Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Pôvodne som nechcel reagovať na tento príspevok, ale povedz mi prečo si nedohral half life 2?
    A len tak mimochodom aké hry ti učarovali? keď half life medzi ne nepatrí.
    môj tip je mass defect alebo ass a sin creed
  • No jednička vyjímečná byla at´příběhem s rozvlekým intrem bez střelby , tak i tím že i v Half life byl vidět pokrok v chování AI ... Ta hra mne bavila . Zato dvojka a epizoda ... jen stín .
  • Prvni dil jsem hral kdyz vysel , celkem dobry . Druhy dil me prestal bavit ani ne v pulce. Osobne moc letity rozruch kolem HL moc nechapu , neni to spatna FPS ale neprijde mi nicim vyjimecna , az snad na tu hromadu lidi co v ni neco vyjimecneho vidi.
  • kostejnesmrtelny
    To je hrozný s ním, já bych toho GabeNa za to jeho trollení pověsil za koule *1* *1*
  • Mato1987
    na jednej stránke som postrehol toto http://tinyurl.com/8o3zwpb
    tak snáď sa na budúci rok toho tak dlho vysneného pokračovania half life série dočkáme :)
  • Taktéž jsem fanda série HL a každý díl prožívám, jako by se skutečně stal *15* Pravda, když jsem byl menší a ke kompu jsem se teprv dostával přes kamaráda, viděl jsem HL Blue Shift, ale nijak mě to nebavilo. Po x letech vyšel HL2, tak jsem to zkusil a uchvátilo mě tak, že jsem si řikal, že by byl hřích si nezahrát předchozí díly. Nakonec jsem koupil na steamu HL Complete a těch peněz nelituju. Krom pár jiných her (asi jedna :D ) je to další hra, kterou můžu hrát každýho půl roku od začátku do konce a myslím si, že mě to snad nikdy nepřestane bavit :D
  • Skvělá zpráva, na tohle se těším víc než na nový hry. HL a HL2 je klasika ještě zdob kdy člověk musel u hraní přemýšlet, tohle mi fakt v moderních FPS chybí. Dneska je to jen o postřehu a o tom jak rychle to tam naklikáte, a nic proti tomu, bez toho by mě to taky nebyvilo, ale ve starejch hrách k tomu ještě byla spousta logických hádanek a dobrej příběh a ty hry pak prostě víc táhly. Holt by to ty děcka už dneska asi nedali, tak ještě, že tu jsou ty mody.
  • Mato1987
    práve teraz som si spomenul na tieto dva datadisky, OF bolo dosť dobré, aj čo sa týka príbehu a pohľadu z druhej strany, ale ten blue shift nebolo nič moc....
  • Mato1987
    Paráda, kľudne by som aj tvorcom prispel nejakým eurom, podľa videí čo som videl a zopár vecí čo som si prečítal to vyzerá na naozaj skvelý mod
  • ať už je to tady, všechny mainstreamovy pecka uber tituly se muzou jit vycpat, na tohle stejne nic nema, hlavne at to vyjde!! :)
  • Přesně tak. Half Life byl sice zajímavej vychytávkama, ale jinak poměrně nudnej. Far Cry byl až na příběh naprosto super. Z tý doby ještě musím zmínit mojí oblíbenou XIII, taky skvělá záležitost navíc s výborným příběhem.
  • Pokud vím tak ne, ale třeba se někdy taky dočkáme.
  • Aha, to jsem netušil. Stejně je to podle mě od nich ale velmi vsřícný krok. :)
  • Nevíte, jestli nemají také rozpracované datadisky Opposing Force a Blue Shift ? bylo by super kdyby to bylo kompletní :)
  • Jemne_smutny_syr
    :D zatim cus
  • takže by ani nebyl
  • :D No právě tedka budu mít trochu návrat do reality po dvou týdení nemoci , no spíš po dvoutýdením paření cska :D ,takže ani nebyl by čas hrát ;)
  • Jemne_smutny_syr
    z tohodle uhlu pohledu ma surikata pravdu. radsi ruce pryc, nebo ti prirostou ke klavesnici ! *1*
  • No jo, tady jde strasne videt, jak se nazory na hry lisi a je to strasne subjektivni. Nekomu ta hra nepripada dost dobra a dokonce ji pripisuji mnohem horsi hodnoceni, nez treba u Far Cry, ktery vysel ve stejnem roce. Pro me HL2 (+episode1, 2) je nejlepsi akcni hra stoleti a nic lepsiho jsem zatim nehral. Uz mam pomerne dost let a hry se odsunuli na vedlejsi kolej, ale sem tam si najdu cas a par hodinek mesicne si zaparim. Jinak velka skoda, ze tolik otaleji s pokracovanim, jestli nekdy vyjde, budu mezi prvnima, ktery si HL3 poridi, vezmu si v praci tejden volna a zavzpominam mladi
  • Hlavně si ten Battlefield nekupuj! Ztratíš hodně hodin svýho života... Věř mi, vím, o čem mluvím *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit