Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak velky odliv hracu a stale musim cekat frontu, abych se dostal do WvW
  • Keyz
    A ty dva roky si se bavil ne?Na každé úrovni si měl co dělat.

Tak to má být.Pak unikátní věc,délka hraní je znát a není tam tak mnoho "hrdinů" se zářícíma věcma
  • Keyz
    Jestli těch "ufňukanců" tam je hodně tak je dost špatné :(
    Asi jich tam hodně je,jinak by přeci něco udělají aby každý neměl ihned vše a přitom se bavil na své úrovni.Super, je když v každém rozpětí úrovně máš nějaký cíl a čím větší úroveň tím ten cíl se stává více nedosažitelný :)
    Pak rok není žádný čas *4*

To Diablo III to bohužel ukazuje *9* tam někdo našel nějaký super štít a ihned o tom byla zpráva atd.Pak za měsíc těch štítu v aukci bylo kupa...Co to jako je?
  • presne a kdyb meli sety vsichni tak jak chteji tak budou zase fnukat ze je maji moc rychle :D
  • ktery, z ascalon catacombs? to bylo pred patchem ted je to od 80
  • Veskoslav
    Tak revoluční mi přijde třeba systém skill=zbraň a jiná zbraň jiný skill:)
  • A zober si eve online kde trvalo tak dva roky vytrénovať charakter na solídneho pilota dreadnoughtu alebo lietadlovky. A to s maximálnou špecializáciou.

Gw2 nie je žiadna revolúcia, je to úplná klasika kde si levely pekne odgrinduješ, equipneš nejaké tie "endgame" veci, urobíš pár raidov a potom čakáš na ďalší patch či datadisk, ktorý pridá ďalších pár levelov, raidov a gearov navyše...
  • Veskoslav
    exotický armor jde Cody použít na 65, to jenom pro informaci.
  • Veskoslav
    On je problém, že určité procento hráčů tvoří "fňukny", co by toto neunesly. Stejné to je i v Diablu III, kde si stěžují, že nemají Legendární sety po dvou měsících hraní. Co na to, že třeba v Diablu II mi set trval 3 roky než jsem s ním byl spokojený:) Oni chcou všechno hrrr a kdyby to náhodou trvalo déle, tak budou fňukat, že se to táhne.
  • Protože jejich hráči by to neunesli.
  • Keyz
    Proč neudělají pomalé získávaní zkušeností?Pak se ten "endgame" dosáhne moc snadno.To samé dobré předměty.Často je snadno získat.
    V Ultime Online často trvalo něco získat měsíce a pak to měl jen někdo atd...To mně v mnoha moderních MMORGP chybí.
  • tak kluci vyvojarsti z arenanetu už začínají spekulovat a začínají si uvedomovat že chybí endgame, tak treba exotický armor muzete pouzit az na levelu 80, pricem ale explore dungy muzete delat uz od levelu 35. docela nelogicke. a obycejne dungeon sety vypadaji osklive.
    Když to teda není o levelovani proc nemuzu pouzit armor set uz na levelu 40
  • Souhlas, já došel na levl 20 a taky mě to přestalo bavit. Hlavně proto že..
    1)Eventy jsou ještě nudnější než normální WoW questy protože nemají žádný příběh
    2)Boss fighty jsou nudné (nemůžete prohrát) a celkově PvE stojí za nic
    3) Vzhled mé postavy se při levlování měnil jen minimálně
    4) Herní prostředí je nádherné, ale není zde nic co by mi utkvělo v paměti díky tomu že se k místům neváže žádný příběh.
    +ArenaNet se tváří jako kdyby vytvořil revoluční hru v MMO žánru (Trailer)...
  • Veskoslav
    Protože to jsou většinou lidé jako Cody či trol, co to nikdy nehráli:) Proto:) Kritiku beru, ale toto? A opravdu nevěřím, že někdo, koho hra nebaví to dotáhne na level 40 za týden (což je nějakých 4-5 hodin denně hraní). Neříkám, že hra je skvělá, mnohé věci mi vadí (vzhled základních setů zbrojí je strašně směšný a vůbec se mi nelíbí např.), ale když kritiku tak ne stylem jsem 40 za týden a je to nuda:)
  • Veskoslav
    No standartně je 40 fps (jedu be vyhlazování), při bitvách to klesá na 30 fps a nejmíň, co jsem měl, tak bylo 29 fps a to jsem měl na mapě 25 hráčů a cca 200 nepřátel. A ohledně doladění, to bohužel netuším, já jsem si pořídil až finální verzi. Ale když to jede kámošovi na notebooku s Intel HD3000 s 2,2 Ghz a 4GB Ram na low levely při 30 fps plynule, tak si myslím, že tobě to pojede na normal jako mě, ale raději si to zjistit s více zdrojů.

Jinak minimálka, co mám na krabičce je: Intel C2D 2,0, 2 GB RAM, Geforce 7800 a lepší (ati X1800) s minimem 256 MB a shade model 3.0 a vyšší.
  • pojem plynule může být docela subjektivní, kolik FPS jedeš? a hrál jsi BETU, je to tedkom odladěnější = méně náročnější na komp? (páč já jsme ji hrál a sekalo se, proto jsem zatím nekoupil - jinak specs: c2d 6600 @3,2 GHz, 4 GB, GTX 260 Top 860 MB
  • Proč by měl?

Jakmile někdo píše nepotizivní věci, tak musí dokazovat? A co ten Dave... ať to dokáže i on.
  • podla tvojej guildy sudis ako skoncila hra ? vyslo wowko, cast ludi sla tam, gw2 nekonci.. gw2 nieje zaviazana na platiacich hracoch... je to buy to play hra...
    Napis mi co by si chcel na 80 robit a co ine robis v inych mmo na max levelu :)

Ja si stale vravim vetu : Ked zapnem wow spytam sa : Kde MUSIM ist ?
    Ked zapnem GW2 spytam sa : Kde CHCEM ist ?

kazdy kto hra gw2 dlhsie mi uzna tuto vetu za pravdivu... gw2 nieje o tom aby si farmil gear a bol do toho nuteny (ano si nuteny, nefarmis, nemas nic) v gw2 je to inak :)
    Skus zajst PvP, za par hodin bude novy blogpost o pvp a ich esport plane, hra sa bude do buducna vyvijat stale... skus zajst PvP,WvW,Dungy, neviem co chces ine robit na 80... ale mozes si zajst Keg Brawl, urobit world explore, ucraftit legendarku... ach jaj je toho veeela :D
  • Nejlepsi single pribeh melo AOC :p
  • Podle me je osobni pribeh naivni klise se spatnym dabingem, ale hra jako takova zatim bavi. Skoda mnoha buglych eventu a ne moc povedenych dungeonu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit