Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To neni jednostranne videni, to je realne videni. Piratstvi vyvojare nepochybne sere, ale rozhodujici jsou prodeje. Proto je dnes pro vyvojare nejdulezitejsi platformou xbox, prestoze je na nem vetsi piratstvi nez na ps3 a nejmene dulezitou pc, protoze se tam toho prodava nejmin. Kdyby se toho na pc prodavalo vic nez na konzolich, bude situace v hernim prumyslu uplne jina. Takze je jen na pc hracich jako celku, nakolik jsou ochotni do teto platformy investovat a to nikoli do hardware, ale do software. Ja se obavam, ze vetsina pc hracu za hardware utrati vic nez za hry. A tomu odpovidaji vysledky.
  • Malleth
    To bych zrovna neřek. Je fakt že textu je tam za celou hru asi tolik, jak v jednom tutorialu na Final Fantasy (a to je skvělý), ale občas jsou tam rozhodnutí který ti můžou trochu zatopit. Pokud nevíš co děláš, můžeš si například odepřít některý pro tebe důležitý předměty, nebo kouzla.

Jinak doufám že ta konverze bude mít úspěch. Podle mě je to nejlepší hra minulýho roku a jedno z nejlepších RPG vůbec. Zažitek z ní se nedá prakticky s ničím srovnat.
  • možná byste mohl přestat propagovat ideu Ubisoftu o DRM
  • A klavesnice s mysi je zase hodne omezena proti gamepadu (ergonomie, analogy, vibrace). Souhlasim ze u hry designovane na gamepad nestaci prebindovat ovladani a jeho upravou uz se zmeni cela hra a jeji gameplay. Takze DS tak jak je, je na pc neprenosny, pokud pc hraci odmitaji hrat s gamepadem.
  • Demo by se určitě hodilo, podle walkthroughů to vypadá jako obyčejná koridorová rubačka a za to nedám ani éčko...
  • Tady nekdo hodne upad na halvicku. Co to meles? *15*
  • Robotrone3 jestli si myslíš, že za rozbalení hry, dohrání a její následný prodej jako nové se nebudeš smažit v ohni pekelném, tak se pleteš *16*
  • tady si napsal presne to jak by se portovani ovladani nemelo delat a jak se to momentalne dela vsude
  • prudislav
    jo a to jsem si myslel že trolling v článcích je jenom na BW :-(
  • Ježíš ťa vidí vole, halelůja! :)
  • Ked to bude do 20 eur, preco nie. A demo by som uvital.
  • Nekrmit, nekrmit, nekrmit....
  • Ze se trolluje v diskuzi to je docela bezna zalezitost ale to ze se trolluje i v clancich se mi zda trochu hloupy.
  • Alan Wake. To Remedy PC hráčům pěkně mazalo med kolem huby. Dokonce neváhali ani šířít lži, že se PC port zaplatil během jednoho dne a tím trapně doufát, že se PCčkáři slitují a za těch pár šupů ten šmejd koupí. Marně.
  • prudislav
    asi jako port Alana Wakea zlomil vaz Remedy :-D
    Fakt mě fascinuje že když se udělá port z konzolí na PC tak je strašnej problém , ale když je to naopak tak je to přece pohoda(zaklínač).
    BTW: stejně se DS na konzolích(!2 platformy!) prodávalo hůř než zaklínač na PCčku
    (jestli teda dobře umím matiku tak 1.1 mega zaklínače na PC(1 platforma) je víc než 1.5 mega DS na PS360 (2 platformy)
  • Hairy_Ass
    Ehm, jasně! *7* *1* *1*
  • Asi to bude těma velikonocema, kdy si připomínáme, že se za nás pán Ježíš obětoval, že tolik lituji, ale vážně lituji, kolik zlodějů zde opět vypsalo své lži, které jim mají ospravedlnit, proč tuto vynikající hru ukrást a nedat tak vývojářům ani minimální odměnu za jejich fantastickou práci a tím se opět o něco víc přiblíží peklu.
  • prudislav
    mě je líto omezenců jako ty
  • Vážně je mi líto, že radši nedělají pokračování, ale nechali se nalákat na lži PChráčů, kteří psali petice a slibovali, jak hru budou kupovat, ale až výjde, tak jí stejně ukradnou. Doufám, že tohle PC dobrodružství vývojářům nezlomí vaz.
  • prudislav
    no stejně polovina pirátů na PC jsou konzolisti kteří to tam zkouší :-( (aspoň je jich tolik v mym okolí ) . Za názor "stáhnu si to na počítači a když to bude fajn koupim na xko" bych vraždil a nejhorší je že tyhle lidi na forech pak píšou podobný hlody jako jejdasek a jemu podobní. Jen je smutný že to vidíte takhle jednostraně i v redakci. (píšu to z vlastní zkušenosti z mýho okolí, ale evidentně asi bydlím blbě když je to ve zbytku vesmíru jinak)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší