Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Divná shoda náhod *1*
  • to je fakt - sice mi je --, ale jinak te chapu. holt jsem mel pc pozdeji a na mega drive vedl super streetfighter 2 psx me bavil nejvic tekken. + sega master system hl1 nejak minul tak sorry.
  • Ja tých dnešných capartov odchovaných na súčasnom primitívnom mainstreame celkom ľutujem. Kto nezažil éru hier ako doom, HL, Unreal, Fallout, Planescape, atd, atd..., ten prišiel fakt o moc *5*
  • souhlas. at si nostalgik rika co chce a slzí, ja uvidim a rozhodnu co se mi libi a urcite nenecham stado vnucovat mi co je super a co ne. *7*
  • Tak co se týče vydání, tak určitě počkám na finální verzi. A jak zde tvrdí někteří přihlouplí jazykové, že se jedná o archaismus, musím jim, odporovat! Dobrá hry NEBYLA, NENÍ a NIKDY nebude jen vizuální stránce, což dokazuje právě HL, který v době svého vydání nevypadal tak pěkně jako např. SIN. A s klidným srdcem a úsměvem na tváři si i teď po mnoha letech pustím HL2 nebo nějakou tu episodu. Jsem rád za tlupy takových fandů a držím jim palce, stejně tak doufám, i v znovu vydání STALKERa LostAlpha od skupiny Dez0wave. Přeci jen když se člověk retrospektivne koukne do minulosti, vzpomene si na staré tituly, které byly pojmem v té době ale novodobé kousky upadají mnohonásobně rychleji v zapomnění.
  • Amylee.Anderson
    Njn, jsem "fanboy", tak se to někomu nelíbí :)
  • Cosi
    Mě první Half Life minul, když vyšel druhý, říkal jsem si, že bych si měl nejdříve zahrát první díl, a navíc jsem na druhý díl neměl PC. Cca po roce od vydání dvojky jsem se dozvěděl o projektu Black Mesa, tak jsem si řekl, že je to super nápad a že si počkám až to vydají. Uběhlo několik let, a Black Mesa je na světě. Bude zajímavé se na hru dívat bez nostalgických vzpomínek, jako to mám u tolika her, a posoudím to z pohledu dnešního hráče.
  • Josefína? Opravdu? *15*. Respekt, tak pojmenuji svou dceru. Pokud to bude chlapec, má zarezervované jméno Ruprecht *5*
  • Přesně, a úplnou náhodou se v tý pustině ty barely válej a úplnou náhodou tam plave i ta plošina s klecí náhodou připevněnou naspod. Jak říkám, Forest Gump hadr. *7*
  • Lawliet
    Ano přesně tu taky se koukám že jsem napsal fotogenickou místo fotografickou ,,.. *7*
  • Adam_M
    Ty máš snad nějaký automatický hate nebo co :D…Já si teda taky počkám na celé ať to dohraju pěkně v kuse a nemusím končit někde v polovině hry.
  • Keyz
    To jsem zvědav jak to bude po mnoha letech vypadat.
  • Ani v nejmenším. *12*
    Je sice hezký, že se kolem mě furt něco děje, ale já k pořádnýmu hraní potřebuju i nějakej ten příběh, atmosféru a hlavní postavu se kterou se dá aspoň nějak ztotožnit. To tady zkrátka chybí i když díl od dílu se to nepatrně zlepšuje, Epizoda 2 na tom už byla s atmosférou docela dobře.
  • Nevím, jestli by přímý prodej byl legální, vzhledem k "duševnímu vlastnictví". Ale nějaké kontribuce by tam možné být mohly a navíc je Valve podle mě z těch firem, které okolo "okopírování" humbuk dělat nebudou. Jinak ano, vím, že to dělali z gruntu nově (levely, zvuky atd.), přesto si myslím, že minimálně z příběhu a nápadu by dobrý právník něco vytřískat mohl. Ale jak jsem psal, Valve je poslední ze slušných společností a nemuseli by okolo toho dělat obštrukce. Když se neozvali doteď.....:)
  • Ano, zadarmo.
  • proc? v ty dobe jsem mel psx a pak jsem hral rovnou far cry kterej je lepsi.. tak jsem se nevracel.. a orange box jsem si koupil kvuli insurgency modu. tak jsem hl2 hral az pozdeji a to uz tu byli daleko lepsi hry vy nostalgici..
  • Adam_M
    to mike731:Ano je nám jasné že myslel eidetickou paměť...
  • http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/fotogenicky
  • Adam_M
    Pokud se pletu tak mě klidně opravte ale není to náhodou zadarmo?...
  • Lawliet
    Uplně náhodou proplaveš se sudy do koše pod vodou který je připevněný ke zdvihacímu mostu, kterým si zpřistupníš cestu pro vznášedlo *1* Jo máš pravdu ty sudy tam pod vodu doplavou náhodou *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit