Přejít na výpis diskuzí
Hardcore RPG Dark Souls vyjde v srpnu i na PC
7.4.2012 | Petr Poláček
198 příspěvků
-
Kdyby to byl port tak to nevyjde až v srpnu... *7*
-
Nebo pokud je příspěvek od jindra.veliky@tiscali.cz
-
klido at to je na gamepad.. ale at jsou tlacitka volitelna. zadne X360 pad only s trema nastavenima. s tim me uz nejeden port nasr.l. jinak super. i presto ze jsem spis warezak, tak tuhle hru rad podporim (kdyz se povede).
-
PC hrac by mel prestat cist hned jak uvidi ze je clanek od levise nebo Polacka *2*
-
Tak to je pěkné. Kéž by PC vytáhlo aspoň ten milion.
-
Nejsem apriori proti, ale mám na gamepadu hrozný problém s rozhlížením.
-
Chápu. Chtěl sem tim naznačit, že kdyby se DS ovládalo na PC stejně blbě jak AC, tak tady to nepůjde jen tak překousnout
-
good point.
-
(PC hráč)Čte si článek o Dark Souls "Výborně, takže petice zabrala to je super" čtě dál "To vypadá dobře aji napsane to je hezky!!!" s každým dalším řádkem se zvyšuje pozitivní feedback... a pak ( a naprosto neočekávaně ) to poslední dvě věty totálně zazdí.
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
V DS na presnosti a rychlosti analogu nesejde, je designovan na gamepady, takze vyssi citlivost mysi ti neprinese zadnou vyhodu. V DS zalezi na dobrem nacasovani mackani spousty tlacitek behem pohybu postavy. A na to je klavesnice horsi.
-
Myslel jsem tím krkolomnost ovládání.
-
Je to spis akcni hra nez rpg. Upravit to na pohodlne ovladani pres K+M bez zmeny gameplaye jako problem vidim.
Ona sama premisa, je to rpg, tak to na K+M musi jit pohodlne ovladat, neni spravna. Zanr hry je pri prevodu ovladani nepodstatny. Zalezi na ovladani samem. -
http://alik.idnes.cz/poradna.asp Piš si to prosím tě sem do poradny, jestli nutně potřebuješ získat pozornost...
-
A Wii na Xenoblade Chronicles :)
-
Určitě to ale bude těžší než AC. V Dark Souls je rychlost a přesnost ovládání hodně důležitá
-
já bych si spíš vsadil na steam viz. Ninja Blade(ten je přímo od From Soft.) a Ridge Racer
-
mech: a veris tomu?
-
drm to podle me bude mit nejaky securom, tak jako zaklinac 2 na zacatku, protoze ho taky vydavalo namco. ale je to jenom spekulace.
-
Stále ale ide o RPG a ak si dajú s tým portom robotu, tak nie je problém to spraviť pohodlne na klávesnicu a myš.. takisto ako sa dajú FPS a dokonca aj niektoré RTS alebo MMO spraviť na gamepad, len treba vedieť a nie si povedať "nikto to nebude hrať na K+M, stačí, že tam bude podpora gamepadu"
-
no ja si ho koupil a zatim sem ho pozil jen na street fightera a fifu :), daksiders se mi třeba 100x lip hralo s mysi a klavesnici