Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    Jen tak pro zajímavost: jaký konkrétní jiný vyprávěcí mechanismy bys teda vzhledem k žánru využil, kdyby bylo po tvým?

A ještě bych rád věděl, co ti konkrétně nebylo třeba v HL:2 jasný, co bys potřeboval vysvětlit, abys věděl, co se děje. Myslím, že mám dvojku po všech těch zahráních docela zmáklou, tak bych to rád porovnal...
  • USER47
    On je trochu problém především s vyprávěním toho příběhu. Celý to stojí na spojování informací z nějakejch zapadlejch nástěnek a útržků, což zejména ve dvojce nedává smysl.

Potkáváš plno lidí, který tě komandujou udělat to či ono, přesto ti neřeknou ani prd o tom, co se děje. A Freeman je samozřejmě němej (podle mě od začátku blbý rozhodnutí, se kterým už v týhle fázi bohužel nejde nic udělat), takže se ani zeptat nemůže. Meh.

Jinak ono ani po tom pospojování všeho co tam je (a v případě mnoha fanboyů i domyšlení toho co tam není) příběh Half-Lifu není nějaký veledílo, jako spíš celkem standardní sci-fi pohádka o invazi doplněná spoustou nepodstatný omáčky, aby to působilo propracovaně.
  • EuroSamurai
    Já jen nechápu jak někdo muže napsat, že by hra neměla vzniknout jen protože se mu nelíbí zatimco většina je nadšená.
    Já např. nemám rád DA jenže spousta lidí jo, ale vubec si nepřeju aby ta serie kvuli tomu zanikla páč ji mužu jednoduše ignorovat.
  • Amylee.Anderson
    Už u víc osob jsem viděla, že místo HL píšou HF, coto?
  • Doufám, že tě aiming s magnumem urážel i v originálním HL (multiplayeru), kde fungoval úplně stejně, akorát že se obraz jen přiblížil a nebyl vidět model zbraně. Navíc to jde v BM vypnout, jako spousta dalších věcí. Hratelnost bude celkem modifikovatelný skrze nastavení v menu. je tam minimálně tucet možností, jak si hru customizovat...

Nevim, podle čeho soudíš soundtrack, ale pokud podle toho gameplay videa, tak to soudíš špatně, protože to neni oficiální video, ale video, které někdo leaknul. Například se změnil dabing vojáků, nebo právě použitá skladba. Když si poslechneš oficiílní soundtrack na stránkách, tak je to jiný kafe.
  • MidnighT91
    To je čistě můj osobní názor, neznamená to že se to týká i ostatních a že s tím musíš souhlasit...
  • EuroSamurai
    Nelíbí se to tobě a proto to nemělo nikdy vzniknout? *12*
  • Ať mi tu nikdo nevykládá, že Half-life je Forrest Gump bez děje a podobné nesmysly. Příběh HF je jeden z nejpropracovanějších, nejlepších monster-horor sci-fi námětů, které jsem v počítačových hrách viděl. Je to sci-fi a jako každé dobré sf vyžaduje zapojit mozek, spojit si věci dohromady, fantazii, domyslet si konsekvence nebo vzít si ponaučení. Pro shrnutí dosavadních informací o příběhu doporučuji stránky:
    http://oblacek.sh.cvut.cz/half-life
  • MidnighT91
    Odpověď co by tě uspokojila pravděpodobně nemám ale prostě se mi to už od pohledu hnusí... Jak graficky, celkově ten přeblurovanej styl, tak zvuky, použitá hudba!!! Ale aiming s magnumem, tak ten mě vyloženě uráží...
  • Pokud se nepletu, tak Source SDK bylo Free dávno před tím než vyšlo TF2. Bylo to na steamu volně ke stažení, takhle to dělali lidi co neměli na steamu žádnou hru a chtěli hrát třeba F2P Zombie Master nebo Zombie Panic: Source.
  • Uvidíme, za kolik budou speed-runy. :)
  • Me se v puvodni hre Xen moc nelibil, takze to bez nej klidne preziju *3*
  • Já to čtu tak, že ho to nebavilo. Je milion her, co nebavily mě, i když byly revoluční a řemeslně velmi dobře zvládnuté. Například Spore nebo Rage. A říkám někomu, koho to baví, že má špatnej vkus? Neříkám. A víš proč? Protože je to maximální pakárna, říkat takový věci. Každej má právo na svůj subjektivní dojem ze hry a každýho baví něco jinýho.
  • supr, diky moc za tenhle odkaz :)
  • Tak cakame nato XY rokov a oni to vydaju nehotove aby sme necakali este par mesiacov. Logika v kybli. Ani to nejdem stahovat pokial to nebude hotove komplet.
  • Jj te hlasy su fail
  • Lawliet
    Proč je to přesně paskvil? Dokázal bys napsat nějakou uspokojivou odpověď?
  • postolka
    V dnesni dobe je kazda druha hra remake/pokracovani. U BMS to ale kluci nedelali pro prachy, tak snad to pujde poznat :D.
  • postolka
    Podle me to vypada dobre. Ale dokud si to clovek nezahraje, asi tezko soudit.
  • vsak ja netusim, co si od toho kdo slibuje, hratelnosti se to tezko muze rovnat puvodnimu zazitku z HL a graficka stranka taky neni zrovna buhvijaka, ale tak co ze, je to zadarmo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit