Přejít na výpis diskuzí
Hardcore RPG Dark Souls vyjde v srpnu i na PC
7.4.2012 | Petr Poláček
198 příspěvků
-
Kup si ten x360 gamepad...dva dny na něj budeš nadávat, pak si zvykneš, a pak si uvědomíš že to byla jedna z nejlepších gaming related koupí cos kdy udělal :-)
-
Na to PS3 nema dost RAM ;)
-
He dalsi hra,co bych si koupil bez vahani :) a nelitoval penez a nebasníl o tom jak si to koupim a pak skutek utek :)
-
na co mínusy chuďasové?
-
Až mi nějaký konzolista řekne, že se jim povedlo velmi dobře napasovat ovládání na klávesnici, jdu do toho.
-
Kdyz slo na gamepadu hrat i RUSE, a nebylo to vubec spatny... :)
-
Je to akční hra third person z jakehosi dark fantasy prostredi (tady me nekamenujte, zas tem zanrum tolik nerozumim :) s prvky RPG. Nejbliz k tomu ma tahle staricka PC hra: http://bonusweb.idnes.cz/severance-blade-of-darkness-dfz-/Recenze.aspx?c=A010314_severance_bw
-
By se asi těžko ovládalo člověče... Ale proč ne :-)
-
Je to rpg s dialogy a možností se znatelně rozhodovat? Nebo akční mlátička se skilly a výbavou(lootem)?
-
Good for You! A na oplatku bych zase bral serii Total War na PS3 :)
-
No jestli spiš za konverzí nestojí mizerné prodeje na konzolích. Rád bych se mýlil, ale ani na PC se u takové hardcore záležitosti nedají očekávat prodejní zázraky. Otázka je taky jak se konverze povede, přecejen Namco moc zářezů na PC nemá a tak by mě i zajímalo komu tuto práci svěří.
-
tak to doufam ze vydaji aspon demo protoze 9 z 10 portu je spatne naportovanych :)
-
Ono to tak podle mě dopadne, zvlášť jestli DS nevyjdou třeba na Steamu.
-
Prosím lidi kupujte to, ať nejsme my PC hráči za debily. Byla by ostuda, kdyby si to většina stáhla... *7*
-
Děkuji moc :) Přesně tuhle zprávu jsem potřeboval !!
-
by me zajimalo jestli bude podporovat ovladani na mysi :))
-
Osobne jsem po PC verzi hry volal, ale tak maximalne v diskusi Games.cz, kde me stejne nikdo neslysel. Petici jsem nepodepsal, tak mam moznost hru nehrat aniz bych 'zradil' vyvojare (a vydavatele).:-)
-
Nebo je řešení mít xbox na herní blockbustery, PC na multiplayerovky a PS3 pro jejich exkluzivitky *5*