozmáhá, ačkoli ne tak propracovaně, i v dalších MMO.
  • buglej Q pro nordy famele hrace - hram norna a na ziadny bugly quest som nenarazil... niekedy je problem medzi klavesnicou a stolickou... na to ze je gw2 mmo tak pri starte sla az lepsie :) asi is nehral ine mmo hry ake boli zabugovane :P
    ze zacatku temer nefukncni aukce - nj, aktualne uz bezi normalne...

ak ta tieto 2 veci odradili od hry tak to je s tebou velmi zle, radsej nehral ziadnu mmo, aspon nie od zaciatku, pretoze ako som uz povedal, kazda ma problemy, a na to ake, gw2 mala este pekny start...
  • navic hraju thiefa a docela stridam zbrane, ani nevim jakou legendarni zbran bych si mel udelat jako prvni (kratky luk, pistole, dyka, mec)
  • 100% dokončení mapy je to nejmenší horší to je s karmou a materiálem to je podle mě přehnané.
  • sylvari lysohlávky taky nebyly špatný, chvíli jsi byl obří, pak pidi (najednou byl obouručák jak párátko a nepřátelská havěť 5x větší, funny..
  • Každý prostě od té hry čekal něco jiného *3* pro mnohé to uspokojivé je, pro jiné není.
  • to zastrasovani je dalsi event na tom miste nejdriv se nosi a pak zastrasuje aby neshazovali npc co nosi zradlo :)
  • 1. naprostý souhlas, některé eventy baví víc, některé méně, ale tak je to i u q v jiných hrách...
    2. jde o to čemu říká boss, jestli veteránovi tak se mu nedivím, toho skutečně jde dát v jednom člověku...
    3. vzhled postavy se více mění až na vyšších lvl kdy je výběr z většího množství zbrojí... ale podobné to je ve většině her...
    4. naprostý souhlas...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit