-
no jiste kamarade
-
Hru sem koupil hned prvni den, po dvou tydnech zklamane odlozil a uz nezapnul. Nejvic me zklamalo pvp. Hroznej trapas, pět a pul skillu k pouziti, vsem to srovnava urovne, takze se vlastne neni o co snazit. Na zacatku jedna uboha mapa. No zklamani veliky :(
-
Největší vada GW2 je to, že skoro všechny brnění jsou úplně hnusné, a i když tam některé brnění jsou trošičku pěkná, tak hráč z nich udělají totální humus(např.modře nabarvená kroužková košile)
-
Ehm, GW nemá měsíční poplatky, jak by potom mohlo mít víc subscriberů o.O
-
Trololololo lololo lololoooooooooo
-
trolololo lolololo lololoooooooooooooo
-
gw 2 jsem hral do osumdesatky pak jsem se zacal nudit.nemam zadnou motyvaci hrat dal armory na wara vypadaj hrozne a mackat furt 5 skilu do kola taky zachvili omrzi a co me bavilo tak chodit eventy ale chodit na ne sam me fakt neba. *1*
-
Plné je poslední dobou slabé slovo. Od té doby, co ArenaNet hrne nový obsah de facto co 14 dní, počet hráčů stoupá - soudě podle overflow. Jinak souhlas s Red Jayem. Za sebe můžu říct, že za chvíli to bude už rok, co jsem do Tyrie prostřednictvím GW2 zavítal, a stále se tam podle možností celkem pravidelně a rád vracím.
-
GW2 opravdu neni kopii Wow, proto to nikdo nehraje, zadna motivace, nic jen leveleni a mlatit se s ostatnimi hraci, a to by jaksi nestacilo, ze:)
-
Noooo vidíš, konečně jsi ze sebe tu zlobu dostal ven. Jsi teď nový člověk, tak si to zas nepokaz ;-) Poděkuješ mi později.
-
mimochodem ty hnusnej deb11le, chapu že tvoje iq se rovna vysr4nemu h00vnu ale je mi u prdelllle kolik mam minusek, akorat to byla narazka na dalsiho deb11l4 jmenem veskoslav ktery je tady znamy tim ze si pridava pluska druhym dava minuska (jakoze vic nez jedno), co jsi ty nepochopil protože jsi deb111l
-
Přesně tak servery jsou plné žádný výrazný odliv hráčů nebyl.
-
deb11l jsi ty prave jsi to dokazal nehodlam s tebou diskutovat chcipni, a klikej kolik chceš ty hnusnej smradlavej prde i s tvoji zavšivenou mammou ktera je špinava kur..v4
-
Zajímavé, jak pod každým článkem o GW2 vždycky vzplane vášnivá diskuze, jaká je GW2 kopie WoW, jak je nudná a že už je ta hra přeci dávno mrtvá.
Prava je taková, že GW2 se hraje úplně jinak, než WoW. Nudu v ní zažívaj jen ti, co hrou rychle prolítli na lvl 80 a čekali, že bude mít tolik obsahu jako 6 let stará onlinovka. A co se smrti týče, i přes nižší počet hráčů v porovnání se startem (což je jev vyskytující se u všech MMO) má pořád svojí hráčskou základnu. Což asi některé zde přítomné diskutéry dost žere. -
To že jsi tak sebejistě prohlásil, že se jim to nepovedlo, přičemž už cca 3m prodaných kopií hovoří o opaku z tebe rozhodně de*ila dělá. A co myslíš že se stane? Že si všichni hned poběžíme pro žiletky? Beztak ti redaktoři s úsměvem klikaj mínusy taky;-)
-
hra je úspešná ;)
-
ne jen reaguju na veskoslavove praktiky a proč si myslíš ze jsem deb..l? za to že jsem napsal ta hra není zabavna, to je fakt. mimochodem jsem vas vsechny nahlasil redakci
-
Zaprvé nehraju hry který mě nudí v betě pak jim dám šanci a nudí mě stejně. Zadruhé dnešní generace "diskutérů" si myslí že se každej pos*re z toho jak tu napíšou něco aby vypadali že hrají už 50 let. To že někdo od hry něco očekává je něco špatného ? To co o té hře bylo napsáno a pak jsem dostal je slušně řečeno smutné. Rozmazlenost z ostatních her ? Jn je mě 10 a hrál jsem maximálně CoD a Minecraft a proto mě nebaví GW2 (ironie kdyby to místní herní veteráni nepobrali). Už si tyhle prohlášení nechte lidi. Raději dejte 50 - než tu psát tyhle kraviny.
-
Stvořil sis imaginárního nepřítele, aby ses srovnal s tím, že si o tobě lidi myslí, že jsi de*il? :-)
-
to by si mohol napísať na každú hru, lebo v každej hre nájdeš veľa vecí čo je aj v iných hrách.