Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diky, konecne jsi to priznal. I kdyz jsi tak nabubrely, ze dokonce dokazes rict, ze terminy, ktere sis prave vymyslel, existuji a muzes jimi argumentovat, protoze zacaly existovat od te chvile, cos je napsal ty. Ty se musis povazovat minimalne za Boha, jinak to neni mozny *15* Zabyvas se tvorbou her? Pochybuju, ja ona, takze ano, argumentujes vymyslenymy terminy a argumentacemi lidem, kteri tomu rozumi vic nez ty.
  • Diky za definici. Na zaklade toho se da obvineni autora clanku z trollingu odmitnout jako neopodstatnene.
  • ty seě dobrej vořežprut *1*
  • Vzhledem k tomu, ze jsem ho pouzil, tak ten termin existuje, i kdybych ho mel prave stvorit (ve skutecnosti jsem ho pouzival uz pri navrhu a projektovani hmi jednoho ridiciho systemu). Ale to je irelevantni, vyhybas se podstate veci. Podstatne je, ze existuje jev, ktery jsem timto terminem popsal a ze tomuto jevu se prizpusobuje design her, coz jsi poprel. A o to v te diskusi slo.
  • Bohuzel nevim, ktery mi padne do ruky a tezko to v obchode zkouset protoze to je vetsinou az po nejake dobe hrani, ale moc to me sikovnosti s gamepadem nepomaha. Za me jsem si prechodem na klavesnici a mys nic nepokazil. Nic me nebolelo, byl jsem mnohem presnejsi v bojich i pri plachteni, ale rekl bych ze to bylo spis tim ze si na gamepad tezko zvykam, hraju na nem fakt malo.
  • Tady si to prosim precti at se nemusim unavovat vysvetlovanim.
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
  • Rubacka to je, koridorova jen castecne, obycejna nikoli.

