Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jemne_smutny_syr
    hele prave bf3 beta me presvedcila o koupi. a nelituju ani ze jsem si koupil ten predrazenej premium. pro me jednoznacne inovativni fps mp. vidis odlesky od sniperu pokud na tebe zrovna miri, nebo pokud mas laser zamerovac tak taky - muze te s tim oslepit nablizko, baterkou taky. pekne udelana fyzika. na kampery shodis barak atd.. dobre udelany mapy - aspon vetsina. vyvazeny zbrane.. myslim nevahej a vem tu novou verzi s premium packem co budou brzy prodavat. *14*
  • no jeste uvidim.. cus zatim..
  • Já zas čekám až spadne cena BF 3 :D ,hrál jsem betu a bavilo moc ,ale až ted na to mám pc
  • hodně lidí to v mém okolí baví ,ale najde se i dost odpůrců ,mě to baví docela dost ,já bych ti to dopuričil ;)
  • když jsem viděl scénu z "blast pit" tak to ve mě rozbušilo srdce... jako malej kluk jsem se v tom levelu strašně bál
    u mně je Half-life nejlepší hra všech dob
  • to já spíš HL 2 - ten jsem dal teda asi jenom 10x ale i tak to je můj rekord
  • o tom cs go uvazuju, cena je dobra, jen nvm jestli me to bude bavit.. insurgency jsem nezapnul ani nepamatuju a hraju spis zpropadenej bf3 premium.. asi pockam na deal a uvidim.
  • me se libi tvuj nick... :) co dat synovi juniora? a joke! *3*
  • Nejlepší je, že máš ve svý podstatě pravdu *1* Pro mě jsou to (tedy především HL2) jedny z nejlepších FPS všech dob. Dřív holt vypadala herní scéna dost jinak a Half Life ukázal to, co nikdo předtím. Upřímně jednička se mi líbila, ale co mě skutečně nadchlo byla až dvojka. Jednak se tam začly vyskytovat zajímavý postavy, polootevřený prostředí a gravity gun! Imho jedna z nejlepších zbraní všech dob. Ale i takhle se to dá vnímat, celkem trefnej názor *1*
  • jo jo savage je muj coop parták :D ,hele nehrál někdy vyzkouším já si ted momentálně ujíždím na novým csku ;)
  • jo = uz vim. *4* savage - dobrej gamer. hrals gotham impostors? stoji to za stahnuti?
  • hratelne se mi fc1 libilo vic - otevrenej svet a pekna grafika a i pribeh. hl 2 mi prisel nudnej. jo fyzika a puzzly, ale nejak me to nechytlo. nemej hrdina, g man vsechno vi - furt utika nepomaha / pomaha... takova nastavovana kase. ale to je jen muj vlastni nazor. kazdopadne si black mesu zahraju a treba prohlednu. *3*
  • No mě už nějak singl hry přestávaj bavit ,asi už jsem z těch wow moment americekejch her nějak vyrostl ,takže mám taky na steamu plno her který dohraju bůh ví kdy ,jestli vůbec.Poslední singl hra která mě total dostala byl zaklínač 2.
    Heled nevím spíš tě znám ze steamu ,savage tě má myslím za přítele ;)
  • Hanzales
    Tak já budu pěkný magor, já ho dohrál úplně dokonce taky zhruba 15x, ale po ten xen jsem si dal HL1 snad i 60x a myslím, že bych tu hru celou nakreslil na papír (seshora) :D
  • Hanzales
    Ty jo jako já se teď zmůžu asi akorát na "ááááááááááááááááááááááááá" Pro mně je to jedna z nejočekávanějších věcí za poslední roky. V tuhle zprávu jsem snad už letos ani nedoufal a ono Bác!
  • Oni sa ozvali, a jedina poziadavka bola vyskrtnut z povodneho nazvu "Black Mesa Source" nazov ich enginu
  • far cry a lepší?? :D promin ale to fakt si asi neměl brejle :D nebo já nevím (bez urážky)
  • mno ja si to zahraju urcite, jenom nvm kdy, mam tolik her na steamu, originu a gogu ze budu hrat az do duchodu kterej se kvapem blizi... :D ps: nezname se ze zing.cz? --------
  • Robotron3
    Z čistého nadšení a zadarmo, ne právě jednoduchá věc, ba přímo náročná. Sou to borci.
  • Heled nevím jestli to zaujme dnešního hráče bez nostalgickýho oparu přece jenom v základu to je furt stara hra jak prase.Ale jestli máš rád HL 2 svět a atmosféru tak by se mělo líbit . Já se teda těším neskutečně a určitě nevydržím čekat než to dodělaj :D
    HL/HL2 BEST FOREVER

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit