Přejít na výpis diskuzí
Half-Life 2: Episode Three by podle hlavního scénáristy skončila dalším cliffhangerem
18.7.2017 | Václav Pecháček
79 příspěvků
-
výmluvy, je to jeden z největších failů herní historie, to je jako by se natočili Dvě Věže a na Návrat Krále se vysrali.
-
daj adresu lebo ťa vojebem ty kurwa
-
games.cz kamarade, nechces si jit psat exkrementy nekam na games.sk?
-
Kde je sakra gamestapo? By me zajimalo jak tohle souvisi s clankem, napsat to ja tak uz prijde jeden z tehle nacistu a umastenejma vlasama a haze me ban na tri dny, co to je toto?!
-
Jop souhlasim, StarCitizen bude silenej shitstorm (cesky me to nepusti, pac naprosto prehnany filter)
-
Star Citizen? V tom ještě někdo doufá *15*
Vždy jsem byl skeptický, po tom co se provalilo, že se vzali úvěr, tak jsem si jist, že to bude tunel. -
hah, nice :D
-
nooooo one cares
-
vysmát se nejvíc overrated FPS hře, na to si čas vždy najdu
-
hrozně zlato
-
Já už nedoufám. Pro mě je Star Citizen kandidát na to, abych zapomenul na HL3. Jediná hra, která hra má ambice vytvořit stejnej poprask, jako HL ve svý době. Je třeba si uvědomit, že na nějakou revoluci je třeba hromada peněz, jít za hranice hardware (tak, jak se to běžně dělalo dřív) a čas. Hry jsou čím dál náročnější na vývoj. Valve nemá na to, aby tohle dokázal, protože by to určitě dělal multiplatformní a tím by srazil potenciál. Navíc pochybuju, že by do toho dali tolik prachů a času jako si můžou dovolit v RSI.
-
Som slovák a som na to hrdý!
-
To komu hovoríš ty bzdocha
-
Ať žije Buržuj!
-
Blba otazka
-
a už jsi hrál Black Mesa?
-
headcrab ti vysál mozek, co?
-
Lepsi je skoncit na vrcholu nez dopadnout jako Mass Effect, COD, a dalsi.
Valve udelalo nejlepsi hru vsech dob HL1, miluju tu hru i dneska a vzdycky budu tvrdit jen to nejlepsi. Miluju ten svet, postavy, a vsecchno okolo. Zadne HL uz by ocekavani hracu nikdy nenaplnil, a je to celkem logicky, proto se na 3 vykaslali a za me je to spravne. Byt bych se do nejuzasnejsiho sveta v herni historii strasne rad vratil -
chcez prez pičču
-
A čo já stým ?