-
TJ, ale počítej stím že ty lidi co to píšou jsou většinou fanoušci WoWka a nemají rádi jiný podobný hry a docela dost jim nadávají a nepodloženě pomlouvaj.
-
Jo to spiše SWTOR je kopie a té se vede taky docela dobře, ikdyž ten potenciál hry je naplněn tak z 25%
-
Na tenhle komentář může zase platit můj koment níže :) vůbec nechápu, v čem vidíte tu tak "hroznou kopii".
-
tahle kopie wowka 1:1 ještě neskončila ? on to opravdu někdo hraje ?? to není ani tak směšné jako k pláči. ve hře není žádný endgame, to je to co jí zabíjí
-
Pro Malfuriona :D:D i když pro velký fanboye WoWka taky :D
-
Pro hráče nebo Malfuriona? :D
-
Tak to by byla noční můra jak vyšitá :D
-
Tak volby ma napriklad aj TERA, hoci za inym zamerom, tam moze guilda nominovat svojho kandidata na spravcu jednej oblasti, ak ho zvolia, tak percenta z kazdej opravy, quest odmeny atd. idu do guild banky spravcu, zaroven sa ocakava ze zabezpeci specialny tovar u vendorov, unikatne questy atd. prave za vybrane dane. Toto vyzera na nieco podobne akurat ziveho hraca nahradi NPC
-
kdyby misto tehle blbosti udelali nejaky raid treba
-
Wowko brzy dopadne tak, že se to všechno zdálo Malfurionovi a příběh se vrátí na konec trojky - to je pro mě jediné východisko...
-
Spíše to nevyšlo u tvých rodičů a tak se snažili:)
-
Problém je že Guild Wars 2 se už od začátku neplatilo měsíčně, živí se kosmetickými doplňky, a vůbec se vývojáři nevychloubali jak budou WoW killeři. navíc, v čem je to kopie WoWka? má to jiný skill systém ( podle zbraní) jiný pve a pvp). Je pravda že WoW se drží na žebříčku nejhranějšího MMO, ale podle mě to dlouho nebude ( 2-4 roky a konec), důvod je jasný ( pro ty co o tom nevědí tak to je že blizzard chce rozšířit ingame shop ( mikrotrasnakce)) a jak psal u toho článku jeden člověk jen u kosmetických věcí a boostů nezůstanou. Blizzard by to chtěl mít jako na východě kde už ty mikrotransakce jsou docela velký, ale lidem to tam nevadí, protože jsou na to už dlouho zvyklí a platí jen za ingame čas ( tůdíž zaplatí za měsíc ingame a né za měsíc ( on/off).
PS: Jen aby bylo jasno nejsem hater Blizzardu, wow jsem hrál od BC až do Wotlku a rád od nich hraju Starcraft 2 a těšim se na Titán, ale nelíbí se mi jejich politika a směr okolo WoWka :( -
Zajímavé jak se ve fantasy k sobě hodí i naprosto odlišné postavy. Nějaký kozel s mixem tygra nebo co to je, lidi, elfové, trpaslíci, teplý elfové, hubení trpaslíci a další výtvory.
Já bych volil kozla. Ten vypadá, že si dokáže sjednat pořádek! *3* -
Jenom dalsi kopie wow ktera zapadne a uz zapadla. WoW uz nic neprekona , toje snad jasne vsem ani po tolika letech zadna hra mmo nema stejny pocet platicich hracu. No jednoduse jeto relocni hra svetoveho formatu-
Tady je videt sila Blizz. -
Ze se tobe hra nelibi jeste neznamena,ze neni uspesna nebo ze neni kvalitni
-
mne je tech vyvojaru docela líto, je videt že se snažili udelat dobrou hru no a bohužel to nevyšlo
-
A mě se to jako nápad líbí .. Rozhodně je to originální .. A omlouvám se tak trošku za offtopic, ale tohle by bylo zajímavé udělat ve WoWku, kde by třeba hráči hordy takhle volily nového Warchiefa. *1* .