Přejít na výpis diskuzí
Half-Life 2: Episode Three by podle hlavního scénáristy skončila dalším cliffhangerem
18.7.2017 | Václav Pecháček
79 příspěvků
-
Me HL nijak zvlast neovlivnil, hral jsem oba dily v dobe kdyz vysli a celkem me bavily, ale nic zasadniho jsem si z nich neodnesl. Ale legendarni statut jim neupiram, plno lidi to vidi jinak nez ja:)
A Valve? Jsou chytri. Zjistily ze ta nejlepsi cast u tvorby her je finale kdy se sypou penize na ucet. Ale ze delat hru je docela opruz, Takze se podle toho zaridily a proste jen na tech hrach vydelavaj. -
ne vsichni to umi *1*
-
Dobrý nápad, nebo třeba hru na fb a pak dát crossover s farming simulátorem, že?
-
Valve už hry nedělá. Jejich úžasnej a opěvovanej flat-hierarchy systém očividně nepřináší hmatatelný výsledky.
-
To sice jo, ale kolik vysokorozpočtových her udělalo Valve za poslední roky? Už i Blizzard dělá multiplatformní hry, protože prachy.
-
Asi Nintendo
-
Tak to máš špatný info. Tunel a QTE to nebude určitě.
-
Nevím, jak jsi došel k tomu, že by to Valve dělali multiplatformní. Zrovna Valve, který maj Steam a snaží se za každou cenu vyhnout konzolím a všechno směřovat na PC.
-
HL1, HL2 super, za nedokončení epizod to úplně ****
-
tak úvěry si bere kde kdo, navíc mají každý rok cca + 50míčů
vývoj SC je obnažený na kost a když si vezmu, že na plné obrátky trvá cca 3 roky, tak je to velice krátká doba, Vávrovi se to s KCD taky protáhlo a je to vesměs mnohem menší projekt -
já bych se nezlobil kdyby z toho udelali treba i kreslenou mobu nebo karetní hru. Všichni se zhodneme na tom, že serie potrebuje nekam posunout a udelat generickou strílečku by bylo oničem. Jiste, mnoho fanoušku by se naštvalo ale taky by mnoho nových prišlo. Hlavne z mladší generace která HL ani nezná poradne
-
konec Ep2 a nedodání ani dokončující třetí Ep, ani dalšího HL mi přišla od Valve jako podpásovka, jde hezky vidět, že jejich politika ohledně her je stejně vratká jako jejich vývoj HW
-
*15*
nevím, která z těch dvou firem by to zkurvila více... -
Ne všichni čtou.
-
to je čistě jejich věc jestli chtějí pokračovat nebo ne, kvůli tomu, že tobě to připadá nefér asi neprodají tu hru *1*
-
Vo Valve už beztak pracuje minimum ľudí z tímu, ktorí videli vývoj HL1 a HL2 ...čiže tak
-
cd projekt co udělali dvě dobré hry z předem daného universa a shitzard s jeho armádou japonských uchyláku a celesvětových bezvkusných trapáků co hrají kreslené online pi**viny ??? Jo jasně důstojné pokračování navíc u idi*tů kteří se v hrách typu HL absolutně neorientují a ještě by upadli hlouběji
-
by sis asi musel sehnat vizum a myslimsi ze ted CR obyvatele zemi tretiho sveta nepousti ani tak hele :( Leda ze by GGG prijel za vama na dalnej vychod.
-
To by asi moc nevadilo, vzhledem k tomu ze je to v knizni podobe
-
podle mne je nefér nechat hráče takto čekat. když už nechtejí pokračovat, alespon by mohli prodat značku nekomu jinému. napr. Blizzard nebo CD project by dokázali udelat dustojné pokračovaní.