-
Hnusný engine? Na čem to hraješ, na kalkulačce? Ta hra na plné detaily s přehledem válcuje konkurenční mmo. Vyrovnané PvP? Ano pro twinkaře z wowka to opravdu není, tady je to fakt jen o skillu. A navíc, to world pvp už stálo za ho*no i u wowka když jsem ho přestal hrát, každý se ti raději vyhnul. Mě ty pvp fighty vyhovují, jsou rychlé a nebrečí ti tam děti do fightu "omg noobs". Ta hra tě do ničeho nenutí. Možná proto se s tím wowkem ovládaní , submisivně odchovaní hráči najednou nedokáží srovnat. Chybí jim ten bič za zády ;-)
-
podle tve filozofie jsi tedy ty kopie opici lebky
-
nic takoveho jako kopie vubec neexistuje ani v jednom pripade. To ze ma hra stejne mechaniky, ktere jsou mimochodem specificke pro MMO a proto jsou logicky v kazdem MMO, z ni nedela zadnou kopii.
-
asi to hrajes spatne - viz rozmazlenost z ostatnich her a nerealisticka ocekavani. Nic noveho u dnesni generace "hracu"
-
to si napsal presnej opak toho co ta hra ma
-
Radši bych další datadisk než tyhle rychle po sobě přidávané living story, stále mě to ale baví a aktivně hraju.
-
Hehe, a za omezenost se nebanuje?
-
lol skritek minusek opet uraduje *1* *4*
-
Je to všechno takové nedodělané. Doexpím druhou postavu a počkám na pořádný datadisk. Tak dám příklad docela nefér přístupu od Bioware. Každý datadisk by měl nahradit flashpointy=dungeony novými jenže to se nestalo. Minulé 50 lvl flashpointy zůstaly pro 50 lvl a jejich kolem +- 8, pro 55 recyklovali flashpointy z nižších levelů a to jsou jenom čtyři fp pro max level.
-
ja to reknu proč jsem to prestal hrat ja: debilni pvp kde zacinate vsichni se stejnym levelem, hnusny engine, blbe boss fighty kde neni zadna mechanika, bugle dungeony kde je plno exploitu, komunita exploiteru, zadne world pvp, malo lidi do dungeonu, tezkej grind
-
wowko to opravdu neni
-
Já to posoudit nemůžu, SWTOR jsem nějak moc zájem hrát neměl, slyšel. jsem že si jimpříběh hodně povedl, ale nedotáhly to do konce ( prý tam měly dát větší prostor vesmirným bitkám atd..)
-
Když neznáš význam slov, tak je ksakru nepoužívej, jsi pak zase za hlupáka. Když už tvrdíš, že je to kopie, tak nás osvětli svou dedukci, že se jedná o kopii WoW (to je mimochodem například SW ToR)
-
cisla neznam ale myslim ze uspesna neni, taky bych to mohl rict obracene za to ze se tobe a par dalsim lidem libi neznamena ze je hra uspesna
-
Když tě diskuze nezajímá, tak laskavě nepřispívej... proč mě musíš pořád urážet a mít někde nějaký příspěvek ? Abych nebyl OT, hru sem si právě znovu zahrál u kamaráda a čím dal víc je z toho cítit wowko
-
tak koukam že se propadas na stale nižší uroven, tohle bych videl na ban
-
Doporučuji nastudovat pojem KOPIE. I když výkladové slovníky nejsou v blázinci asi k dispozici.
-
Proc ta hra vypada tak uzasne na papire tak spatne se hraje? Ze by naprosto nulova motivace a radost ze ziskavani predmetu kvuli nezajmavym statum? Nebo level scalingu kvuli kteremu staty stejne vlastne nehraji roli a clovek nikdy neciti ze neceho dosahl a je silnejsi?
-
Tak já SWTOR po půl roce nainstaloval. Zrovna doexpuji na 55 druhou postavu takže můžu posoudit .) No popravdě ten datadisk není moc dlouhý čekal jsem teda daleko delší expení.
-
Kopie WoW ? haha to ne WoW bylo alespoň na začátku zábavný. Tohle je nuda od bety až dodnes.