Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no uvidime, gamepad samozrejme mam, ale rychlosti a presnosti mysi se tezko neco vyrovna pokud to zaimplementujou spravne
  • díky :-)
  • Líbí se mi ta hra baví mě ok beru, nelíbí se mi nebaví mě no tak jí hrát nebudu. Jestli je to cool nebo není mě osobně vůbec nezajímá.
  • EuroSamurai
    Nechte ho bejt očividně je to jen smutný dítě bez kamarádů na který rodiče kašlou a tak se snaží získat aspon pozornost na netu :)
  • Mylne predpokladas, ze "kazdy" = "blbec".
  • Mechwarrior_bw
    jejdasek : a ja som počul, že Dark Souls sa najlepšie hrá zavesený hlavou nadol a s volantom medzi nohami ... vraj stačí len mať skill.
  • Jindra Veliky naopak jako jediny chape. Rika to, co si kazdy mysli, ale boji se to rict, protoze pak by nebyl kůl.
  • prudislav
    to věřim že pro člověka zvyklýho na gamepad je to v pohodě. Ale já nevidím důvod připojovat gamepad když se mi to hraje skvěle i bez něj.
  • Clovek ktery nema skill s gamepadem to nepochopi, protoze mu to s nim napoprve jde jeste hur nez na klavesnici.
  • To já bych teda nemohl. Na PC hraju dost, ale tyhle hry hrát na klávesnici je...........
  • A ninja blade nebo darkaiders ma kazdou ruku ovladanou nezavisle a pro kazdou ma dva ruzne utoky?
    A co se tyce darksiders, to se ovlada na klavesnici docela blbe, pokud chces vyuzivat vsechny moznosti. Staci se podivat do diskusi, kolik pc hracu se zaseklo v miste, kde bylo pro postup pouzit nekterou z mene obvyklych funkci.
  • Zkoušel's Fable 3 na klávesnici? Peklo, ale zvyknul jsem si *4*
  • Divil bych se kdyby na PC prodali pětinu tohodle, ale až to bude za rozumnou cenu tak to koupim. Taky by mohli udelat neco jako Valve s Portalem, mas na PC-dostanes na ps3 (ale naopak :) )
  • prudislav
    proč sebemrskač :-D šlo mi to úplně v pohodě mnohem líp než na gamepadu
  • Ty si hrál Ninja Blade a Darksiders na klávesnici??? :D

Takovej sebemrskač...
  • Prave ze neni bezhlava, takze nic pro tebe :-).
  • Tak byl by to idealni scenar, kdyby to slo ovladat dobre obema zpusoby :)
  • sleepless
    Na konzolích se prodalo odhadem cca 1,5 milionu kusu, coz Namco bere jako velky uspech.
  • prudislav
    já nevidím důvod proč by se jim nemělo povýst to naportovat na klávesnici - u Ninja Blade se jim to povedlo dobře a třeba takový Darksiders jsou an klávesnici portovaný skvěle
  • Hairy_Ass
    Horší než AC to snad nebude, takže já to nějak přežiju. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit