Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není... počítá se ti do toho i WvWvW jestli se nepletu... *3* a tam objehnout vše na všech čtyřech mapách chvilku zabere (zvlášť pokud jsi na serveru, kterému to ve WvWvW moc nejde...)
  • Tak se mrkni na stránky http://guildwars2.cz/ na forum a najdi podle svého serveru guildu tam... a hlavně si předem zjisti jestli chodí dungeony... *3* sehnat skupinu na dung u nás v guildě není problém... dungeonech se točí prakticky nonstop tak jedna dvě party (lidé v nich se samozřejmě střídají), když chci jít dung tak nahlásím a během pár minut mám lidi... když chci vybírat podle class tak si to dám na forum guildy a druhej den mám skupinu lidí ze které můžu vybírat... *3*
  • je to takovej nesmysl s tou mapou, mi k tomu taky nepasuje, prostě jen chtějí, ať z té hry vyždímeš vše co v ní je a jde v ní dělat - za to pak tyhle odměny, jinak ty skillpointy se taky vlastně vážou k průzkumu map, je tam tak cca 20 lokací po cca 10 skillP na každé ne? s tou motivací máš pravdu, ale jak jsem psal výše, určitě to delší dobu hrát nebudu a časem ti toho šíleně moc vypadne, na některé místa se pak těšíš znovu, jiná ne (a jelikož se po té zbrani honit nebudu, nevěřím ani tomu, že s první postavou projedu 100% mapy, ale kdo ví..)
  • Mě to štve, protože to jde proti ANet filosofii.

Odstraňujou procesní překážky ve hře, omýlají některé herní elementy až na kost, aby hráče nic nerušilo, ale dungeon finder tam nedaj.

Ať ho nasolijou.
  • Je to krásná a pohodová hra, ale je tak pohodová, až mě ji nebaví hrát.

Dva týdny jsem ji nezapnul a před tím jsem prostě po vstupu stál a rozhodoval se kam půjdu, skončilo to vypnutím. Evidentně to není můj šálek kávy. Ale peněz nelituji a třeba někdy za pár měsíců... :-)
  • ješte mi vadi takova drobnost, mam rad dungeony ale je relativne obtizne najit grupu. neni tam dungeon finder, v chatu nemuzete spamovat protože vas to jednak zablokuje a jednak se bojim ze me nekdo nahlasi a dostanu ban, vstoupil jsem kvuli tomu do random guildy a tam taky nic...
    na druhou stranu je to vic hardcore ale nekdy me to štve
  • farmení materiálu na vyrobu legendarni zbrane beru ale proč 100% mapy? priznam se me to zas až tak nebere, k tomu asi 200 skillpointu :(
    predstav si ze udelam 100% mapy a budu chtit rozehrat novou postavu, jaka bude pak motivace?
  • nemyslím si, že se k nějaké z nich někdy dostanu, crafting mě až tak ultra nebere, zlaťáky a karmu průběžně utrácím za novější a pro mě vizuálně zajímavější vybavení atd.. jinak 100% objevení mapy, to je jedna z věcí, která mě na té hře nejvíc bere, lokace jsou luxusní, na nich se tvůrci neskutečně vyřádili.. až dojedu 80, vše prozkoumám, vyzkouším, prokombinuju etc, dám dlouhou pauzu a někdy v budoucnu rozjedu další postavu, jinou profesi.. případně jinou hru než x hodin honu za LW, ale tak samo každýho věc
  • Jj v UO to trvalo dlouho, pak si někde vylehnul nebo tě pojeli a měl si prd :) Taky mě přijde že se těd všechno jen zjednodušuje...
  • 100% explo je pohoda... horšie je zohnať ten materiál
  • Veskoslav
    Tak mě to objevování baví a je to i výzva se dostat na některé hory či vyvýšenná místa:)
  • Naprostý souhlas... my jsme se zvětšili nyní taky dost přes 100 lidí a každý den je online během dne přes 50 lidí a večer klidně i přes 75... takže žádný podstatný úbytek hráčů nezaznamenávám...
    Pravda nejsme ali wowkařů, takže se nás panda nijak nedotkla... *2*
  • Ale ne, hral jsem to s nadsenim jako kazdy, ale veci jako ze zacatku temer nefukncni aukce, buglej Q pro nordy famele hrace, to me asi odradilo, vyhoda teto hry je ze se nemusi platit mesicni poplatky, takze se ke hre mozna vratim ale ted, absolutne nechut...
  • ted jsem koukal na požadavky na vytvoreni legendarni zbrane a je to dost drsny, hlavne 100% dokončení mapy.
  • No nevim. Ja jsem hral uz mnoho mmorpg her,ale v zadne jsem nepouzil slovo 'muset'. Pokud ty ano,chyba je na tve strane,ne na strane hry
  • Proc tu zminujes Eve,ktera je uz roky hrou s nejvetsi volnosti ve vsem a take patri k nejobtiznejsim,to vazne nevim
  • Co je na tom revolučního? Jako že mečem sou jiný útoky než kladivem? V tomhle není gw2 nijak revoluční.
  • remm
    no nasa guilda sa 3x zvacsila za posledne 2 tyzdne. prosim neporovnavajte wow s gw2. navyse kto hral gw1 vie ze je to hlavne o pvp. za wow platis neustale, tu zaplatis iba raz a je iba na tebe ci budes mat 100h alebo 2000h hracieho casu.
  • genki.sudo
    Však ona je v mnohých aspekotch revolučná.. Pokiaľ tvrdíte že nie tak ste buď troll alebo si stojíte na kábli..
  • genki.sudo
    "kde si stěžují, že nemají Legendární sety po dvou měsících hraní"

- hah, čo ja viem tak tam všetci plačú že im žiadne setové veci nepadajú :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit