-
Normal detaily na pracovním pc a vypadá to pěkně: 4 GB RAM, Ati HD 5670 512 RAM, Intel Pentium Dual 1,8 Ghz přetaktované na 2,16. Hra jede plynule, bez sekání i při změně počasí a více lidech na mapě i při bojích.
-
Moc nechápu to rozložení serverů,jestli sedí tohle http://www.pcgamer.com/2012/08/15/guild-wars-2-server-list-revealed/
Když se podívám na mapu a předpokládám,že to hrají lidí z různých koutů Evropy tak to moc nechápu.Čekal bych další někde ve středu a pak v Rusku.
Taky by pak rusové hráli snad na to ruským. -
Chci se zeptat Karla Karel Vojtíška jakou má sestavu PC a na jaký detaily to hraje..
Děkuji -
No jedním z důvodů pořízení byl "tlak" okolí a tento skvělý deník:) Hra mě jako taková baví, obzvlášť co zbraň, to jiná kombinace skillů:) Zatím se nenudím a myslím, že ani nebudu. Po dlouhé době MMO, které mě baví a zaplacení nelituji.
-
Skôr nevieš čo máš dělat :) dá sa tam toho robiť milión...
-
Určitě napíšeš nick a server na kterém hraješ, ať si to můžeme ověřit.
-
tahle hra bohužel hodně rychle končí. Takovej odliv hráčů nebyl snad u žádný jiný mmo. Z 50+ lidí,co jsme měli v guildě, už hraje jen 5. Je škoda, že na lvlu 80 tu není prakticky co dělat.
-
Hm :) Popravde GW 2 jak to rict neni navykova hra v mem pripade ,ale hudba graficky zpracovani a vlastne s tim,ze se portujete a nemusite hledat fly mounty ci jezdit na mountech je zabavnejsi nez wow ..
Ja mam teprve 25 level expeni je nuda nekdy to nuda neni ..Jelikoz :D treba z hodinovyho boje proti bossovy padnou uplne k nicemu veci ..
Ja vzdy udelam level a jdu delat neco jinyho objevuju mapu hraju pvp a pak zas znova .
Jsem naopak rad,ze to neni navykove -
Včera jsem dokončil mapu na 100% nestalo se mi že bych se začal při eventech nudit naopak užil jsem si úplně každý. Osobní příběh je kolikrát lepší než v některých singl hrách už se nemůžu dočkat datadisku a dalšího draka :)
-
po tydny hrani a level 40, je to hrozna nuda. Snad nejnudnejsi online hra jakou jsem kdy hral a to jsem jich zkusil dost a dost. Opravdu to za tech 999kc nestalo