Jsrm opravdu zvedav kolik se toho na pc proda za plnou cenu po tolika zadonenich.
  • Zadnej termin jako "relativni velikost bodu" pri vyvoji her NEEXISTUJE. Nic takovyho neni. Je to hromada nesmyslu a blbosti, a ty si na tom stale trvas. Nic takovyho NEEXISTUJE, a uz nevim, jak jinak bych to mel rict.
  • Kdyz nerozumis terminu relativni velikost bodu, tak se mas zeptat co to znamena a ne se misto toho dopoustet urazlivych napadani. A ostatne i po tom co jsem ti vyznam tohoto terminu vysvetlil se nic nezmenilo. Ani po te jsi nebyl schopen vecne diskuse. A vedl sis arogantne dal svou o blabolech, aniz bys mel jediny argument a pritom se snazim s tebou diskutovat vecne. Tomu se rika hulvatstvi, vis? Chovas se tak proto, ze se ti nelibi me nazory, ale nejsi schopen radne obhajit ty sve. Chyba neni na me strane.
  • Tak kdyz si vymyslis terminy jako "relativni velikost bodu" a jimi argumentujes, tak to je pak tezky *15*
  • Jestli je to narazka na me, tak ja to v potaz beru a odpovidam na to. Bohuzel jsou tu jedinci, kteri neumi diskutovat, misto rozumnych argumentu me napadaji, dokonce tvrdi ze tomu evidentne nerozumim a kdyz je vyzvu k argumentaci, tak se nezmuzou na nic jineho, nez nepodlozene prohlaseni, ze je to blabol, cimz jen ukazuji, ze tomu ve skutecnosti nerozumi oni sami a nejsou schopni vecne diskuse. Co na to rikas Robotrone? A presto nadale tvrdi neco o mych nesmyslech. Nevis proc to delaji?
  • Trolling je, kdyz si nekdo porad mele dokola ty svoje nesmysly, a vubec nebere v potaz, co na to rikaji ostatni jejdasku.
  • Trolling je, kdyz nekdo napise neco, co se ti nelibi a s cim nesouhlasis?
  • Ovladani muze byt udelano blbe na K+M i na gamepadu. Je samoztejme dobre si poridit gamepad, ktery ti sedne do ruky, jinak verim ze z nej mohou bolet ruce. Me takhle boli treba z psp bez gripu. A DS prave vyuziva gamepad velmi dobre. Vyvojari nesli cestou vymyslime soubojovy system a pak ho nejak napadujeme na gamepad, ale naopak, vzali gamepad a na nej nadesignovali soubojovy system a prizpusobili design cele hry. Dovedu si predstavit, ze nejaky ovladac muze i to ovladaná zjednodusit (viz treba joysticky s autofire) ale tim si ten gameplay jen pokazis, kdyz s tim design hry nepocita. Klavesnice s mysi to ovladani hodne zmeni a pochybuji, ze by tomu prizpusobili design cele hry.
  • Neni to zase tak tezke. Je to docela jednoduche, ale nesmi se to hrat rambo stylem a bez premysleni.
  • Lock soupere muzes dat na prostredni tlacitko mysi. Ale jeho smysl je v tom, abys nemusel ovladat kameru a mohl pravou rukou za behu ovladat akcni tlacitka, ktera ty si mapujes na levou ruku, kterou pouzivas i k behu a tak je soucasne pouzivat nemuzes. Takze to co jsi navrhl je ergonomicky blbe a to ani neberu v uvahu, ze budes muset drzet mezernik a pritom chodit a jeste delat treba komba se shiftem. Jsem zvedav, za jak dlouho te z toho bude bolet ruka. Navrhni to ovladani tak, abys zachoval rozvrzeni funkci pro pravou a levou ruku, nesnaz se to vsechno nahazet na levou.
  • Od te doby, co na ten pohyb potrebujes vetsinu prstu. Na gamepadu pohyb vsemi smery (ne jen osmi jako na klavesnici) nezavisle na kamere, vcetne plynule zmeny rychlosti ovladas jednim prstem a jeste tim prstem muzes navic ovladat nejakou tlacitkovou funkci. Dalsomi prsty bez prehmatavani mohu mackat dalsi tlacitka a dalsi tlacitka mohu mackat zaroven dalsi rukou. Pricemz ty tlacitka jsou na gamepadu pekne ergonomicky rozmistena. Jak je na fps lepsi klavesnice s mysi, tak je na bojovky lepsi gamepad, tedy pro lidi, kteri umi zachazet s obojim.
  • prudislav
    hm a proto se poslední dobou an PC portujou i druhý díly bejvalých konzolových exkluzivit :-D
    On je taky problém že když se počítaj někde prodeje tak obě hlavní konzolový platformy jsou braný za jednu a porovnávaj se s PC.
    Třeba ten Zaklínač 2 měl v přepočtu na platformu mnohem větší prodejnost než DS!
  • Mne treba ergonomie gamepadu vubec nevyhovuje a po chvili hrani me boli ruce a to ani nemluvim o tom ze nektere hry vyzaduji mackat opravdu velmi krkolomnou (prstolomnou) kombinaci klaves.

BTW. hral jsem treba celyho batmana asylum a pulku arkhac city s gamepadem a rikal jsem si ze tak se to ma asi hrat... pak jsem v pulce arkham city zkusil prehodit na klavesnici a mys a razem jsem byl schopnej davat komba o kterych jsem si predtim myslel ze nejsou vubec mozna s prstem v nose.
  • Black_Hand
    "Jedna věc je třeba ona petice se skoro 100 tisíci podpisů, druhá věc je volání hráčů po PC verzi a třetí věc je, jestli obrazně řečeno zvednou zadky a hru si opravdu koupí, nebo se jen spokojí s tím, že PC verze existuje a opatří si ji tak nějak bokem. Ukažte se PC hráči, že jsme ochotni za takové hry zaplatit (jestli se konverze povede)!"

ono je to v zasade ok, kdyby s vynechalo to opatrovani si nejak bokem. a navic stejne jde ve vysledku o to kolik se proda a ne o to kolik se upirati. trochu mi to pripomelo jednu newsku od levise asi pred mesicem, ktera byla jasne psana tak aby spustila flame. ale todle je trochu mirnejsi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit