-
Niečím sa tam určite i zastrašuje, všimni si ostatných ľudí okolo ako to robia :-)
-
u nas je to naopak, prvy tyzden co som hrak tak sme boli v guidle cca70, teraz sme 124. a prestante stale opakovat tu istu vetu. endgame GW2 riesi inac a podla toho je postavena cela hra.
-
Velmi jednoduše. Stačí být ArenaDrone. Pak toho napovídáš... *3*
-
Mě dostal qest kde jsem se proměnil v prase a hledal jsem jeste s dalsima lidma lanyze nebo co to bylo. To byla frdel...
-
já se při těch komentech nepřestávám divit ... stěžujete si tu na to, že vzhled postavy se mění minimálně ... pánové, tohle není The Sims, to je trošku jinej šálek čaje, či kafe, záleží, čemu holdujete... já si koupil hru koupil, byl skoro ve všech betatestech a teď, od headstartu, nemůžu říct, že bych hrál lepší hru, tohohle žánru, i když je to dost možná svým způsobem hra jedinečná. rovněž nemohu říct, že by hra měla eventy bez příběhu, jasně, určitě by mohli být zajímavější, jenže jsou vyvedeny v takové míře, která je ještě uspokojivá, rozhodně ne nudnější ještě víc než ve wowku, to mě celkem pobavilo, stejně jako to neustálé srovnávání GW s WoW ... ale to je asi zbytečné zmiňovat, protože se stejně najde někdo, kdo bude tvrdit, že jedno je lepší než to druhé a naopak. Hra mě prostě baví a to hodně, hraju ji kdy chci, jak dlouho chci a za tu dobu, co ji mám, jsem se snad ještě nikdy nenudil ...
-
Preco nejde pouzivat exoticky armor na nizsom ako na level 80 je ten ze exoticky armor ( z dungov a craftu ) ma max staty takze by bola blbost ak by si mal na lvl 40 max armor. Podalsie ten armor sa ziskava vcelku snadno ak sa s kamosmi naucis ako prejst vsetky 3 cesty dungu tak za jedno prejdenie (kompletne cize vsetky 3 cesty ) mas jedu zo siestich casti armoru istu samozrejme tu lacnejsiu.
-
Jo výměnný obchod s Jotuny je super králíka vyměním za kámen který prodám sousednímu Jotunovi který mi za něj vysype 8 run :D
-
No pokud si vzpomeneš na monty python tak ti králíci vůbec směšní nepříjdou a budeš rád, že tě jenom shazují .... *1*
-
A není to jedno u hry s takhle rychlým skillováním?
-
Jo stranda byla na jednom fóru sledovat člověka po 4 dnech hraní, který nadával jak arenanet lhal, protože on čekal že bude mít nejlepší armor hned jak dosáhne level 80 .... *1*
-
No nevím, ale jak může někdo o GW2 říct, že je složitá? To je snad na pochopení nejjednoduší MMO na trhu.
-
Do MMO by mě nenahnal tlak "okolí" ať by byl jakýkoliv.
-
1. Asi věc názoru. Mě eventy baví. Příběh tam je - ale musíš vnímat svět komplexně a číst si mail.
2. LOL. Asi hraješ GW2 speciální edici pro morony. Já u bosse chcípám každou chvíli. Nejspíše jsem lama. Nezřídka prostě chcípneme všichni. Jasný, za pokus nakonec každý dostane odměnu. Tohle by ještě mohli trochu vyladit.
3. Jo, to je škoda. Ale co si čekal během úvodního hraní - tj. těch 20 levelů?
4. K místům se výže řada příběhů - jen je nutné si nastudovat lore a vnímat, co si říkají NPC. Jasný, není to tu většinou stylem: "Hele, běž k témhletý jeskyni, kde sídlí velký zlí démon, který tu žije už xy let a který dělal bla bla, protože bla bla, a tak nakonec bla bla. To tu fakt není. Ale příběh tu je.
+ GW2 není revoluční. Je to prostě jen trochu jiné MMO. Revoluční MMO si představuju docela jinak. *3* -
No jako jo, mini bossové pokud nejsi ve skupině jsou smrtící, ale přijde mi to humorné, když mě králík shazue, aby mi šlohnul jídlo. Teď pro změnu je vythuj z děr a vymnuji za kameny s "obry".
-
Buď "F" nebo "1" je zastrašuje, taky jsem to dělal a neboj, jsou tam i těžší. :D
-
F akorát zrychluješ chůzi, když máš jídlo:) Zastrašení není;)
-
Tak je prostě straš zmáčknutím F. Je to naprosto primitivní.
-
Jinak teď dělám vedlejí quest, kdy "kradu" jídlo králíkům a řeknu, že těžší quest jsem zatím nejel:-D Kdyby mě zabíjeli, to by bylo skvělé, ale oni mi akorát podrazí nohy a než k jídlu zpátky doběhnu vběhnou s ním do země a já musím pro jiné.
-
GW2 je naprostý opak volnosti, co se týče herních mechanik.
Ten samotný fakt nedělá hru hned špatnou, jen cítím potřebu ho zdůraznit.
WoW jsem nikdy nehrál, nechcu aby žádná hra byla další WoW. Podívej se jak dopadl SWtOR.
A odpusť si ten přístup "vy to jenom nechápete", takhle se dá bránit naprosto cokoliv... -
Když si přečtu pár příspěvků zde uvedených, nezbývá mi konstatovat fakt, že jste přístup té hry k hráčům vůbec nepochopili. Zkuste zapomenout, že existuje nějaké WoW, TOR, Lineage, Eve a vychutnejte si volnost. V opačném případě, hru prodejte a uznejte, že je na vás moc složitá a nebo prostě chcete, aby to bylo další WoW.