Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    koukl jsem na video z konzolovy verze a nechapu co s tim vsichni maj. dalsi prehypovana hra. obri prerostlej vlk? wtf?
    • http://alik.idnes.cz/poradna.asp Piš si to prosím tě sem do poradny, jestli nutně potřebuješ získat pozornost...
    • Máš absolutní pravdu. Nechápeš *5*
      • EuroSamurai
        Nechte ho bejt očividně je to jen smutný dítě bez kamarádů na který rodiče kašlou a tak se snaží získat aspon pozornost na netu :)
      • Jindra Veliky naopak jako jediny chape. Rika to, co si kazdy mysli, ale boji se to rict, protoze pak by nebyl kůl.
        • Líbí se mi ta hra baví mě ok beru, nelíbí se mi nebaví mě no tak jí hrát nebudu. Jestli je to cool nebo není mě osobně vůbec nezajímá.
        • Mylne predpokladas, ze "kazdy" = "blbec".
  • He dalsi hra,co bych si koupil bez vahani :) a nelitoval penez a nebasníl o tom jak si to koupim a pak skutek utek :)
  • smejki
    Až mi nějaký konzolista řekne, že se jim povedlo velmi dobře napasovat ovládání na klávesnici, jdu do toho.
    • Paul_cz
      Kup si ten x360 gamepad...dva dny na něj budeš nadávat, pak si zvykneš, a pak si uvědomíš že to byla jedna z nejlepších gaming related koupí cos kdy udělal :-)
      • smejki
        Nejsem apriori proti, ale mám na gamepadu hrozný problém s rozhlížením.
        • Paul_cz
          Jo to mě zezačátku taky štvalo, přeci jenom přesnost a rychlost myši je super, ale zvyknul jsem si..a gamepad má zase jiný výhody, např. že se můžu rozhlížet v kuse stejnou rychlostí aniž bych musel hnout prstem, a navíc hezky z gauče :-)
      • no ja si ho koupil a zatim sem ho pozil jen na street fightera a fifu :), daksiders se mi třeba 100x lip hralo s mysi a klavesnici
      • No nevim, je sice dobre navrzenej, ale osobne bych uvital, kdyby byl trochu vetsi a bumpery mely trochu silnejsi stisk. Celkem se mi to blbe drzi a kdyz si nedavam pozor, tak treba ve vypjatejsich hernich scenach omylem promackavam bumpery. Proste je to moc mrnavy, nemam kam poradne ty prsty polozit :)
      • jindra.veliky
        ten byl fakt dobrej. znas jeste nejaky vtipy? *3*
        • Jindro ked uz si taky tupy d.ment musis to aspon tak verejne propagovat?
  • Je to rpg s dialogy a možností se znatelně rozhodovat? Nebo akční mlátička se skilly a výbavou(lootem)?
    • Je to akční hra third person z jakehosi dark fantasy prostredi (tady me nekamenujte, zas tem zanrum tolik nerozumim :) s prvky RPG. Nejbliz k tomu ma tahle staricka PC hra: http://bonusweb.idnes.cz/severance-blade-of-darkness-dfz-/Recenze.aspx?c=A010314_severance_bw
      • díky :-)
      • jindra.veliky
        stacilo napsat "bezhlava rubacka o nicem" *12*
        • Prave ze neni bezhlava, takze nic pro tebe :-).
        • Kdybys to napsal o svych prispevcich, tak by to sedelo, hlavo praseci.
  • Good for You! A na oplatku bych zase bral serii Total War na PS3 :)
    • By se asi těžko ovládalo člověče... Ale proč ne :-)
      • Kdyz slo na gamepadu hrat i RUSE, a nebylo to vubec spatny... :)
        • Hairy_Ass
          RUSE je oproti TW na ovládání jednoduchoučká - muselo by hodně zjednodušovat, kór u her od Empire víš.
        • XorxoxTalarius
          Na to PS3 nema dost RAM ;)
  • No jestli spiš za konverzí nestojí mizerné prodeje na konzolích. Rád bych se mýlil, ale ani na PC se u takové hardcore záležitosti nedají očekávat prodejní zázraky. Otázka je taky jak se konverze povede, přecejen Namco moc zářezů na PC nemá a tak by mě i zajímalo komu tuto práci svěří.
    • sleepless
      Na konzolích se prodalo odhadem cca 1,5 milionu kusu, coz Namco bere jako velky uspech.
      • Tak to je pěkné. Kéž by PC vytáhlo aspoň ten milion.
      • Divil bych se kdyby na PC prodali pětinu tohodle, ale až to bude za rozumnou cenu tak to koupim. Taky by mohli udelat neco jako Valve s Portalem, mas na PC-dostanes na ps3 (ale naopak :) )
  • Prosím lidi kupujte to, ať nejsme my PC hráči za debily. Byla by ostuda, kdyby si to většina stáhla... *7*
    • tak to doufam ze vydaji aspon demo protoze 9 z 10 portu je spatne naportovanych :)
    • Ono to tak podle mě dopadne, zvlášť jestli DS nevyjdou třeba na Steamu.
  • Phillios191
    Děkuji moc :) Přesně tuhle zprávu jsem potřeboval !!
  • by me zajimalo jestli bude podporovat ovladani na mysi :))
  • Osobne jsem po PC verzi hry volal, ale tak maximalne v diskusi Games.cz, kde me stejne nikdo neslysel. Petici jsem nepodepsal, tak mam moznost hru nehrat aniz bych 'zradil' vyvojare (a vydavatele).:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit